icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

butterfly333
19. máj 2016

@majaon si tehuu??? Ani som nevedela ze sa vam zadarilo no super. Moooooooppc gratulujem no ani si sami nepochválila že to vyšlo.

renimac
19. máj 2016

@majaon Gratulujem. To bola rýchlovka...

ajana1
19. máj 2016

@popilka Tak tam som este za tych 8 rokov co tu zijem nebola. Sa mozem hanbit a vraj je to velmi pekne mesto. A co ti brani navstivit holandsko?

calmmeadow
19. máj 2016

Ahojte,rada by som sa pridala do skupiny a tiež vás poprosila o radu.Už dlhšie si čítam vaše príspevky,rady a príbehy,ale až teraz som sa rozhodla napísať....Tiež sa pokúšame o bábo a minulý týždeň v utorok mi začal nový cyklus a v stredu ráno mi klesla bazálna teplota.Vo štvrtok mi mierne stúpla,ale stále v norme,ako na začiatku cyklu.V piatok mi ale stúpla opäť a už bola taká ako mávam počas luteálnej fázy a to isté aj v sobotu.Myslela som,že je to len náhoda a neriešila som to,ale v nedeľu mi teplota stúpla ešte viac (takú teplotu nemávam ani počas LF) a vtedy mi napadlo či nemôžem byť tehotná aj napriek tomu,že som mala menštruáciu.V pondelok som ju mala stále vysokú a tak som si išla kúpiť test,robila som si jeden poobede a jeden v utorok ráno,ale oba úplne biele,ani len náznak ducha.Včera mi zrazu teplota klesla a večer som začala krvácať a dnes tiež.Nie silno,ale vystrašilo ma to.Čo sa podľa vás stalo?Len sa mi trochu pobláznil cyklus alebo je možné,že som bola tehotná a v čase,keď som si robila testy už bol plod mŕtvy?

ajana1
19. máj 2016

@calmmeadow nebolo to skor len ovulacne spinenie?

calmmeadow
19. máj 2016

@ajana1 Doteraz som nikdy nemala ovulačné špinenie a okrem toho mávam ovuláciu až okolo 20.dňa cyklu a toto krvácanie sa mi spustilo na 9DC 😒

ajana1
19. máj 2016

@calmmeadow Tak ja som uz mala aj na 9 dc ovu Tak mohlo byt. Pripadne preventivka to isti.

calmmeadow
19. máj 2016

@ajana1 Preventivka?Myslíš,že mám ísť ku gynekológovi?Alebo ťa zle chápem 😀 No ale ak by to bola ovulácia,tak by mi teploty neklesli nie?Mali by mi zostať vysoké naďalej,ale v mojom prípade mi stúpli ešte pred tým krvácaním a v deň,keď klesli,tak sa mi to spustilo.

ajana1
19. máj 2016

@calmmeadow zas ak mas silnejsie krvacanie po 10 dnoch od poslednej menstruacie tak je lepsie zbehnut k lekarovi. Better sure than sorry - prepac len neviem ako to prelozit. Mozno je to len blbost ale ak sa uz dlhsie snazite lepsie je to dat vysetrit.

ajana1
19. máj 2016

@calmmeadow pripadne ukaz graf skusenejsie ti budu mozno lepsie vediet povedat 😉

salmas
19. máj 2016

@veverka24 S tou cystou sa netráp. Ja som teraz v aprili potratila a na pohotovosti mi tiež našli cystu a dosť veľkú 6x6 cm. Tak ma vystrašila, nielenže som mala len prázdny gestačný vak, ale ešte aj tá cysta , ešte ma teda upozornila, že to je aj na laparku. Mimochodom tú som absolvovala v októbri. No a keď som prišla k svojmu dr.tak sa len za hlavu chytil, že je to úplne normálne na začiatku tehu a zatiaľ ju len sleduje. A držím palce nech to dobre dopadne

zaba9
20. máj 2016

Ahojte. Je tu neaka zienka ktora mala ms okolo 7.5. a pokusaju sa o babo? .....len tak na spolocne pisanie 🙂 a vymenu info 🙂

monilik
20. máj 2016

@zaba9 ja som mala 😉 6.5. mi zacala

zaba9
20. máj 2016

@monilik aj sa snazite o dalsie babo?

monilik
20. máj 2016

@calmmeadow ahoj moja, ja tomu nerozumiem. pises ze v utorok ti zacal novy cyklus, cize ti zacala ms, takze si krvácala. kolko dni? ci to pokračovalo az do toho 9dc a vtedy sa to zosilnilo? mne sa to dvakrat stalo ze som mala ms ktora sa akoby zastavila a po par dnoch pokracovala. vzdy to bolo po velkej fyzickej namahe. ale ktovie. najviac ti asi povie dr. mas este nejake ine problémy? bolesti?

monilik
20. máj 2016

@zaba9 ano chceli by sme tretie 😊

monilik
20. máj 2016

@zaba9 mame dvoch chalanov, asi zato este pokusame ci nevyjde dievcatko. ale treti partak bude tiez super 😀

15katka11
20. máj 2016

zaba9 mne tiez začala MS 6.5. a pracujeme na prírastku.

zaba9
20. máj 2016

@15katka11
@monilik aj neak riesite ze teraz ovulka a ide sa na to?? 😀 ja som dva krat potratila,toto bol treti cyklus po,...ale vsetko ma to neako dostalo,ze som sa dost upla len na tvorenie babatka,az som z toho nebola dobre. Tak som si povedala,ze uz to necham tak,nebudem nic ratat, a ak to ma prist tak pride.

monilik
20. máj 2016

@zaba9 ja viem ovulku podla hlienu, takze ziadne merania ani ovulacne testy nerobim - ani som nikdy nerobila. ale sledujem casovo kedy asi vychadza ovula podla cyklu a plus ten hlien. suhlasim s tebou, ze treba vypnut a uzivat si milovanie bez toho aby clovek stale myslel na plodenie babatka a zaroven viem ake to je ked sa nedari, hoci my sme cakali max. 4 mesiace kym sa podarilo. ja som medzi prvym a druhym porodom potratila a vtedy som tiez bola v stave ze sex iba preto aby sme splodili babatko a na nic ine som nemyslela a ked som si toto uvedomila a prestala sa tak snazit tak sa nam podarilo 🙂

zuzanka_h
20. máj 2016

Holky viem ze sa to tu niekde spominalo ale neviem to najst, meriam si bazalnu teplotu dnes je to 10DC. vcera som mala teplotu 36,3 a dnes rano vyskocila na 36,9. znamena to ze uz je po ovulacii a snazenie nie je potrebne? ci mame sa zacat snazit hned teraz? takzriet som sirobila ovulacny test avsak bol negativny, len slaba ciarka

popilka
20. máj 2016

@zaba9 Ja som mala tiez 7.5. 😉 A som na tom podobne ako ty. V aprili som mala MA, toto bol len prvy cyklus, ale povedali sme si, ze skusime. Ak to nema vyjst, tak nevyjde a ak je vsetko ok, tak hej. Uvidime. Ja tiez sledujem ovu len podla hlienu a bolesti vo vajecniku. Ale tento mesiac je zas nejaky divny, tak uvidime, ci to vyjde. Navyse manzel teraz dlho robi a pride unaveny, tak sa mu ani nechce do nejakeho plodenia 😀

5ka_es
20. máj 2016

@zuzanka_h a ake si mala teploty este pred 36.3 ?

zuzanka_h
20. máj 2016

@5ka_es 36,5 alebo 36,6

kakatulik
20. máj 2016

@zuzanka_h vyzera to tak,ze ovulacia bola vcera.Za predpokladu,ze merias priblizne v tu istu hodinu.Dnes sa este mozete posnazit,lebo po ovulacii moze zit vajicko este 24 hodin.
Ovulacny test je v den ovulacie za ideálnych podmienok uz negativny.

5ka_es
20. máj 2016

No ako ja sa do toho nejak extra special nevyznam ale ja by som to este dnes skusila a merala dalej mozno to bol len nejaky vykyv... Aj ked podla hodnot by som povedala ze to bola ovu...

zuzanka_h
20. máj 2016

@kakatulik taktiez som si robila ovulacny test vcera, ked som mala teplotu 36,3 a bol negativny. Ale pred 2 tyzdnami som zacala uzivat gynex tak mozno to ma nejaky vplyv

zuzanka_h
20. máj 2016
kakatulik
20. máj 2016

@zuzanka_h asi by si mala skusit zacat testovat trosku skor.No vidis s tym gynexom ma to nenapadlo,lebo ja som zacala teraz tiez a veruze mi trosku ovulku posunul dopredu,ale nie velmi.Normalne mavam na 12-13 den a teraz som ovulovala na 11DC.

kakatulik
20. máj 2016

@zuzanka_h preco mas cely graf ruzovy?Asi stale znacis ms....skus ju najskôr ukoncit.Inak ti asi ani graf neukaze podla teploty ovulku.