icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

luciskooo
23. máj 2016

@papita247 ja si myslim ze domtorka to myslela ze je vsetko tak ako ma byt a pripravene na ovulaciu🙂 testuj dalej a sama uvidis

papita247
23. máj 2016

@luciskooo ďakujem za odpoveď zajtra behnem kúpiť ďalšie testíky a uvidíme čo bude 🙂 každopádne pevne verím že bude všetko tak ako má byť. 🙂

salmas
23. máj 2016

@veverka24 Tak to má mrzî, že to nakoniec takto dopadlo. Ja som bola tiež rada, že nebude nutný kyret, lebo to odchádzalo pekne samo, ale na kontrole tam stále bol gestačný vak, tak som sa tomu nevyhla. Držím palce nech je to v poriadku

salmas
23. máj 2016

@popilka
@senselinka Jój baby a ja stále čakám MS. Asi budem musieť na vyvolávačku. Moje telo má akosi zrádza 😣 Ovu testy už asi 5x pozitívne, teplota stále dole a ešte mám akési divné stavy, návaly tepla mám nehorázne. Už som to raz mala a vtedy som čakala MS 3 mesiace a nedočkala som sa.

ajana1
23. máj 2016

@papita247 je to na dobrej ceste ale ovu este nebola. Mozno o take 2-3 dni

papita247
23. máj 2016

@ajana1 ďakujem konečne mi aspoň niekto rozumie lebo už som na nervy z toho že každému príde naše snažilkovanie prehnané i keď niekedy sa tá túžba nedá ovládať

ajana1
23. máj 2016

@papita247 neboj urcite v tom nie si sama. Je nas tu takych viac 😉

5ka_es
23. máj 2016

Snazilky, zamyslate sa niekedy nad horoskopmi? Moja svokra na to strasne veri a ma okolo toho aj patricne vela reci- ze kedy by sme sa mali snazit a kedy nie ... A kedze cely buduci rok je rok kohuta co je vraj zle znamenie tak to nezabudne vzdy pripomenut (akoze sa na to mame pripravit ze budeme mat zle dieta ak sa nam podari).. Som z toho chora ... To ma potom clovek pocit ze nerobi dobre a ze ked uz nestihol splodit opicu tak je to nieco zle... Ja na horoskopy neverim, ale pri tych reciach uz to cloveku zacne vrtat v hlave :(

8291
23. máj 2016

@5ka_es moja sesternica sa venuje astrologii a numerologii,tiež vie okolo toho urobiť toľko rečí,ale na tohto kohuta sa opytam😁,naposledy sme sa bavili ze každých 9 rokov sa opakuju dekády a ked som sa nad tým zamyslela,tak naozaj mi to sedí,ze napr.ked som mala pred 9.rokmi veľmi zle obdobie,tak teraz ma čaká veľmi dobré a opačne.aj na mamine to fakt sedelo.1996 prišla o prácu a riešili sa financie a naozaj neskutočne zle obdobie.no a 2014,najhoršie období ,riešil sa jej zdrav.stav a zomrela.Pytala sa ma že kedy som mala najlepšie obdobie v živote v minulosti,tak u mna to bol rok 1999,tak vraj 2017-2018 budú pre mňa veľmi dobre roky.podstate vsetko dobre sa opakuje po 18.rokoch aj ťažké obdobie taktiež po 18.rokoch plus minus 1 rok.No zložite na pochopenie ale išli sme rok po roku dozadu a kurnik,pravdu mala😁.No a vraj od júla ja prechadzam do čísla 9,podľa jej čary máry tam vidí ďalšie dieťatko,proste zmenu bud pôjdem pracovať,sťahovať sa, ale skôr to vidí na dieťa.pracovať sa zatial nechystám a sťahovanie dufam,ze nie

5ka_es
24. máj 2016

@8291 mna hlavne stvr ze ona si uz teraz zadefinovala zf budeme mat kohuta a ina kohutov nema rada a kohuty su zle... Takze ja neviem to akoze to vnuca nebude mat rada abo co... Proste to dieta edte nieke ani na ceste a u naj uz je odpisane...zaskatulkovan kazdy clovek podla znamenia a hotovo

monilik
24. máj 2016

@5ka_es fuha, to je trochu krute ☹ ja by som skusila na tvojom mieste najst medzi ludmi, ktorych ma ona rada niekoho, kto je tiez v znameni kohuta... mozno by sa "zobudila"
inak... na moje deti tie cinske znamenia povahovo celkom sedia, ale myslim si ze vela robi prostredie v ktorom vyrastaju a vychova... a aky kohut vychadza teraz? aha, nasla som... Ohnivý Kohút – 1897, 1957, 2017

Pravdepodobne mentor. Tento Kohút s ohnivým živlom je rázny, vysoko motivovaný a autoritatívny. Vie konať nezávislo, veľmi presne a šikovne, no dá sa neraz strhnúť svojím temperamentom, občas je nervózny a zbytočne dramatizuje. Silne zásadový a upriamený na dosiahnutie úspechu, prejavuje nadpriemerné menedžerské schopnosti a vodcovstvo. Usilovný a výkonný ohnivý Kohút sa fantasticky drží vlastných názorov a vydáva sa na súkromné výpravy, aby zhromaždil fakty a podklady na ich uskutočnenie. Občas býva taký neoblomný, že nepristúpi ani na výhodné kompromisy a ľudí i situácie si dáva pod mikroskop na pozorovanie. Ak sa veci nevyvíjajú podľa jeho očakávania, rád prevezme úlohu inkvizítora alebo vyvolá obrovský škandál. Napriek týmto nedostatkom má však tento typ Kohúta mimoriadny organizačný talent a za jeho činmi sa skrývajú najušľachtilejšie zámery a pre verejnosť môže predstavovať povzbudzujúcu dynamickú osobnosť.
no a prave som zistila, ze moj oco je ohnivy kohut 😀 a vobec to na neho nesedi... je dobrosrdecny, nikdy nehazardoval, nikdy nebol agresivny, za celych 33 rokov co su nasi manzelia mame nikdy nepovedal skarede slovo a ked sa hadali sklopil usi a nehysterčil... takze mila svokra nech sa da vycpat... ona je mimochodom ake znamenie?

zuzik_24
24. máj 2016

@kvetinka18 ja som dnes 9DC a od dnes si robím ovu testy... ja užívam Inofolic a priateľ Folandrol 🙂
verím, že to dáme všetky čoskoro, nech si tu môžme posúvať koľajničkové tehu testíky 🙂

zuzik_24
24. máj 2016

@luciskooo chápem... myslím, ale, že všetky sme tu stráááášne zvedavé... tešíme sa teda o pár dní na pekný tehu pozitívny test 🙂

luciskooo
24. máj 2016

Ahojte hlasim 30dc..ten test dam asi uz zajtra..som v robote a uz rano tu neviem vydrzat..strasne ma pali zaha a je mi zle...toto tu este nebolo..zeby nejaky novy pms ?? 🙂

zuzik_24
24. máj 2016

@luciskooo alebo ze by tehu syndrom? 🙂

5ka_es
24. máj 2016

@monilik ona je vraj ta najuzasnejsia kombi acia kozorozec a cinske byvol? A ide o to ze oba tym znameniam tak veri ze ona si to v tom cloveku najde ... Ja som napriklad narodena v rovnaky den ako moja mamka ale som cisto cisty oco ... S ocom mam spolocne znamenie to ze sme kone... Ale neviem ci velmi zapadam ku konom... Musim asi dostudovat :(

gitusnatitomi
24. máj 2016

Baby uz mi to 9dni meska urobit si test 🙂 ?? Diki
Aj nevolnosti su aj caste mocenie

5ka_es
24. máj 2016

@gitusnatitomi rob rob !!! Som zvedava ... Drzim palce 🙂

monilik
24. máj 2016

@5ka_es netrap sa nech si verí comu chce a ak ti bude zase kazit naladu takymi recami tak jej povedz ze teba to nezaujima a budes stastna ak sa ti narodi silny priebojny a vodcovsky ohnivy kohut, ktory sa nicoho nezlakne a dosiahne v zivote co si zaumieni. takym ludom teraz patri svet.

monilik
24. máj 2016

@gitusnatitomi na co este cakaaaas 😀 drzim prsty!

rula
24. máj 2016

@gitusnatitomi este si netestla, uz tu cakame na tuu dalnicu

popilka
24. máj 2016

@monilik @5ka_es Tak som zistila, ze moj oco je ohnivy kohut a teda, vobec mi na to nesedi. Ak sa nam plodenie zadari a male bude kohut, budem rada, ak bude ako moj ocino 😉 A taketo reci poznam a uplne chapem, ze ta to vytaca, ze este ani nie je male na ceste a ona uz ma skatulku. Ale kasli na nu. Dieta bude take, ake si vychovas. Ako jasne, ze je to vela aj o povahe, ale trapit sa tym, ci nahodou nebude zle uz teraz, je kravina. Skus ju pustat jednym uchom dnu a druhym von alebo jej povedz, ze uz sa tesis, ze budes mat dieta, ktore sa len tak niecoho nezlakne a bude silne!

popilka
24. máj 2016

@gitusnatitomi Jasne, na co cakas! Sme zvedave na testik 😉

matrix87
24. máj 2016

@gitusnatitomi jasne,testuj,sup sup...

Ja mam dnes dostat ms,ale zstial nic.od vcera mi je tak menstruacne...dufam,ze sa jej nedockam...

popilka
24. máj 2016

@luciskooo A aj ty uz testuj! Pochybujem, ze toto je pms 😀

monilik
24. máj 2016

babyyyyyyyyyyyy ja este vyse tyzdna musim cakat... tak testujte nech sa mozeme aspon z vas tesit 😀

dejna20
24. máj 2016

@monilik urcite bude 5ky svokra sliepka 😂 ked uz teraz nema rada vnuca ktore ani na ceste neni. 😤
Ja take blbosti neriesim. Proste budeme mat male zlate kuriatka a hotovo.

dankaajanko
24. máj 2016

Ahojte babulky 🙂 Tak aj ja sa k vám pridávam od mája sa snažíme o naše 2babätko tak dúfam že to pôjde a do septembra sa to podarí 🙂 všetkým prajem aby sa to čo najrýchlejšie podarilo 🙂

monilik
24. máj 2016

@popilka aj tvoj oco je 1957 ? 😀 vidis ani sme nevedeli akych kohutov doma mame... 😉

monilik
24. máj 2016

@dejna20 vsak je to divne. zbytočne stresuje nevestu kvoli kravinam