Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21 ja vit E červeno biela krabička. Ale je jedno aky kupiš. Ja to beriem už asi rok.
@rula vraj to nieje tak.to ze folikul praskne nieje iste.preto je dobre merat aj BT a tym sa ovu urcite potvrdi
@veronika1603 nooo, to je druha vec, mas pravdu. ja meriam BT, aspon viem, na com som
@veronika1603 bt nemeriam ja mam 5ak rozhadzane dni robim aj nocne ze by som nemohla merat v tu istu hodinu.
@miriamn76 ja meriam prvy den ms,co je 1DC a potom az posledny den ms resp. po nej. Na zaciatok by nebolo zle nerat cely cyklus aby si sa odsledovala. Pred ovulkou zvykne BT trosku klesnut,ale nemusi a po nej stupne. Na zaciatku min o 0,2,ale mala by ist este trochu hore.
Pises ze mavas nocne. Po nocnej nema zmysel merat. Iba rano,najlepsie v tu istu hodinu.
A co sa poz. ovu testu a prebehnutia ovulky tyka,tak tdaj napriek poz ovu testj folikul prasknut nemusi. Preto je fakt dobre merat BT,lebo ta ti to potvrdi.
@rula no to je toto teda fakt cele zle..ach malo ze sa nam nedari este aj nejake anovulačne cykly nas trapia...vies ze som v pohode..vobec to neriesim.povedala ze babo pride tak to nechavam tak.mne naozaj zatial vyslo vsetko co povedala...tak som v pohodicke.kupila som vitaminE a idem nato idem uhniezdovst 🙂 este si osupem ten ananas teda tuu dužinu a urobim maximum preto aby bolo vsetko ok..ak to neviiide nič sa nedeje.ideme dalej..no nnie???
@mausy21 presne tak,musis si nastavit mysel tak ze to teraz vyjde a basta.Ja som sa minuly mesiac tak pripravila.Skoncil mi menzes,dominala som posledne vlozky,doma mi nezostala ani jedna a hovorim si fajront,uz kupovat nebudem.Fakt som doma nemala ani jednu vlozku.Naplanovala som si dovolenku,ku koncu mojej dovolenky som mala dostat mrchu,doktorke tiez skoncila dovolenka.V pondelok zacala ordinovat,v utorok som k nej nabehla ze mi tyzden meska,bum vystavila mi knizku,dovolenka skoncila este chvilu robim....Musis verit ze to vyslo a hotovo.
@simisk ano budem..a ak by aj nie uz z toho vedu robit nebudem.mame predsa dve krasne zdrave deti a hotovo..dost ma bolia kriiže hnusna bolest.pijem inofolic aj grep a grepvu dzusik som popijala,zo dna na den som prestala fajčit aj mm florandrol pije a urobili sme uz dost preto aby to vyslo..takze uz to nechavam na osud.kupila som si vitamin E a uvidime ako to dopadne...sama sebe držim palce a cakam na ten pokladik maličky..deturence sa nevefia dockat.
Neviem lebo cyklus mi skace, teraz som mala ovulaciu skoro 15dc, a mala by som dostat az 6-7.9. Ja tomu vobec nerozumiem, minuly mesiac som uz myslela ze sa aj zadarilo ale testy biele a menstruacia prisla az na 35ty den 😀

@renimac takze klasika v lekarni mam kupit vitamin E???a aky porodis mi?