icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monika2101
6. sep 2016

@crazy_girl1 ale ja myslím tehu lebo na normálnom vyšlo kadejako foto vyššie 🙂

scales
6. sep 2016

@monika2101 ten som robila v deň kedy som ms mala dostať, alebo deň po neviem už a ten mi 1+2 vyšiel 🙂 takže mne to presne ukazalo... a o tyzden ked som urobila bolo 2+3

monika2101
6. sep 2016

@scales no uvidím skusime este mamatest a potom digi 🙂

scales
6. sep 2016

@monika2101 radšej tak, ja som digi kupovala, až keď muž potvrdil, že vidí druhú čiarku, lebo mojich duchov nevidel... :D

crazy_girl1
6. sep 2016

@monika2101 na tehu test u mňa ešte nebola príležitosť 🙂 Snáď tento mesiac, mám kúpený zn. Pepino

sylvine
6. sep 2016

@monika2101 skus kupit DR MAX, mne vysla krasna ciarka uz 10 DPO, co bolo 4 dni pred ocakavanou MS

monika2101
6. sep 2016

@sylvine skúsim ten mamatest este 🙂

sylvine
6. sep 2016

@kakatulik @simisk ahojte, tak podavam spravy 🙂... kedze dnes som mala ist na hysteroskopiu, tak som volala lekarovi, ze mi zatial nedosla MS a mam pozitivne testy a on, ze ak mozem, mam ihned prist...tak nam urobil malu fotku 😉... mame 12mm, nariadeny maximalny kludovy rezim a kontrola o tyzden, tak dufam, ze vsetko bude o.k.

kakatulik
6. sep 2016

@sylvine Aaaaach,gratulujeeeem!!!!...preco kludovy rezim?

simisk
6. sep 2016

@sylvine Jaaaaj tesim sa s tebou.Drziiiiim palce 👍👍👍.Oddychujte 💖

sylvine
6. sep 2016

@kakatulik dakujeeeem 🙂 ...lebo mam krvnu zrazeninu a 3 cysty ☹ , ale vraj tie cysty by sa mali vstrebat a malo by to byt v pohode, vraj to moze byt zo stimulacie, ale ak by sa nieco dialo, tak mu mam okamzite volat a prist zbalena do nemocky, preto mam aj pre istotu kontrolu o tyzden v utorok, lebo potom ide na kongres a chce mat istotu 😉

sylvine
6. sep 2016

@simisk dakujeeem 🙂 ... a vy sa ako drzite? dufam, ze vsetko o.k.?

sylvine
6. sep 2016

@kakatulik ale aspon vylucil mimomaternicove tehu, coho som sa bala... inak krv mi este ani nebrali 😀

simisk
6. sep 2016

@sylvine Nooo zatial u mna ziadna zmena,citim sa v pohode,sice precikam celu noc,vstavam aj 2-3x 😔.Uz sa neviem dockat 13.9.takto o tyzden uz budem po sone,poradni,odberoch.A dufam ze konecne budem pocut 💖.Chcela by ist so mnou aj dcera,ta sa uz nevie dockat.

kakatulik
6. sep 2016

@sylvine tie cysty mas akoze z toho DHEA,alebo aku stimulaciu myslis?...su v maternici,alebo na vejcnikoch niekde?

sylvine
6. sep 2016

@kakatulik ja ti ani neviem... on povedal, ze mozu byt pozostatkom z Clostilu, ktory som brala minuly cyklus... dokladnejsiu spravu ti podam v utorok po kontrole

sylvine
6. sep 2016

@simisk tak to je super, ze si v pohode...aj ja idem na kontrolu 13.9. 🙂 .... tak drzim prsty, aby vsetko bolo v poriadku 🙂 🙂

sylvine
6. sep 2016

@kakatulik a este mi zakazal brat vsetky doplnky, cize aj E a D... mam brat iba kyselinu listovu a duphaston

kakatulik
6. sep 2016

@sylvine tak tomu celkom rozumiem,ze terz asi okrem listovky nepotrebujes nic ine 🙂
No tak sa tesim na dalsiu spravu. 🙂

kikushaa
6. sep 2016

zenusky ja vas opustam,do septembra to uz nestihame do dalsej skupiny sa nepridavam. ostatnym drzim prsty nech si co najskor najdete vytuzene II hlavne dlhosnazilkam nech ti vyde co najskor <3

simisk
6. sep 2016

@sylvine tak si budeme navzajom toho 13.9.drzat 👍👍👍 a vecer si hned napiseme 💞

simisk
6. sep 2016

@sylvine Duphaston beriem aj ja uz 4balenie,1x rano 1x vecer este mam 2 balenia.

ria294
6. sep 2016

@kakatulik @renimac
@butterfly333 Ahojte, dnes som 16 DC a ovu nikde ☹ včera som bola na akupunktúru, že vraj som na tom po zdravotnej stránke dobre 😉 napichol mi aj bod na ušku, že vraj na plodnosť, napisal mi do emailu nejaké semiačka atď na hormonálnu funkciu plodnosť 😉 tak verím, že mi to nejako pomôže. Dnes som volala do car, že koĺko si mám pripraviť € ... lebo v piatok si idem po lieky na stimuláciu cca 750€. A výskedky HP po 3mesiacoch, čo som užívala dhea a ešte veĺa vitamínov k tomu sa mi AMH z 0,22 zvýšil na 0,3 a FSH z póvodných cca19,3 znížilo na 10,1. Prirozená cesta otehotnieť sa mi nejako nedarí, tak sa už aj teším na stimuláciu a ivf 🙂

kakatulik
6. sep 2016

@ria294 ahoooj,no mna by zaujimali tie semiacka....to amh sa zlepsilo...budes pokracovat aj s dhea?
No tak sa pekne drz a opatrul
Ved 16DC nie je este ziadna tragedia. Ci?

scales
6. sep 2016

@sylvine a to si v kolkom tyzdni po meskani ms?

ria294
6. sep 2016

@kakatulik ďakujem 🙂 prepošlem ti to. Dhea budem brať asi pokiaĺ neôjdem na ivf. A 16DC no u mňa asi žiadna výhra , keď posledné dva cykli skončili 20deň, 21deň 😒 ale ešte uvidím, ako to skončí.

kakatulik
6. sep 2016

@ria294 ahaaa,tak to nemas velmi dlhu LF.... ☹

ria294
6. sep 2016

@kakatulik no veru nemám, posledné cykli sa mi skracovali, uvidím čo urobí tento. Preposlala som ti to o tých semiačkach atď, je toho dosť, ale zaujímavé čítanie.

butterfly333
6. sep 2016

@ria294 mojato máš v pohode ja som tiež mávala ovu okolo 13-14dc a tento cyklus kedže som nerobila ovu neviem teda kedy presne bola ale okolo 21dc sa mi zdá,

ria294
6. sep 2016

@butterfly333 ja viem, ty si to spomínala, že mávaš ovu cca14 deň. Len u mňa je to také divné 😉 lebo ako som spomínala, posledná mrcha prišla na 21 deň, tak ako spomína kakatulik mám veĺmi krátku LF. Ale tak sme to tento cyklus skúšali od 6 DC každý druhý deň, tak ak som to prepásla a zase z toho nič nebude, tak v piatok si idem do car pre lieky a , keď mrcha príde začínam so stimuláciou. A ty ako sa páči v práci, už si sa pomaličky aklimatizovala ?