icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
23. máj 2016

@papita247 zalezi od toho ake mas cykly ako dlho mas ms, podla mna je to mozne. prečo by ti inak hovorila ze bude ovulka keby nevidela ze sa chysta... neviem mne tak raz doky na preventivke povedal ze do dvoch dni bude ovulacia. keby nevidel ze bude asi by to nespominal

monilik
23. máj 2016

@gitusnatitomi na dni som to este nevidela rozpisane... ale na tehotenstvo.academy.sk su pekne rozpisane tyzdne.

popilka
23. máj 2016

@luciskooo Drzim palce, aby neprisla a testik ukazal //. Ja som tiez takto dlho cakala. Bala som sa, ze tam nebudu

popilka
23. máj 2016

@gitusnatitomi Ani ja som nevidela dni, len tyzdne. A co potrebujes zistit?

senselinka
23. máj 2016

@kvetinka18 ja presne 7/27 len my sa ešte nemozme snažiť 😝 lebo som len prvý cyklus po kyrete
Ale aspoň ovulku mozme čakať/testovat spolu 😉

popilka
23. máj 2016

@senselinka A v kolkom si bola tt? My sme to skusili uz teraz, tiez som mala prvu ms po kyrete.

senselinka
23. máj 2016

@popilka až 12 tt

veverka24
23. máj 2016

@senselinka drzkam palce neskr. Ja som aktualne po spontannom potrate. Nastastie zatial to vyzera, ze kyret netreba. Takze mozeme skusit skor. V piatok idem na kontrolne sono a hcg.

popilka
23. máj 2016

@senselinka ja som bola 10tt. Citala som, ze v zahranici vobec neriesia taketo, ze kolko mas cakat. Ja si hovorim, ze telo si to same okontroluje. Proste ak je vsetko ok, tak sa podari.

zuzik_24
23. máj 2016

@luciskooo ja by som to nevydržala 🙂

senselinka
23. máj 2016

@popilka ved to áno... ale napr. môj bývalý gynekológ na mňa nahukal, či som normálna, keď dso otehotnela v druhom! cykle od spontánneho potratu v 5 tt bez kyretu... takze u nas je to tak 😒

kvetinka18
23. máj 2016

@kareta21 @zuzik_24 @senselinka tak super baby 🙂 ja si bt moc nemeriam, skor iba tak pre zaujimavost ked si nato spomeniem. A ovulka? Podla hlienu mi to vychadza tak 10dc a podla bolesti ktoru som mala minuly mesiac prvykrat v zivote tak o tri dni neskor.

luciskooo
23. máj 2016

@popilka dakujem..uz som sa poucila z dvojiteho sklamania..test + ms 🙂

luciskooo
23. máj 2016

@zuzik_24 ver tomu ze po tolkych bielych testoch by sa ti tato doba zdala ako nic 🙂

papita247
23. máj 2016

@monilik no dnes som si robila ďalší ovu test a ten už bol viditelný... takže myslím že ovulka mi ešte len začína inak si to neviem vysvetliť

monilik
23. máj 2016

@papita247 hm, tak to je zvláštne. jedine co mi napada... kamaratka ovuluje v kazdom cykle z oboch vajecnikov s rozdielom cca 5 dni... tak sa im aj narodili dvojvajecne dvojicky chlapec dievca presne jej to sedelo ze chlapec cca o tyzden vyvojovo pozadu keď chodila na kontroly... mali kazdy nesiac dva pokusy respektíve ani nemali bo otehotnela na prvýkrát. 😀 akurat na tretie si netrufaju lebo by lahko mohli byt dalsie dvojky.

ajana1
23. máj 2016

@papita247 ovu testy su pozitivne iba vtedy ak obe ciarky su rovnako zafarbene pripadne testovacia este tmavsia ako kontrolna. Hormony co sposobuju ovulaciu mas v tele skoro pocas celeho cyklu len tesne pred ovulaciou su vo vyssej koncentracii. Ak testy tmavnu tak mas coraz blizsie ku ovu.

calmmeadow
23. máj 2016

Dievčatá,prosím vás,myslíte si,že je možné,aby išlo o mimomaternicové tehotenstvo,aj keď tehotenský test vyšiel negatívny a BT je nízka?Pretože vraj to,že som krvácala týždeň po tom čo som mala ms a jednu noc som mala aj kŕče v bruchu,môže byť príznakom pre mmt tehot.Teraz mi už ale od soboty nič nie je a cítim sa dobre....ak by prebiehalo mmt tak by som každý deń mala nejaké bolesti,problémy alebo zvýšenú BT nie?Chápem to zle?

kakatulik
23. máj 2016

@calmmeadow a mala si normalnu ms? mohla si normalne potratit.To sa stava.Tie krce a krvacanie by tomu mohli nasvedcovat.

calmmeadow
23. máj 2016

@kakatulik Áno,ms bola taká ako zvyčajne.Nechcem teraz chodiť zbytočne ku doktorovi,pretože som to plánovala o mesiac tak v strede cyklu,aby mi pozrel na sliznicu maternice,lebo ju mám od vysadenia antikoncepcie nízku a snažim sa to nejakým prírodným spôsobom dať do poriadku.Teraz beriem aj tú včeliu materskú kašičku,ktorú tu všetci tak odporúčate 🙂 tak dúfam,že mi konečne začne rásť.Stále však rozmýšľam nad tým,že ak som skutočne potratila,ako je možné,že mi tehot.testy vyšli úplne negatívne....veď som si ich robila ešte pred tým než som začala krvácať,tak nemalo mi zaznamenať aspoň nejaké to hcg?Lebo testy boli úplne biele.

papita247
23. máj 2016

@monilik sranda 😀 to by bolo "radosti" snáď by nevyšli tie bosoráctva od rodiny čo Nám zo srdca prajú dvojíčky 😀

denidi
23. máj 2016

@calmmeadow pri mmt je bt vysoko,ako pri prosperujúcim tehotenstve a teh testy by si mala tiež pozitívne,takzd mmt v tvojom prípade isto nebude,mozno to bol len nejaký výkyv hormonikov
Skús na sliznicu užívať E vitamin,aspom 400 mg denne

kakatulik
23. máj 2016

@calmmeadow mozno sa este tak nezaimplantovalo aby zacalo GCH rast.Ten test si si robila este pred tou normálnou ms?

papita247
23. máj 2016

@ajana1 problém je v tom že v piatok som mala skoro také iste // ako dnes a v sobotu nedelu totálnych duchov takže zato ma to tak prekvapilo dnes keď som si spravila test i keď cítim vážny tlak v podbrušku .

calmmeadow
23. máj 2016

@kakatulik Práveže som si ho robila až keď mi skončila normálna ms lebo som vtedy ešte mala vysokú BT a sa mi to nezdalo.Dva dni potom ako som si robila test,mi BT náhle klesla a začala som večer krvácať.Odvtedy mám BT nízku a žiadne problémy.

calmmeadow
23. máj 2016

@denidi Máš s tým vplyvom vitamínu E na sliznicu nejakú skúsenosť.....lebo už som skúšla toho toľko,že už pomaly dochádzajú možnosti a ako posledné riešenie si nechávam užívanie estrofemu a duphastonu,lebo zase je to len niečo umelé,tak ako bola aj antikoncepcia a mám z toho obavy,aby mi to len nezhoršilo niečo 😒

kakatulik
23. máj 2016

@calmmeadow ak,tak skus fytosoju,ale este by som to skusila s tou VMK tak tri mesiace a tym Vitamínom E.

ajana1
23. máj 2016

@papita247 tak uz ovu prebehla a toto mozu byt len pozostatky.

denidi
23. máj 2016

@calmmeadow ja mávam sliznicu v pohode,ale keď som užívala clostil,tak bola nízka,tak som hľadala info,co s tým a aj baby tu poradili vit E ale až 800 mg denne do ovulky,mne to pomohlo,daksi cyklus aj napriek tomu,ze som mala clostil ( ten spomaľuje rast sliznice) som ju mala pekne dorastenu,po ovulke som znížila na tých 400 mg

papita247
23. máj 2016

@ajana1 tu je fotka ten hore prvý je robený piatok v sobotu druhý tretí nedeľu a posledný dnes ... a keď som bola v utorok u doktorky povedala že budem mať ovu no nevyjadrila sa kedy tak som zostala v pomykove dnes z toho testu 😖