icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
18. aug 2016

@butterfly333 ešte foto 😀

mausy21
18. aug 2016

@butterfly333 ano femibion,zacala som inofolic,alchemilkovy caj ale ten som si dala len teraz tajze neratam ale papam grep kazdy den a pijem grepovu štavu

renimac
18. aug 2016

@leticia22 budem si priat aj za Teba 😉

butterfly333
18. aug 2016

@renimac juuuuuj no dakujem moja zlatá lebo u nás jak kukám tak kukám mesiac nikde 😕 niekam zdrhol 😀 😀 😀 😀 😀

puffu
18. aug 2016

@nevestienka dakujem..😘

lenka_vi1
18. aug 2016

@renimac aj u nas je taky krasny primorsky spln 🙂

ignorantka
18. aug 2016

@simisk spln bol v podstate včera, ale úplný dnes naobed cez den 🙂...
@renimac ten malox je fajn len ked to máš ako výnimočnú záležitosť je zo cmulacie a ihneď zaberie... Tiez by som to nejedla keby je to pravidelne, to uz je vážnejšie 😕

ignorantka
18. aug 2016

Sa to tu ztehotnelo tak sa z vas tesim baby 🙂 Ja sa pridávam ku zvyšku dnes s 1DC 🐣

leticia22
18. aug 2016

@renimac ty si zlaticko ďakujem 🙂 dúfam že ten budúci týždeň nám už výjde a uvidím ta :-*

mausy21
19. aug 2016

@butterfly333
@renimac
@lenka_vi1 baby nechama som si poslat vypocet od jonasa pohlavie plus plodne dny...no som zvedava..ale uz citim ovu bolesti tak hadam do soboty bude pozitivny ovu test...inak dnes teplota 36.7 to len vcera asi to vinko urobilo svoje..tak cakam len kedy klesnem..vy ako???

renimac
19. aug 2016

@mausy21 ja mam uz druhy den bolesti v lavom vajecniku, tak dufam, ze som neprechladla. Ovu uz bola. Inac, par krat som skusila podla Jonasa a nic. Asi je to blud, teda pre mna 😉. Drzim palcoky.

mausy21
19. aug 2016

@renimac no uvidim ani ja tomu moc neverim ale ved skusime..

renimac
19. aug 2016

@mausy21 inac, mne vinko teplotu nemeni. Dokonca ani pol litra, co som s babami v utorok vychlastala 😀.

scales
19. aug 2016

@renimac
@mausy21 mne podla Jonasa vyslo na prvy sup a to som ani nemala vypocet, lebo mi prisiel v polke augusta... a ked som si spatne pozrela, tak 3.7. ako som mala to policko kedy podla neho bol najplodnejsi den sme sa snazili... on hovori, ze den predtym polickom, ale to sme vtedy nevideli a vyslo aj ked sme sa presne v ten den 🙂 teda dufam, ze vyslo 🙂

renimac
19. aug 2016

@scales zlatik, ja poznam tu metodiku, skusali sme podla toho asi rok. Takze za mna jedna velka nahoda 😉.

leticia22
19. aug 2016

@renimac a mna už niekoľko dní pichá v pravom... včera som šla spať s bolesťami celého podbruška už ☹ mrcha mi má dôjsť v pondelok tak uvidím, no ak dôjde, tak ja si dám potom liter vína, zo žiaľu už ☹ lebo už ma to fakt nebaví...

renimac
19. aug 2016

@leticia22 a z toho si mala ovu? Ja by som uz testovala 😀 .

leticia22
19. aug 2016

@renimac ako to myslíš? ten pravý ma iba bolel toto obdobie.

renimac
19. aug 2016

@leticia22 z ktorej strany si ovulovala?

leticia22
19. aug 2016

@renimac to ešte záleží aj na tom z ktorého som ovulovala a ktorý ma teraz bolí??? Inak teploty mi vyleteli hore aha, ale testovať budem až v pondelok keď mi nepríde....

leticia22
19. aug 2016

@renimac no ja som nevedela že to sa ovuluje z toho ktorý ťa bolí 🙂))))) ja som dement v tomto úúúúplný 🙂 ale vravím že bolel ma aj okolo ovulky pravý len. a aj teraz ma pobolieval teda včera.

renimac
19. aug 2016

@leticia22 jasne 😀 ved na tej strane sa vacsinou uhniezdi. Ty mas len 9 dni lutealnu fazu? Teda ak mas dostat MS v pondelok.

scales
19. aug 2016

@renimac jasne, chapem, ze to nemusi kazdej vychadzat, aj u nas to bola mozno len zhoda nahod, ale priala by som to kazdej take nalinajkovane a aby konecne zeny vedeli, ze naozaj existuje metoda podla ktorej sa im to podari, lebo mi je luto vsetkych, ktorym sa nedari :(

renimac
19. aug 2016

@scales ja viem, ze si to myslela ako povzbudenie, ale taka metoda neexistuje ☹. Velke bohuzial 😒 .

scales
19. aug 2016

@renimac dufam, ze sa ti zadari tento mesiac, nech aj ty prezivas konecne vytouzene obdobie 🙂

renimac
19. aug 2016

@scales to by bolo skvele... uz len preto, ze aj ja som bola splodena v auguste 😉.

scales
19. aug 2016

@renimac ja som tiez preto chcela v maji rodit, lebo od muza su vsetci majovi, aj moja mamina dokonca, ale tak asi vraj budem skor, podla toho, co som sa tu vcera od vas podozvedala 🙂 a uz papas kyselinu listovu? ja som ju tyzden pred tym zacala ako som zistila z testov, ze som asi tehu...

leticia22
19. aug 2016

@renimac no LF som za posledné cykly mala 12 dňovú, no to som mávala ovulku skôr o pár dní, ale teraz sa mi nejak ovulka posunula, tak preto to vychádza len 9 dní, ale tak možno dôjde mrcha až na 31 deň a to by bolo tým pádom 11 dní LF. Lebo ja mávam cykly buď 28 alebo 31 dňové...

renimac
19. aug 2016

@leticia22 ovulacia sa meni, lutealna faza ostava vacsinou rovnaka 😉.

renimac
19. aug 2016

@scales ja jem kyselinu listovu uz 3 roky 😀 😀 😀