icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

mausy21
24. aug 2016

@renimac takze klasika v lekarni mam kupit vitamin E???a aky porodis mi?

renimac
24. aug 2016

@mausy21 ja som kupovala v Dr. Max, take oranzove balenie, ale podla mna je jedno, kde kupis. Obsah maju asi vsade rovnaky 😉.

butterfly333
24. aug 2016

@mausy21 ja vit E červeno biela krabička. Ale je jedno aky kupiš. Ja to beriem už asi rok.

rula
24. aug 2016

@miriamn76 ak bol ovu pozit a bola jasna tmava // tak Ti ovu urcite prebehla

veronika1603
24. aug 2016

@rula vraj to nieje tak.to ze folikul praskne nieje iste.preto je dobre merat aj BT a tym sa ovu urcite potvrdi

miriamn76
24. aug 2016

@rula vcera vecer som mala pozitivny tak snad ☺

rula
24. aug 2016

@veronika1603 nooo, to je druha vec, mas pravdu. ja meriam BT, aspon viem, na com som

miriamn76
24. aug 2016

@veronika1603 bt nemeriam ja mam 5ak rozhadzane dni robim aj nocne ze by som nemohla merat v tu istu hodinu.

rula
24. aug 2016

@miriamn76 fakt bol prudko ,,jedly,,, tak sa snazte 🙂 drzim palceee

rula
24. aug 2016

@miriamn76 staci vraj 4 hodiny spanku, idea 6 hodin a mozes merat

miriamn76
24. aug 2016

@rula a meria sa bt od ktoreho sna cyklu? Ci cely cyklus? Ani neviem kedy je ovu podla bt

miriamn76
24. aug 2016

@rula dakujem vcera som zbadala test tak sme sa mojkali no dnes mam nocnu tak zase zajtra☺

mausy21
24. aug 2016

@rula ty mas anovulak?ach jo cele zle..no ja neviem nejsk mam taky vnutorny pocit ze sme to dali tento mesiac..nejaka som kludna a verim že všetko co s mm pijeme nam pomoze..asi ma pobosorovala ta veštica..ale som kludna

kakatulik
24. aug 2016

@miriamn76 ja meriam prvy den ms,co je 1DC a potom az posledny den ms resp. po nej. Na zaciatok by nebolo zle nerat cely cyklus aby si sa odsledovala. Pred ovulkou zvykne BT trosku klesnut,ale nemusi a po nej stupne. Na zaciatku min o 0,2,ale mala by ist este trochu hore.
Pises ze mavas nocne. Po nocnej nema zmysel merat. Iba rano,najlepsie v tu istu hodinu.

kakatulik
24. aug 2016

A co sa poz. ovu testu a prebehnutia ovulky tyka,tak tdaj napriek poz ovu testj folikul prasknut nemusi. Preto je fakt dobre merat BT,lebo ta ti to potvrdi.

mausy21
24. aug 2016

@kakatulik mas pravdu.ked sme neboli az taky akčny v plodeni tak som merala len na konci cyklu sby som vedela ci e teplota hore alebo uz pride mrcha...teraz zasa poctivo meram ale len kym nepotvrdi ovu potom kaslem nato...

kakatulik
24. aug 2016

@mausy21 ved jasne. A potom este pri konci ked trochu klesne tak viem ze sa dostavi.

mausy21
24. aug 2016

@kakatulik mne klesne den pred takze ja to mam tak nafigu do poslednehp dna ma natahuje

miriamn76
24. aug 2016

@kakatulik takze ak som to dobre pochopila pri ovulke klesne? Podla toho budem vediet ze praskol? Mam tento mesiac inofocil tak ak zaae nic skusim to stou bt. Dakujem moja za vysvetlenie☺☺

kakatulik
24. aug 2016

@miriamn76 ci praskol vies az vtedy ked stupne o min 0,2 stupna a drzi sa hore. U kazdeho velmi nelesa. U mna ano.

kakatulik
24. aug 2016

@mausy21 a mne iba minimalne.

rula
24. aug 2016

@mausy21 zlatko nebooj, budes mat krasne babo, bud trpezliva a hlavne nestresuj, kukni moj graf, pokazila som sa, ved vies ze mavam ukazkove tento je od veciiii

rula
24. aug 2016
mausy21
24. aug 2016

@rula no to je toto teda fakt cele zle..ach malo ze sa nam nedari este aj nejake anovulačne cykly nas trapia...vies ze som v pohode..vobec to neriesim.povedala ze babo pride tak to nechavam tak.mne naozaj zatial vyslo vsetko co povedala...tak som v pohodicke.kupila som vitaminE a idem nato idem uhniezdovst 🙂 este si osupem ten ananas teda tuu dužinu a urobim maximum preto aby bolo vsetko ok..ak to neviiide nič sa nedeje.ideme dalej..no nnie???

simisk
24. aug 2016

@mausy21 presne tak,musis si nastavit mysel tak ze to teraz vyjde a basta.Ja som sa minuly mesiac tak pripravila.Skoncil mi menzes,dominala som posledne vlozky,doma mi nezostala ani jedna a hovorim si fajront,uz kupovat nebudem.Fakt som doma nemala ani jednu vlozku.Naplanovala som si dovolenku,ku koncu mojej dovolenky som mala dostat mrchu,doktorke tiez skoncila dovolenka.V pondelok zacala ordinovat,v utorok som k nej nabehla ze mi tyzden meska,bum vystavila mi knizku,dovolenka skoncila este chvilu robim....Musis verit ze to vyslo a hotovo.

mausy21
24. aug 2016

@simisk ano budem..a ak by aj nie uz z toho vedu robit nebudem.mame predsa dve krasne zdrave deti a hotovo..dost ma bolia kriiže hnusna bolest.pijem inofolic aj grep a grepvu dzusik som popijala,zo dna na den som prestala fajčit aj mm florandrol pije a urobili sme uz dost preto aby to vyslo..takze uz to nechavam na osud.kupila som si vitamin E a uvidime ako to dopadne...sama sebe držim palce a cakam na ten pokladik maličky..deturence sa nevefia dockat.

rula
24. aug 2016

@mausy21 sa mi paci, ako si sa nastavila yesss

mausy21
24. aug 2016

@rula jo aj ja sama sebe sa pacim.mam inak zasa dost silne bolesti krizov a brucha...asi vajo putuje ...hi

popilka
24. aug 2016

@kikushaa A kedy by si mala dostat? Ved motyka moze vystrelit :D

kikushaa
24. aug 2016

Neviem lebo cyklus mi skace, teraz som mala ovulaciu skoro 15dc, a mala by som dostat az 6-7.9. Ja tomu vobec nerozumiem, minuly mesiac som uz myslela ze sa aj zadarilo ale testy biele a menstruacia prisla az na 35ty den 😀