icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monika2101
3. sep 2016

@butterfly333 ano 😉

marcopollo
3. sep 2016

@butterfly333 a ja koľko. Som?

ajana1
3. sep 2016

@butterfly333 @monika2101 ved minimalna LF je 10 dni na otehotnenie tak vklude jej uz moze meskat 😉 Ja sama mavam velmi kratku LF medzi 10-11 dnami. Zalezalo kedy prebehla ovu.

monika2101
3. sep 2016

@ajana1 to je jedno uz mešká ale nejdem testovať bo sa bojím ze sa sklamem na 10DPO mi neukázalo nic tak isto 11/12DPO 😞 takze teraz som mimo z toho este počkám do pondelka a uvidíme 😉 ale príznaky MS sú 😳😞 kríze, spodok,prsia .... este vcera som si vravela ze nech uz sa spusti aby som to mala za sebou a pokračovali sme s mm ďalej .... no uvidíme 😉

ajana1
3. sep 2016

@monika2101 to ze tehu a pms priznaky su take iste. Veru pockaj do pondelka a uvidis.

butterfly333
3. sep 2016

@ajana1 ja som čitala že 10 je málo LF.

ajana1
3. sep 2016

@butterfly333 to je tak Na hranici a Nie je nemozne 😉

mojezlate
3. sep 2016

@monika2101 ja som tiez vcera restovala a test bol biely dnes som chcela testnut ale tiež sa bojim

monika2101
3. sep 2016

@mojezlate aj sa teším aj bojím ze ta mrchana predsa príde 🙈😞

rula
4. sep 2016

mausy?

rula
4. sep 2016
mojezlate
4. sep 2016

@monika2101 tak rano som myslela ze sa uz dostavila ms, ale nie namiesto toho sa mi hrozne zatocila hlava a stale mi je tak blbo. Pocit mam ako by mala prist ale neviem tlaky mam pri vajecnikoch aj brucho ma boli uz ale pet dni a stale nic.

rula
4. sep 2016

@mojezlate ooooo ai tehu ?

mojezlate
4. sep 2016

@rula neviem kiez by dva dni dozadu som si robila test a bol uplne biely. Včera mala prist ms ale neprisla tak neviem.

rula
4. sep 2016

@mojezlate no ja by somto nevydrzala...urob test

monika2101
4. sep 2016

@mojezlate ja mam to iste čakám čakám no stále nic 🙂

marcopollo
4. sep 2016

@monika2101
@mojezlate aj ja čakam nič bolesti su brucho boli a prsia

monika2101
4. sep 2016

@marcopollo Jj presne tak ale ani náznak ničoho zvyknem mávať pred mrchou hnedý výtok no teraz nieje nic 😳

snazilka19993
4. sep 2016

@monika2101 ja som natom podobne..tiez si myslim ze ked niesom,tak nech mrska dorazi cim skor .. Lebo ma uz porazi.. Tehu testy nerobim lebo som nervozna

bubo27
4. sep 2016

Dievčatá tak dlho som tu nebola pretoze sme boli dva tyzdne na dovolenke...mysleli sme si ze sa zadari. ale nie nezadarilo. Mrcha mala dojst az v utorok ale asi ymena klimy lebo mrska prisla dnes rano. smutime ale ideme dalej 🙂

mojezlate
4. sep 2016

@rula uz som si teraz urobila test a opet je snehobiely☹

tinka881
4. sep 2016

@bubo27 ahoj,kde ste dovolenkovali?my sme sa dnes vratili z chorvatska.tiez 2 tyzdne.padlo nam to vhod.oddychli sme si.uz sme to potrebovali.ako dlho sa snazite?

rula
4. sep 2016

@mojezlate ooo nieeee☹

mojezlate
4. sep 2016

@rula tak uz len cakat kedy milostiva ms pride nech ju mam uz zasebou

bubo27
5. sep 2016

@tinka881 ahoj my sme boli tento rok opat v Drveniku ale v tom malom 🙂 ale pochodili sme vela toho, aj cely ostrov Hvar, aj priamo v meste Hvar, Jelsu sme pozreli, chodili sme sa aj kupat na Sucuraj. proste krasna nezabudnutelna dovca 🙂 aj my sme to potrebovali 🙂 ale dnes uz zarezavam v praci a maly tiez uz isiel do skolky a bolo to dost krute 🙂
My sme sa pri prvom snazili dlho, potom ked prisiel medzi nas bolo to krasne po jeho dovrseni 2 rokov sme si povedali ze ideme do druheho 🙂 ale akosi to neslo rok a tristvrte az minuly rok takto presne pred rokom som mala dve ciarky ale zial zacala som krvacat a potratila som, maly mal v novembri 4 a na vianoce sme opat nasli dve ciarky necakane 🙂 ale to tiez skoncilo potratom zial az na cistenie som musela ist v januari....a museli sme mat pazu takze od juna sa teraz snazime 🙂 verime ze to pride a pan boh nam nadeli krasne ydrave dietatko 🙂 Teraz bude mat maly 5 rokov v novembri.
a vy ako dlho?

marcopollo
5. sep 2016

@mojezlate
@monika2101 ako ste na tom prišla mrcha

monika2101
5. sep 2016

@marcopollo zatiaľ nie 🙂

tinka881
5. sep 2016

@bubo27 vidim,ze aj ty si si vela vytrpela.ja som behom roka mala 2x kyret.este sa nemozne snazit,cakame na vysledky z genetiky.aj ti robili vysetrenia preco sa to opakovalo?mne k tehu dopomohol clostil.

bubo27
5. sep 2016

@tinka881 nie nezistilo sa vysledky aj na hematologii boli ok. proste priroda bola silnejsia....ale verime ze to dame 🙂 aj vy to date 🙂 musime si verit!

mojezlate
5. sep 2016

@marcopollo zatial nie a co tebe?