icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

dominini
18. aug 2016

@renimac Dakujem, ale kedze ja mam nepravidelny cyklus, raz 3 tyzdnovy a raz 4 tyzdnovy ako sa mu zachce tak neviem co tam mam asi tak zadat .. A ta luetalna faza to je co prosim ta ?🙂

scales
18. aug 2016

@senselinka len ci to rata aj s tym, ze februar bude mat v roku 2017 len 28 dní :D

monilik
18. aug 2016

@scales neboj sa...posledny mesiac budes dufat ze to pride co najskor 😀😀😀

renimac
18. aug 2016

@dominini to je pocet dni po ovulacii az do terminu dalsej MS, ten sa uz do toho nerata 😉

puffu
18. aug 2016

@scales ja som pri prvom tehu stale citila ze budem rodit 27-28.maj, termin som mala 7.6 a nakoniec som rodila v podstate 28.maj(zacala odtekat voda) a maly sa narodil skoro rano 29.5..tak ma moje vnutorne instinkty neklamali..🙂

senselinka
18. aug 2016

@renimac akurat pozeram, ze sme rovnako mudre 😀
(vid moj prispevok na predch.strane scales) 😘

monilik
18. aug 2016

@renimac akurat som sa stretla s kamoskou co dala malu polrocnu babke a ona isla do roboty.mala ma teraz dva roky a ona so slzami v ociach vravi ze keby sa to dalo vratit dala by za to cokolvek...ze ak budu mat dalsie na pracu ani nepomysli.

dominini
18. aug 2016

@renimac jooj dakujem to netusim, ale dakujem za vsetky tvoje informacie 🙂

scales
18. aug 2016

@monilik myslím tiež, že mi to bude úplne jedno, hlavne nech je to zdravé a má to všetky rúčky a nôžky 🙂

renimac
18. aug 2016

@dominini sladka nevedomost je velmi prospesna 😉

renimac
18. aug 2016

@monilik clovek musi asi niecim prejst, aby take veci chapal. Ale pani dokonala je urcite spokojna a nepotrebuje sa uz nic naucit 😉.

renimac
18. aug 2016

@senselinka vsak sme kamosky, nie? 😀

scales
18. aug 2016

@puffu a citila si aj ci to bude chlapcek alebo dievcatko? 🙂 ja mam podla jonasa, ze chlapec, ale ja sa s nou rozpravam v zenskom rode 🙂

monilik
18. aug 2016

@renimac mozno to raz pochopi...

monilik
18. aug 2016

@scales ty si taka zlata 🙂 nech sa ti dobre tehulkuje 😘

mausy21
18. aug 2016

@butterfly333
@kotatko1232
@rula no dnes uz ovu test tmavsi konecne aj brucho ma uz poboliwva tak uvidime kedy sa to vyruuti..

butterfly333
18. aug 2016

@mausy21 to je super aj berieš niečo?už si nepamatám

scales
18. aug 2016

@monilik ani nevies, aka som z toho rozjarena cela, uplne citim, ze moje hodnoty, ktore som mala doteraz na piedestali rebricka klesnu o stupen a zasadne si na najvrchnejsi stupienok moja fazulka a bude si tam kralovat 🙂

senselinka
18. aug 2016

@renimac iste 💖

puffu
18. aug 2016

@scales ano, mozno iba nahoda neviem.. este ked sme necakali maleho tak som vzdy vravela ze my budeme mat dievcata, ale od prveho pozitivneho testu som nejako vedela ze to je on, aj ked som o nom rozpravala alebo v mysli nieco rozmyslala tak stale v muzskom rode

scales
18. aug 2016

@puffu sranda ako to podvedomie funguje 🙂 podla mna to matka vie nejako vycitit, som zvedava, ci aj ja medzi tie patrim, alebo si to len nahovaram 🙂

puffu
18. aug 2016

boze dievcence, ja sa citim taka pizehnana v zivote ..😍😍😍 mamatest robeny teraz natajnasa..😂 som u nasich..ja som uz ani nemyslela ze to vyjde, iba ten vcerajsi test a neprichadzajuca ms mi este davali nadej ze predsa len..

puffu
18. aug 2016

boze dievcence, ja sa citim taka pozehnana v zivote ..😍😍😍 mamatest robeny teraz natajnasa..😂 som u nasich..ja som uz ani nemyslela ze to vyjde, iba ten vcerajsi test a neprichadzajuca ms mi este davali nadej ze predsa len..

scales
18. aug 2016

@puffu teda, aj ja som mala takuto ciarku pred vcerom 🙂 den pred ms 🙂 to vyzera na dobrej ceste 🙂

drzim silno palce nech sa drzi drapkami 🙂

butterfly333
18. aug 2016

@puffu noo vyzerá to super držím palce.

lenka_vi1
18. aug 2016

mausy21 aj mne sa uz asi blizi ovu lebo dnes rano bol pokles teploty...tak uz nam ostava len snazit sa...

puffu
18. aug 2016

@scales
@butterfly333 ano vyzera to viac ako dobre kedze som vypila dnes hadam aj 2l vody a nevydrzala som dlhsie ako hodinu od posledneho cikania takze celkom "vyrazna" ciarka..

renimac
18. aug 2016

@puffu stastna to zena

puffu
18. aug 2016

@renimac veru ze ano, kazdy den dakujem za vsetko co mam

monilik
18. aug 2016

@puffu blahoželám a držím palciaky 🙂