Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 Moj cyklus je horší než zlý 😣 V aprili po MA som nemala MS viac ako 3 mesiace aj napriek vyvolavacke, potom som mala len také 3 dňove spinenie a minulý mesiac som mala konečne po asi 22 dňoch normálnu MS, No a teraz znova spinenie. Ovu to asi nebude, to by bolo asi moc. Inak minulý mesiac som užívala aj ten Dufik a po 7 dňoch aj tak prišla MS.
@salmas prečo by to nemohla byt ovu?? Testy nerobíš??
@marienn55 že gratulujeeeem ☺
@butterfly333 testy robím aj bazalku meram a na ovu to nevyzerá a ja som ani nikdy nemala pri ovulke spinenie
@salmas ani ja som to nikdy nemala no zrazu sa to objavilo a mala som to cca rok vzdy pri ovu no odkedy som bola 4.4. na laparke už to špinenie nemávam. V juni som tiež mala MA v 6tt.
@butterfly333 no uvidim, čo z toho bude, ten Duphaston už asi nebudem teraz uzivat. Ja som tiež bola na laparke kvôli endo cystam, takže ma trošku tlači cas, už som z toho celého unavená, cyklus na prd, tehotenstvo v nedohľadne......
Čaute kočky je tu aj nejaka 40 ročná ako ja,ktorá sa snaži ešte o babatko?
@mamamonika ahoj ja ale už nemôžem povedať že sa snažíme po mojich výsledkoch ani nedufam 😥a tebe držím palce 😃
Dajte aj mne daku vesticu co mi povie kedy a ja jej uverím 😞😞😞
@kudusko Ja mam po 3 MA za posledne 2 roky ,na umele nechcem ist,tak uvidim,ci sa este zadari.🤔Ty mas aky problem?🙏
@ignorantka Ja som bola min.rok u jednej velmi znamej nechala som tam dost penazi povedala,ze otehotniem a budem mat dievca a ked som otehotnela to dievca sa volalo anembryola....😢
@mamamonika ja mám 39 a snažíme sa o bábo 😉
@mamamonika Ano ja mam 40☺
Baby a ked budem chcieť ist na gyndu na krv musim ist nalačno ci mozem ist na odber aj poobede ?

@martinaj
@rula to fakt myslite ? Mam stavy ako pred kramami este sa neradujem