Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mamamonika vitaj mam 42
Ako sa volá tá aplikácia? Mám menštruačný kalendár v telefóne, ale toto tam nie je 🙂 VĎAKA za info
Baby, prosim, viem, ze to tu niekde uz bolo, ale neviem to najst. Co je dobre na vystelku maternice a na uhniezdenie?
@popilka grepovy dzus alebo grep..
@popilka grepovy dzus je na plodny hlien nie vystelku 😉. @kotatko1232
Na uhniezdenie je dobry ananas, hlavne to tvrde jadro, alebo bromelain. Potom vajicka a ovsene vlocky. Sliznici pomaha cervene vino, alchemilka a vit. E.
@normab Ako sa volá tá aplikácia? Mám menštruačný kalendár v telefóne, ale toto tam nie je emoticon VĎAKA za info
@popilka zatial neotehotne 🙂 do septembra asi nestíham, teraz sme ovulaciu prešvihli respektive nemali sme sex vtedy ked bolo treba, uz sa mi ani dotoho nechce a tiez chlapa naháňať ze aha mam pozitivny test poďme nato nieje bohvie co. Rozposlala som si životopisy a asi pojdem naspat do prace, letne dieta by som sice chcela ale s mojimi predošlými komplikáciami radsej nechcem riskovať vysoké štádium tehotenstva v lete a horúčavách 😒 tak zas od februára/marca asi zase začneme
@crazy_girl1 kalendár menštruačný skus nájsť, také to ružové s kvietkom)
@kudusko @rula @mamamonika ahojte...tiez patrim do tejto skupiny 40+ a zatial bez vytuzeneho drobceka ☹
@kudusko ja mam amh 1,1... pri tvojom amh si neskusala brat DHEA? je tu o tom celkom dobra diskusia, kde babam este s nizsim amh DHEA pomohlo a otehotneli, dokonca zakladatelka temy mala tak nizke amh, ze jej v CAR odporucali iba darcovske vajicko, ona zacala brat DHEA-75mg, koenzym Q10, Melatoním + vcelie produkty a otehotnela prirodzene
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/dhea-alebo-ine-moznosti-na-zlepsenie-amh/

Ahojtee.. prvy mesiac meriam bt mozte sa mi pozriet na graf?? Ovu mi vyznacilo automaticky, nema to byt o den neskor?? Dak ☺