Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@zuzanka_h tak to je zas tiez blbost len chvilku trva kym ti daju spravne davkovanie. Ja som pri prvom otehotnela do 3 mesiacov po nastaveni liecby. Byt tebou tak trvam na tom nech ti vezmu krv a spravia rozbor ci tam nie je nejaky hormonalny problem. Ziadna tragedia to nie je ale lepsie to hned podchytit zvlast ak sa snazite o mimco.
@ajana1 no ved jasne aj to treba riesit,ale to sa uz do grafu neznaci ako ms,ale spinenie.Je to v kalendari ruzove :Takto to velmi skresluje graf.No aje asi aj rozdiel,ci sa spini pred alebo po a ako dlho.Vraj 1-2dni spinenia po ms je mensi problem ako pred.Mas ale urcite pravdu,ze nejaky problem tam asi bude.
@zuzanka_h antika riesi veci iba vtedy ked ju beries.Ked skoncis, zacnu problemy znova,mozno s horsimy symptómami.Pozri si www.fertility.sk. Su tam fajnriesenia prirodzenou cestou.Mozno nieco vycitas.
@zuzanka_h ja mam zvacsenu stitnu zlazu, pri prvom som to ani neriesila, zabudla som na to, lebo som uz dlho nebola na kontrole, a vsetko bolo v pohode. teraz mam inu doktorku, tak mi predpisala aj lieky, ze preventivne, osobne si myslim, ze prave tie lieky mi brania k tehotenstvu, lebo predtym s tym nebol problem, aj ked doktorka povedala, ze to isto nema vplyv... stitna zlaza podla mna nie je az taky problem, tak ako pise @ajana1
@butterfly333 ahojky,dakujem 🙂 no davala som sem fotku pozit. testu este v stredu vecer,ja som tomu sama neverila,ale je to tam 😉 dufam,ze sa coskoro pridas ku mne,hm?
@kakatulik ja viem, ze je dolezita... len ja som od strednej bola sledovana na endokrinologii, potom som prestala chodit tam, lebo som mala termin kontroly, ked som bola v USA, a potom som na to zabudla, adlho som nesla. aj ked som bola tehotna som na to vobec nemyslela, kedze mi nic nebolo, az potom po porode som bola na preventivke u obvodnej dr a ta sa prehrabala v mojej karte a povedala, ze by som mala ist zas raz, tak som sla. jeden doktor povedal, ze v pohode, len preventivne raz za rok sono, ale ze ziadny problem. on potom odisiel a prehodili ma k inej dr, ktora dava lieky asi fakt kazdemu bez rozmyslu (aj moja mama k nej chodi, mame skusenosti), podla merani na sone mam stitnu zlazu stale rovnaku, takze ja to, ze teraz mam problem s tehotenstvom pripisujem nie stitnej zlaze, ale prave tym liekom...
a to ze to nie je az taky problem, som myslela tak, ze aj s chorou stitnou zlazou sa da byt mamou, nie ze to treba brat na lahku vahu... 🙂
@monilik ja som spinila pri prvej cca tyzden
@kotatko1232 nemyslim tak ze v tehotenstve ale v kazdom cykle. mam normalnu ms krvavu a potom par dni spinenie. povedal mi ze sa docistujem a sliznica sa pripravuje na dalsi cyklus. v tehotenstve som nespinila ani raz
Ahojte .... ak môžem pripájam sa aj ja my sa tiež snažíme už od začiatku roka a stále nič a taktiež ma každý mesiac ubíja negatívny test... no ale napriek tomu to tiež nevzdávame ,,, keď to má prísť tak to príde a ja už pevne verím že čoskoro sa to podarí.... tak baby držím Vám palce všetkým nech Nám to už konečne vyjde // 🙂
@monilik jaj tak to mam aj ja.kazdy mesiac..
@majaon no dufam aj ja že sa už konečne pridám. No musim byt trpezlivá

@kakatulik no lebo u mna MS trva tak 10-11 dni preto je cely ruzovy, ale bola som u lekarky vaj vsetko vyzera ok