Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mojezlate
@monika2101 dnešny test a ani mrcha nieje 😒
@marcopollo urcite tam nic neni?mne sa nieco mari
@marcopollo skús lepšie odfotiť nech je ostrá fotka takto neviem povedat 🙂
@marcopollo skus lepsie odfotit lebo aj mne sa zda ze tam nieco je
@marcopollo vyber test von a odfot znova
@marcopollo tak asi som slepa ale ja tam nieco vidim. Skus pripadne o dva dni ci bude lepsie vidiet
nebolo nič biele bolo
@butterfly33 a ty si ako Na tom? Dufam ze tento mesiac je uz tvoj 😉
@ajana1 ale kdeže moja. Neviem som 4 alebo 5dpo no mam otazku meriam bt vždy o 7h.dnes ráno som merala skor o 3h ráno lebo som išla do práce a bt 37,0 taku mám posledne 4dni. No merala som o 4h skor a spala som ledva 3,5h.
@butterfly333 ja by som ju osobne nebrala do uvahy lebo to bol fakt kratky spanok. Mozno aj dobre ze nevies presne kedy bola ovu aspon nebudes v pokuseni skoro testovat.
@ajana1 no chapeš po troch hodinách spánku 37,0 . Ale to je jedno ovu sa mi posunula až niekedy okolo 21dc neviem to síce presne lebo som nemerala boli sme na chate. No viem že mi to natiahne cyklus aj o 5dní. No čo už. Počkam a ide sa dalej. Dnes som po dlhej dobe nastupila do prace tak nieje čas mysliet na nič.
@butterfly333 tak super aspon myslis Na nieco ine. A ako zvladas s chrbtom? Inak ake divne ze sa ti za tak posunula ovulka ved tu ju mavas ako hodinky
@ajana1 chrbat mam ok nohu mám operovanu no bolí ale musím už robit ved som bola 1rok pn. No neviem mávam ovu okolo 13dc 14dc no začala som brat tento cyklus čisty inozitol neviem či to z toho.
@butterfly333 och ta moja hlava derava uz starne a si uz tolko nepamata. Zas aj dobre ze si medzi ludmi a snad aj s nejakymi normalnymi ze z casu Na cas aj niekam von pojdete.
@pepka123 Veľa šťastia dievčatá. Inšpirujte sa mojou cestou:
@monika2101
@mojezlate ahojte dnes mi došla ms ☹
potrebujem nazory, ovulaciu som mala na 19DC a dnes 23DC a uz mrcha? myslite si ze to bol len anovulacny cyklus?
@marcopollo ja takto neviem ci mam ten kúsok druhej čiarky brat ako nieco začínajúce alebo nie 😳
@monika2101 neviem ale nieččo tam je
@marcopollo normálne sa klepem 🙂
@monika2101 džim ti prsty nechto vyjdde , ja už mam ms aj som brala inofolic a nič ☹
@marcopollo ja neberiem nic 🙂
@monika2101 ja som bola na laparo. cysta vaječnika v maji a nedari sa už ma to nebavy každy mesiac
@marcopollo och :(
@monika2101 skús iný test
@scales poraďte aký? toto bol woman secret 🙂
@monika2101 mne mamatest vysiel uz so slabou ciarkou 3 dni pred mas... v albume mam ten prvy odfoteny den pred ms, kukni 🙂
@scales alebo to poistim digitálnym ? 🙂
@monika2101 Ja odporúčam digi OVU test Clearblue, ako jediný a spoľahlivo mi skutočne ukázal, kedy mám ovuláciu. Stačil 🙂 na teste a bolo.

@marcopollo ale ani test mi neukazuje nic tak neviem