Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21ale uz ked ho mas,davaj si ho 2x denne , ved uz bud pomoze alebo nie.
@butterfly333 zlatík išla som autom s mužom... ty si išla kam?
@renimac ja domov moja 😘
@butterfly333 A ten štvrtok sa ti nechce prísť? 😉
@renimac moja neviem ešte mám ist na pohovor no neviem či sa mi chce ist na pohovor a robit 😆
@butterfly333 tak v tomto ti rozumiem 😉 ale asi nás tu uklincuju za podobné vyjadrenia 😀
@butterfly333 no moja veru...som 9DC a ovu test sa už začína farbiť, čo minulý mesiac bez inofoliku začal až 16deň! No sila toto! Tak to som zvedavá kedy bude ovu a aký bude dlhý cyklus... ale pravda ten môj sa môže i skrátiť.... no mám jeden príznak...som strašne ale strašne unavená...no neviem, či i to môže spôsobiť inofolic...
@renimac no vieš ja som dostala vypoved zo zdr.dôvodou a nemám tu nohu v poriadku tak nechcem íst ešte robit neviem nevydržím dlho na tej nohe.
@butterfly333 ja som tak znechutena z poslednej roboty, že sa bojím nastúpiť niekam inam. Aby to nebolo ešte horšie.
@tamisi ja som tiež tak mala už ba 13 dc uplne pozit čo predtym som mala aj na 19 či 21dc pozit. Ja verím že inofolic je dobry a pomáha k tehu. Ja som po prvom mesiaci čo som ho brala som hned ostala tehu.
@butterfly333 to by sa mi inak páčilo☺☺☺
@butterfly333 babulky ten vrchny je vcerajsi ten spodny dnešny..myslite ze je už pozitivny??ci mam skusit este jeden vecer alebo az zajtra??dnes aj teplota klesla z 36.7 na 36.5..co vy nato?
@renimac
@rula
Och tu je foto
@renimac
@butterfly333
@rula
@mausy21 waaaau ty kokos super pozit testík a to si 12dc že?
@butterfly333 ano 12dc ale takyto mavam na 10dc myslim ze za to oneskorenie moze inofolic..tak myslus ze ho mam brat za pozitivny???
@butterfly333 ten skok je sila vsak?ako to dokaze rychlo vybehnut.
@mausy21 ano jasne že je pozit. 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 zlato a teraz mi ma teplota este klesnut pred ovu?myslela som ze klesne az tesne ored a potom na druhy den vystreli hore...ci?alebo mohla by ovu prebehnut este dnes cez noc?ak by zahtra stupla teplota???je to mozne?
@mausy21 ovu byva do 48hod pozit ovu testu,
@butterfly333 no tak uvidim...tskze by mala zostat teplota dolu az kym neprebehne ovu ano???

@lenka_vi1 Dakujem velmi pekna ano je to velka trauma dost som chodila po doktoroch no z toho sa dat do kopy ide velmi tažko no zabudnut sa nedá a človek žena sa stým musí vyrovnat a verím že sa ešte zadarí a bude všetko v poriadku.