icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

nikolienko
18. aug 2016

@scales za malicko 🙂 na to sme tu aby sme si radili a pomahali 🙂 takze este raz gratulujem a hlavne nech je mimi zdrave 😉

puffu
18. aug 2016

@scales nie, ono ti to pise aj na krabicke ze plod je takto dtary a treba priratat 2t aby si vedela v ktorom tyzdni si.. aspon v tej anglickej verzii testu to takto pisalo

scales
18. aug 2016

@nikolienko
@puffu Babyďakujem veľmi pekne, ste zlaté a som veľmi rada, že tu môžeme zdieľať spoločne názory a pocity. Teším sa na to obdobie veľmi a aj ja Vám držím silno palčeky 😉 😉 😉

miriamn76
18. aug 2016

Ahojte. Dievcata chcem sa opytat pila ste niektora caj od mojzisovej na podporu plodnosti?

lenka_vi1
18. aug 2016

baby...meriam si BT od 1 DC, mala som ju stale 36,5-36,4 a dnes 10DC mi este klesla na 36,3. Moze to byt uz predzvest ovulacie?

senselinka
18. aug 2016

@lenka_vi1 ano, moze, ale ovu moze byt aj za dva dni, neda sa to uplne presne urcit

lenka_vi1
18. aug 2016

@senselinka dakujem, vcera sme sa snazili, planujem opat zajtra tak dufam, ze nic nepresvihneme.... som zvedava na zajtrajsiu teplotu, ale mam tusenie ze zajtra uz vystupi hore....

renimac
18. aug 2016

@scales sklamem ta, si v 4tt, odjakziva sa to rata od poslednej MS. Aha, uz vidim, ze ti to baby vysvetlili 😉.

scales
18. aug 2016

@renimac tak tu nejde o sklamanie, ale o to, ze i tak viem, ze mi tovychadza na 10-12 máj rodenie a nie na 27-28 apríl.... to uz ako sa pocíta je mi jedno

renimac
18. aug 2016

@scales a kedy si mala poslednu MS? Dlzka cyklu a LF?

scales
18. aug 2016

@renimac
20.7. = ms
a 3.8. sme zamiesali na 100%
dlzku mam cca 29
a lt ani neviem

monilik
18. aug 2016

@scales nuz neviem ake mas vypocty,ale ak by si napr.chcela termin porodu 11.5.2017 musela by si otehotniet dnes...

scales
18. aug 2016

@renimac lf asi 15

scales
18. aug 2016

@monilik ja uz som z toho uplne magor... plod ma 2 tyzdne to viem

renimac
18. aug 2016

@scales podla tvojich udajov mas idealny termin porodu 26.4., toto je kalkulacka gynekologa, ten vie o tom asi najviac z nas vsetkych 😉.
http://www.jokagyn.sk/termin-porodu.htm

renimac
18. aug 2016

@scales zlatko, tehotenstvo ma dve rozne merania. Lunarna dlzka, ktora sa udava aj do tehotenskej knizky, to je ta od poslednej MS. Cize spravne si na zaciatku 5tt. Potom je doba od pocatia, co je tie 2tt. Ale gynekolog sa s Tebou bude bavit vzdy o dlzke tehu od poslednej MS. A termin porodu sa viaze na to. Takze april, nie polka maja. Jedine, ze budes prenasat 😉. Ver mi, za 3 roky viem toho o tehotenstve dost, a baby, co uz deti maju, tiez 😉.

puffu
18. aug 2016

@scales termin sa pocita 40tyzdnov od poslednej ms ak ju mas teda pravidelnu, inak dlzka gravidity sa berie od 38-42tt, preto je ten priemer 40tyzdnov a v tom je akokeby ta odchylka ked ma zena ovulaciu skor/neskor

monilik
18. aug 2016

@scales podla tvojich udajov termin porodu vychadza 26.-28.4. teoreticky plus 7 dni ak by si prenasala...

renimac
18. aug 2016
monilik
18. aug 2016

@scales ja mam napríklad kratke cykly (24-25 dni) a oboch som rodila skor ako som mala termin. vobec to neries 🙂 doky ti da termin podla menzesu a upravi podla uzv ale aj tak vsetko bude na babatku kedy sa vypyta 😉

nikolienko
18. aug 2016

@renimac velmi pekne je na tej stranke vsetko vysvetlene 😉

renimac
18. aug 2016

@nikolienko ano, tu boli moje zaciatky informovanosti 😀

dominini
18. aug 2016

Dievcata chcem sa opytat, kys. listovu si mozem naordinovat aj sama, alebo mam pockat uz na dokyho ku ktoremu idem nab. utorok?

renimac
18. aug 2016

@dominini kludne aj sama 😉

dominini
18. aug 2016

@renimac vdaka velmi pekne. a chcem sa opytat. ked som poslednu ms mala 15 jula, tak mi to vychadza teraz 4tt+6 den pravda? Pytam sa preto, ze vidim ako.to tu rozoberate a uz som s toho zamotana....

renimac
18. aug 2016

@monilik s tym dievcatom je to tazke 😀 este ze je taka zodpovedna 😀

renimac
18. aug 2016

@dominini ano, cca tak 😉 ten link s kalkulackou vyssie je asi najlepsi, lebo berie do uvahy dlzky cyklu aj luetalnej fazy 😉.

scales
18. aug 2016

@puffu uz tomu konecne rozumiem, ze teda 40 tyzdnov, v tom su zaratane aj tie 2 tyzdne pred ovulkou, ale plod sa nosi normalne 38 tyzdnov... jaaaaaaaaaj heuréééééka :D :D :D

scales
18. aug 2016

tak dúfam, že budem prenášať, nech to je v máji :D najlepšie prvého ha ha

senselinka
18. aug 2016

@scales ked si tu zadas vsetky udaje, tak ti presne vypocita datum porodu s ohladom na ovulaciu. My ta nebudeme presviedcat o niečom, co je proste dane, ale tak to je 😉
Ja som skusila zadať to, co si napisala vyssie a hadaj, kedy rodis 😝 26.4. 😊
A vyhodilo tam datum splodenia 3.8. Takze tak...
http://www.jokagyn.sk/termin-porodu.htm

Jaj, a zadala som cyklus 28 dni a lf 14 dni