Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333
@rula
@simisk
@renimac som pozerala na nete ze keby ozaj tehu vyde tak mam termin 17.5.17 a moja prva je 11.5...jej to by bolo mileee🙂
ja som dievcata 28.8 😀 😀
@mausy21 mne nebolo nic,ziadne priznaky,jedine krize...neskutocna bolest.To bolo prve co som zbadala,prisli sme z dovolenky taaaaak som sa tesila na vlastnu postel ze kooooonecne moj tvrdy madrac....rano vstanem a bum krize hovorim si ty kokos to co ma znamenat.Cez obed ma napadlo ze mamina ma meniny ze skusim urobit test ze ci nahodou nebudem mat pre nu darcek,bola som 10-11DPO,cca 4-5dni pred mrchou a bum....slabi duch ktory uz potom len silnel.Takze u mna boli prvym signalom kriiiize 😉
Jeden mily a jeden nemily...ma narodeniny moja toptetuska 👍 a zomrel mi dedko,otec mojej toptetusky 👎 takze ozaj den v kalendary s velkymi pismenami...
@simisk vies co, ja som bola minuly cyklus nastavená podobne, uplne som si bola ista, ze to vyjde, termin mi vychadzal presne do roka v den kyretu po potrate, co som si vravela, ze vtedy sa babo vrati, vlozky doma ziadne... a co sa stalo?
Mrcha prisla. A to som mala za sebou detox, schudla som, brala vceliu matersku kasicku, ktora pomohla otehotnieť x zenam... trt platne.
Tento cyklus uz nemam nic. Len depku...
@senselinka 😔
Ahoj kočky. Čítala som si Vašu diskusiu. Chcela by som dať len do úvahy nazbierať si rebríček obyčajný ( zvaný aj mišochvost, miší chvostík)...je vhodný na ženské orgány, močáky...ja osobne si z neho robím čajík a používam ho na umývanie pohlavia namiesto intímneho gélu...je to úplne bežne dostupná bylinka, rastie všade a pritom tak vzácna...a ešte je to aj zadarmo 🙂..len pozor na predávkovanie
@puffu ahoj tak ako ciarka uz zosilnela?
@nevestienka ahoj, ano, ciarka je uz pekne silna, aj digi test mi ukazal 2-3tyzdne tak sa chystam o 3tyzdne k dr...🙂 strasne som rada ze to vyslo...🙂
@lenka_vi1 drzim palce nech sa zadarilo mne klesla na 36.5 vtedy pozitivny ovu test dva dni stale potom este rovnako 36.5 a natreti den uz 36.8 takze super a dnes uz 37..inak ja mavam normalne take teploty ze 37.2 37.3 takze poho no uvidime..minuly mesiac to bolo az 37.4 tak som verila ze sa podarilo a niiiiič 😊 berem inofolic a verim mu🙂 ze to dame tento mesiac..moc by som sa tesila lebo aj dcerka a manzel su majovy tak by to bol krasny darcek pre oboch...🙂
😞😞 ach....
@lenka_vi1 ja mam zajtra dostat ms a pozri sa robila som si 2testy a co vyslo..
@kotatko1232 tak by som si priala aby to tento mesiac naozaj vyslo...ani nevies ako...a vlastne vsetkym co sme tu to prajem
@lenka_vi1 ale zahada je ze to mi robi iba na women secret a u nas v lekarni uz ine testy nemaju 😀
Tak uvidim ci dojde zajtra ms alebo niee...ale necitim to aby som bola tehulka. ☹
@kotatko1232 joj neznasam tie testy,aj mne robia take kanaliky 😕

@popilka zabudla som ta oznacit