Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monika2101 ten som robila v deň kedy som ms mala dostať, alebo deň po neviem už a ten mi 1+2 vyšiel 🙂 takže mne to presne ukazalo... a o tyzden ked som urobila bolo 2+3
@scales no uvidím skusime este mamatest a potom digi 🙂
@monika2101 radšej tak, ja som digi kupovala, až keď muž potvrdil, že vidí druhú čiarku, lebo mojich duchov nevidel... :D
@monika2101 na tehu test u mňa ešte nebola príležitosť 🙂 Snáď tento mesiac, mám kúpený zn. Pepino
@monika2101 skus kupit DR MAX, mne vysla krasna ciarka uz 10 DPO, co bolo 4 dni pred ocakavanou MS
@sylvine skúsim ten mamatest este 🙂
@kakatulik @simisk ahojte, tak podavam spravy 🙂... kedze dnes som mala ist na hysteroskopiu, tak som volala lekarovi, ze mi zatial nedosla MS a mam pozitivne testy a on, ze ak mozem, mam ihned prist...tak nam urobil malu fotku 😉... mame 12mm, nariadeny maximalny kludovy rezim a kontrola o tyzden, tak dufam, ze vsetko bude o.k.
@kakatulik dakujeeeem 🙂 ...lebo mam krvnu zrazeninu a 3 cysty ☹ , ale vraj tie cysty by sa mali vstrebat a malo by to byt v pohode, vraj to moze byt zo stimulacie, ale ak by sa nieco dialo, tak mu mam okamzite volat a prist zbalena do nemocky, preto mam aj pre istotu kontrolu o tyzden v utorok, lebo potom ide na kongres a chce mat istotu 😉
zenusky ja vas opustam,do septembra to uz nestihame do dalsej skupiny sa nepridavam. ostatnym drzim prsty nech si co najskor najdete vytuzene II hlavne dlhosnazilkam nech ti vyde co najskor <3
@kakatulik @renimac
@butterfly333 Ahojte, dnes som 16 DC a ovu nikde ☹ včera som bola na akupunktúru, že vraj som na tom po zdravotnej stránke dobre 😉 napichol mi aj bod na ušku, že vraj na plodnosť, napisal mi do emailu nejaké semiačka atď na hormonálnu funkciu plodnosť 😉 tak verím, že mi to nejako pomôže. Dnes som volala do car, že koĺko si mám pripraviť € ... lebo v piatok si idem po lieky na stimuláciu cca 750€. A výskedky HP po 3mesiacoch, čo som užívala dhea a ešte veĺa vitamínov k tomu sa mi AMH z 0,22 zvýšil na 0,3 a FSH z póvodných cca19,3 znížilo na 10,1. Prirozená cesta otehotnieť sa mi nejako nedarí, tak sa už aj teším na stimuláciu a ivf 🙂
@ria294 mojato máš v pohode ja som tiež mávala ovu okolo 13-14dc a tento cyklus kedže som nerobila ovu neviem teda kedy presne bola ale okolo 21dc sa mi zdá,
@butterfly333 ja viem, ty si to spomínala, že mávaš ovu cca14 deň. Len u mňa je to také divné 😉 lebo ako som spomínala, posledná mrcha prišla na 21 deň, tak ako spomína kakatulik mám veĺmi krátku LF. Ale tak sme to tento cyklus skúšali od 6 DC každý druhý deň, tak ak som to prepásla a zase z toho nič nebude, tak v piatok si idem do car pre lieky a , keď mrcha príde začínam so stimuláciou. A ty ako sa páči v práci, už si sa pomaličky aklimatizovala ?

@crazy_girl1 ale ja myslím tehu lebo na normálnom vyšlo kadejako foto vyššie 🙂