Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 a ja koľko. Som?
@butterfly333 @monika2101 ved minimalna LF je 10 dni na otehotnenie tak vklude jej uz moze meskat 😉 Ja sama mavam velmi kratku LF medzi 10-11 dnami. Zalezalo kedy prebehla ovu.
@ajana1 to je jedno uz mešká ale nejdem testovať bo sa bojím ze sa sklamem na 10DPO mi neukázalo nic tak isto 11/12DPO 😞 takze teraz som mimo z toho este počkám do pondelka a uvidíme 😉 ale príznaky MS sú 😳😞 kríze, spodok,prsia .... este vcera som si vravela ze nech uz sa spusti aby som to mala za sebou a pokračovali sme s mm ďalej .... no uvidíme 😉
@monika2101 to ze tehu a pms priznaky su take iste. Veru pockaj do pondelka a uvidis.
@ajana1 ja som čitala že 10 je málo LF.
@butterfly333 to je tak Na hranici a Nie je nemozne 😉
@monika2101 ja som tiez vcera restovala a test bol biely dnes som chcela testnut ale tiež sa bojim
@mojezlate aj sa teším aj bojím ze ta mrchana predsa príde 🙈😞
mausy?
@monika2101 tak rano som myslela ze sa uz dostavila ms, ale nie namiesto toho sa mi hrozne zatocila hlava a stale mi je tak blbo. Pocit mam ako by mala prist ale neviem tlaky mam pri vajecnikoch aj brucho ma boli uz ale pet dni a stale nic.
@mojezlate ja mam to iste čakám čakám no stále nic 🙂
@monika2101
@mojezlate aj ja čakam nič bolesti su brucho boli a prsia
@marcopollo Jj presne tak ale ani náznak ničoho zvyknem mávať pred mrchou hnedý výtok no teraz nieje nic 😳
@monika2101 ja som natom podobne..tiez si myslim ze ked niesom,tak nech mrska dorazi cim skor .. Lebo ma uz porazi.. Tehu testy nerobim lebo som nervozna
Dievčatá tak dlho som tu nebola pretoze sme boli dva tyzdne na dovolenke...mysleli sme si ze sa zadari. ale nie nezadarilo. Mrcha mala dojst az v utorok ale asi ymena klimy lebo mrska prisla dnes rano. smutime ale ideme dalej 🙂
@tinka881 ahoj my sme boli tento rok opat v Drveniku ale v tom malom 🙂 ale pochodili sme vela toho, aj cely ostrov Hvar, aj priamo v meste Hvar, Jelsu sme pozreli, chodili sme sa aj kupat na Sucuraj. proste krasna nezabudnutelna dovca 🙂 aj my sme to potrebovali 🙂 ale dnes uz zarezavam v praci a maly tiez uz isiel do skolky a bolo to dost krute 🙂
My sme sa pri prvom snazili dlho, potom ked prisiel medzi nas bolo to krasne po jeho dovrseni 2 rokov sme si povedali ze ideme do druheho 🙂 ale akosi to neslo rok a tristvrte az minuly rok takto presne pred rokom som mala dve ciarky ale zial zacala som krvacat a potratila som, maly mal v novembri 4 a na vianoce sme opat nasli dve ciarky necakane 🙂 ale to tiez skoncilo potratom zial az na cistenie som musela ist v januari....a museli sme mat pazu takze od juna sa teraz snazime 🙂 verime ze to pride a pan boh nam nadeli krasne ydrave dietatko 🙂 Teraz bude mat maly 5 rokov v novembri.
a vy ako dlho?
@mojezlate
@monika2101 ako ste na tom prišla mrcha
@marcopollo zatiaľ nie 🙂
@marcopollo zatial nie a co tebe?

@butterfly333 ano 😉