Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@marcopollo to mi je luto mne este nie ale tiez je na spadnutie
@butterfly333 veĺmi ďakujem, všetkým sa nám to podarí 🙂 tak to som rada, že sa ti v práci páči, prajem ti, aby to tam bolo už len lepšie, teraz dáš zabrať tej tvojej nohe, len dúfam, že sa to bude dať zvládnuť. Ja v práci celý deň len sedím, ale mám bolesti krížov a opuchnuté nohy, tak asi nič nie je len tak zadarmo 😉 a ty fajčíš len tak sem tam, alebo? Ja som s tým praskla pred 7 rokmi a už som si nazapálila 😉 ale veď keď ti chutí, tak si zapáliš, určite keď príde bábo, tak to necháš 😉
@marcopollo ja na teste tiež vidím
@ria294 nie nefajčím no to len tak teraz v praci si zapálim. Ale inak nefajčím vobec.
@ria294 inak ja aj ked si zapälim tak 2 denne max.
dnes ráno slabé krvácanie :( a na teste dúšik slabí ale je :(
Baby dnes ma celý den bolelo z vnutra pupku tak tahavo. Neviete čo to može byt??
@monika2101 mohlo to byť ešte z uhniezďovania... alebo potom keď testík nebude silnieť, tak to bolo biochemické tehu... držím palce, aby silnel 🙂
@zuzik_24 uhniezdovanie asi nie lebo silno krvácam :( ale dik 😘❤️
@monika2101 vyjde o mesiac, neboj nič 🙂
@scales ❤️
@monika2101 juj, to ma mrzí... ☹
silno držím palce na ďalší cyklus 🙂
@zuzik_24 dakujem 😘❤️
@butterfly333. vetry😀
@kakatulik vetry???to asi nie viem ako bývaju vetry toto som nikdy nemala
@butterfly333 to si robim iba prdel.ale mohol by to byt podrazdeny zlcnik. 🙂
@kakatulik hore nad pupkom. No podráždeny neviem z čoho. Bolelo ma to tahalo cele doobedie už je lepšie tak neviem nikdy ma to nebolelo.
Baby viete mi poradit ako je to s OVU testami? Mala by som mat zajtra a robim tento tyzden testy kazde dva dni a na teste je stale len jedna ciarka. Tzn. ze ovu v nedohladne alebo moze byt aj chybny test?
@butterfly333 nad pupkom? kludne môžeš mať ľahšiu gastritídu,neprejedla si sa niečoho 1-2 dni do zadu.Cerstva paprika a uhorka dokážu urobit takuto neplechu.Ale kludne aj tie vetry to môžu byť,v crevach sú vzduchove bubliny,črevá sa potom vytlacaju smerom hore a tlacia na žalúdok,neskôr žalúdok na bránicu....
@8291 vetry určite nie to poznám a to ma nikdy nebolelo hore nad pupkom a netahalo pupok neprejedla som sa to viem lebo moc nejedávam.
@alexwarring, ahojky, tiež som to videla beznádejne. Klasické paličkové testy mi ukazovali vždy len jednu čiarku, ale kúpila som si digitálny a nakoniec mi OVU predsa len ukázalo... a v úplne iný deň ako mi ukazoval kalendár. Keď sa mi na displeji ukázal smajlík 🙂, skákala som tri metre. Takže skús určite ten Clearblue, je super 😉
@crazy_girl1 ja som predtym testy nepotrebovala lebo ju dost bolestivo citim, ale min. mesiac nic a ms napokon meskala 3 dni a teraz opat nic necitim, tak hadam sa to este spisti, lebo ani hlien nebadam...
@alexwarring, tiež som to mala tak, vždy som si myslela, že ju cítim... ale nakoniec nie 🙂 Mrcha OVU, príde, a ani neviem.
Baby neviem ktorá to tu spomínala že jej tiež prišiel pásik sv. Dominiky lebo dnes mi to prišlo aj obrazok s modlitbou. Je tam a č.účtu no nie suma asi dobrovolne. Kolko ste poslali €?
@butterfly333 tie bolesti nad pupkom, nenatahovala si sa s niečim, alebo to môžu byť podráždené črevá.....
@butterfly333 ahoj bolest nad pupkon je zvycajne cysta..daj si to prezriet..pocas menzesu by mala prasknut

@ria294 moja držím mooc pale aby vám to vyšlo. No ano som od pondelka v práci no bolia ma nohy hlavne tá operovaná no čo už robit musím je tam super nastupila som aj s kamoškou čo byva vedla mňa tak je nám veselo. A dnes som tak vyskočila ráno o 4h do prace aj bt som zabudla zmerat.No kašlat na to. Aj som si v praci zapálila no ved čo aj tak tak skoro tehu nebudem. A doma vobec nefajčím dnes prvy krat v praci po dlhej dobe som si zapálila.