icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

zuzanka_h
20. máj 2016

@kakatulik no lebo u mna MS trva tak 10-11 dni preto je cely ruzovy, ale bola som u lekarky vaj vsetko vyzera ok

ajana1
20. máj 2016

@zuzanka_h a nemas problem so stitnou? ja som to mavala predtym ako som zacala brat tabletky.

kakatulik
20. máj 2016

@zuzanka_h toto ale normalne nie je.Ty chces povedat,ze este aj dnes mas normalnu ms?...alebo iba spinenie.

zuzanka_h
20. máj 2016

@ajana1 som v anglicku a na vysetrenie sa ma chystaju poslat ale asi to trosku potrva, avsak citala som na nete ze pri problemoch so stitnou su slabe sanca na otehotnenie alebo sa to riesi hormonalnou liecbou, tak si tu moznost nechcem pripustit ze tam ten problem je :D

ajana1
20. máj 2016

@zuzanka_h tak to je zas tiez blbost len chvilku trva kym ti daju spravne davkovanie. Ja som pri prvom otehotnela do 3 mesiacov po nastaveni liecby. Byt tebou tak trvam na tom nech ti vezmu krv a spravia rozbor ci tam nie je nejaky hormonalny problem. Ziadna tragedia to nie je ale lepsie to hned podchytit zvlast ak sa snazite o mimco.

ajana1
20. máj 2016

@kakatulik ono aj ked je len spinenie tak to treba riesit lebo je tam problem s hormonmi. Po tomto tyzdni som taktiez okamzite volala lekarovi na krv. A zvacsa to je len otazka vysetrenia krvy a 1 tabletky denne aby sa to dalo doporiadku

kakatulik
20. máj 2016

@ajana1 no ved jasne aj to treba riesit,ale to sa uz do grafu neznaci ako ms,ale spinenie.Je to v kalendari ruzove :Takto to velmi skresluje graf.No aje asi aj rozdiel,ci sa spini pred alebo po a ako dlho.Vraj 1-2dni spinenia po ms je mensi problem ako pred.Mas ale urcite pravdu,ze nejaky problem tam asi bude.

zuzanka_h
20. máj 2016

@ajana1 v pondelok idem na krv, a o mimco sa snazime tak snad to dpadne dobre. Nepodava sa na upravu hormonov antikoncepcia?

ajana1
20. máj 2016

@zuzanka_h moze ale ak chces otehotniet to ti asi nepomoze 🙂 to ze kym som brala anti tak som mala damu na minutu presne no ale bo vysadeni zacalo rosambo. Lenze mas rozne poruchy stitnej a kazda vyzaduje inu liecbu

kakatulik
20. máj 2016

@zuzanka_h antika riesi veci iba vtedy ked ju beries.Ked skoncis, zacnu problemy znova,mozno s horsimy symptómami.Pozri si www.fertility.sk. Su tam fajnriesenia prirodzenou cestou.Mozno nieco vycitas.

zuzanka_h
20. máj 2016

@ajana1 tak uvidime no, pondelok krv a vraj tyzden mam cakat na vysledky, tak som zvedava :/ a trosku viac sa obavam

ajana1
20. máj 2016

@zuzanka_h nemas sa coho bat. Skor by som povedala ze ak je to stitna Tak je to ta lepsia zo zlych moznosti. Vobec to nie je taky strasiak ako si vela ludi mysli.

matrix87
20. máj 2016

@zuzanka_h ja mam zvacsenu stitnu zlazu, pri prvom som to ani neriesila, zabudla som na to, lebo som uz dlho nebola na kontrole, a vsetko bolo v pohode. teraz mam inu doktorku, tak mi predpisala aj lieky, ze preventivne, osobne si myslim, ze prave tie lieky mi brania k tehotenstvu, lebo predtym s tym nebol problem, aj ked doktorka povedala, ze to isto nema vplyv... stitna zlaza podla mna nie je az taky problem, tak ako pise @ajana1

kakatulik
20. máj 2016

@matrix87 by si sa cudovala...stitna zlaza je velmi dolezita a ovplyvnuje aj cinnost iných zliaz s vnutornym vylucovanim,....otazka je,co je v tomto konkrétnom pripade skutocnym problémom.Ta stitna to byt moze,ale nemusi.

ajana1
20. máj 2016

@kakatulik dolezita urcite je ale aj velmi lahko liecitelna resp podchytena. Takze ak su s nou problemy pri spravnom nastaveni nebrani tehotenstvu

kakatulik
20. máj 2016

@ajana1 netvrdim opak🙂

ajana1
20. máj 2016

@kakatulik ved ja ani nevyryvam 🙂 veru tych moznosti preco sa neda otehotniet je neurekom a jeden snad najdolezitejsi faktor je psyche.

kakatulik
20. máj 2016

@ajana1 je treba zvazit vsetko,ale pri takom dlhom krvacani to bude nejaky hormonalny problem a tam spada aj ta stitna🙂

majaon
20. máj 2016

@butterfly333 ahojky,dakujem 🙂 no davala som sem fotku pozit. testu este v stredu vecer,ja som tomu sama neverila,ale je to tam 😉 dufam,ze sa coskoro pridas ku mne,hm?

majaon
20. máj 2016

@renimac dakujem ti 🙂 posielam tehu bacilky 😉

monilik
20. máj 2016

@kakatulik
@zuzanka_h baby ja mavam ms 6 dni a dalsie 3 spinenie a doktor v tom nevidi ziadny problem.

matrix87
20. máj 2016

@kakatulik ja viem, ze je dolezita... len ja som od strednej bola sledovana na endokrinologii, potom som prestala chodit tam, lebo som mala termin kontroly, ked som bola v USA, a potom som na to zabudla, adlho som nesla. aj ked som bola tehotna som na to vobec nemyslela, kedze mi nic nebolo, az potom po porode som bola na preventivke u obvodnej dr a ta sa prehrabala v mojej karte a povedala, ze by som mala ist zas raz, tak som sla. jeden doktor povedal, ze v pohode, len preventivne raz za rok sono, ale ze ziadny problem. on potom odisiel a prehodili ma k inej dr, ktora dava lieky asi fakt kazdemu bez rozmyslu (aj moja mama k nej chodi, mame skusenosti), podla merani na sone mam stitnu zlazu stale rovnaku, takze ja to, ze teraz mam problem s tehotenstvom pripisujem nie stitnej zlaze, ale prave tym liekom...
a to ze to nie je az taky problem, som myslela tak, ze aj s chorou stitnou zlazou sa da byt mamou, nie ze to treba brat na lahku vahu... 🙂

kotatko1232
20. máj 2016

@monilik ja som spinila pri prvej cca tyzden

monilik
20. máj 2016

@kotatko1232 nemyslim tak ze v tehotenstve ale v kazdom cykle. mam normalnu ms krvavu a potom par dni spinenie. povedal mi ze sa docistujem a sliznica sa pripravuje na dalsi cyklus. v tehotenstve som nespinila ani raz

kakatulik
20. máj 2016

@matrix87 jasne,nie u kazdeho je to tak a mozno ani ziadne lieky nepotphebujes. To je asi fakt h.ndividualne.

kakatulik
20. máj 2016

@monilik ved ano. Po ms by to vraj problem byt nemal.

papita247
20. máj 2016

Ahojte .... ak môžem pripájam sa aj ja my sa tiež snažíme už od začiatku roka a stále nič a taktiež ma každý mesiac ubíja negatívny test... no ale napriek tomu to tiež nevzdávame ,,, keď to má prísť tak to príde a ja už pevne verím že čoskoro sa to podarí.... tak baby držím Vám palce všetkým nech Nám to už konečne vyjde // 🙂

kotatko1232
20. máj 2016

@monilik jaj tak to mam aj ja.kazdy mesiac..

15katka11
20. máj 2016

@zaba9 ja som tiez mala MA 11.2. 2016 a cakali sme kym prejdu 3 cykly..teraz neriesim ovulka neovulka....si to s drahym uzívame a uvidíme či sa podarí..

butterfly333
20. máj 2016

@majaon no dufam aj ja že sa už konečne pridám. No musim byt trpezlivá