Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@snazilka19993 tak 1.) Bohuzial mam odziteho vela....
2.) Voda asi nezazije biochemicke tehu..... su baby, co ten test strcili do pohara s vodou a mali na nom pekne ruzove ciarky.... o tom som pisala
ach zienky nasr..dena som az az, tento tyzden v chorvatsku menzes mal dost az po 5.9. cize po dovolenke a tento utorok v narodnom parku kde si este pytali 5kuna za zachod!!! bum ho!! a je to tu!! 😠 to nasere 27dc, 10dpo. toto sa m nikdy nestalo nechapem 🙄
@kikushaa a je to normálna ms?ja som tak mala na 26dc ale len jeden den a bola som tehu.lebo LF 10dní je málo.
A aké vitamíny beriete na podporu? A vaše polovičky? Viete o nie čom komu už pomohli vitamíny?
@lenus7 inofolic a folandrol..
@snazilka19993 este k tým testom...kazdy jeden môže byť falosne pozitívny ak sa odcitava až po čase ktorý je urceny v navode.dokonca je to v tých navodoch aj napísané...napr dr max - po 5 minútach môže byť výsledok falosne pozitívny...
@vilma30 to by aj mna teda zaujimalo, celkom stoja ale ci aj funguju...
@marcopollo nechame sa prekvapit
@butterfly333 bohuzial je este stale ju mam, a teda nebolo to len spinenie ale normalne vela jasnej cevenej krvi 🙄
1den meskaaaaaaa 😳😳😳😳
@kikushaa aha škoda 😯
@monika2101 to je dobre nie??
@monika2101 aj mne zatiaľ
@monika2101 aj mne jeden den meska
@marcopollo
@monika2101 aj mne meska 1 den.. meriate aj bt, kolko ste od ovulky??
@normab ja som nemerala vôbec len inofolic píla ms posledná 9.8. kedy ste mali ms vi
@marcopollo no ja meriam takze dnes som 15 dpo.. ale netestujem este cakam ☺ a inofolic aj ja pojem do ovulky
1den meskaaaaaaa 😳😳😳😳
@butterfly333 tak ja som teraz v pomykove nejak 😳🙏🏼😬
@normab dnes je 13DPO 🙂
@marcopollo posledná bola 10.8 🙂
@monika2101 jak sa to počíta
@monika2101 13dpo a jeden den ti mešká??LF byva 16dní nemala si neskor ovu?? 13dní je ešte v pohode.
@monika2101 ja som mala poslednu ms 11.8. Si potom 25Dc. To mávaš take kratke cykli??
@butterfly333 nie nemala som robila som ovu test

@martinaj podla mna ziadny test neukaze len tak "falosne pozitivny test" .. Hovori vam nieco biochemicke tehu? Jedine moze vyjst falosne negativny 🙂 .. Nic v zlom..