icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

5ka_es
24. máj 2016

@monilik @popilka Tak si práve čítam svoj horoskop čo máme s mojim ocom spoločný a teda je dooosť odveci.... sú v ňom veci aj pravdivé a veľa krát strašne všeobecné a závislé od situácie....
Pár príkladov:
1. "potrpí si na jasné farby a výrazné vzory, takže niekedy býva až nevkusne vyfintený" Ja mám sice rada farby ale na seba si obliekam väčšinou jednoduchšie veci a výlučne jednofarebné.
2. Kôň miluje cvičenia, duševné i telesné. - Ste nevideli ešte väčšie poleno ako som ja.
3. "Miluje fanfáry a túži byť v strede udalostí." - Ja neznášam všetky oslavy mojich narodenín... keď každý gratuluje mne.
4. "Hoci sa Kôň nevyznačuje veľkou stálosťou, nikdy si nemôžete byť istí, kedy začne znova vyjednávať o dávno zabudnutom návrhu." - Nehovorím že som extrémne stála, ale s manželom sme sa dali dokopy v 16 a trvalo nám takmer 10 rokov kým sme sa vzali, ale sme STÁLE spolu 🙂
ATĎ...

miskakolacikova
24. máj 2016

Ahojte dievcata, presuvam sa k Vam z majovej skupiny :D aj ked je do septembra zostava malo casu, verim, ze to konecne vyjde! Snazime sa o nase prve babo rok a uz mam z toho cakania celkom depky kazdu ms.

patka33
24. máj 2016

@miskakolacikova aj my sa snazime nieco viac ako rok uz neviem co mam robit beries vitaminy alebo ovu testy?

monilik
24. máj 2016

@miskakolacikova
@patka33 dievcata verim ze uz sa vam postasti 😉 drzim prsty 😊

monilik
24. máj 2016

@5ka_es naozaj sa netráp, svokrusi narovinu povedz nech ta nezaťažuje takymi hlupostami a hor sa na kohutikov 😀😀😀

luciskooo
24. máj 2016

Taaaakze po dnesnom tazkom dni som sa rozhodla kvoli mnohym priznakom neviem coho spravit test...a vysledok je jedna palicka...takze asi nic z toho nebude..

monilik
24. máj 2016

@luciskooo 😒 ms uz mala prist?

luciskooo
24. máj 2016

@monilik ale heej mavam 27cykly a dnes som 30dc..len som zacala brat tento mesiac po radach mojej doktorky znova inofolik..ked som brala pred rokom tak mi cyklus skratil na 24 tak som s tym prestala..a teraz 30 a nic..

monilik
24. máj 2016

@luciskooo 😒 nestracaj nadej, uvidis za par dni. srdiečko pre teba 💗

miskakolacikova
24. máj 2016

@patka33 testujem kazdy mesiac, takze ovu mavam potvrdenu a vitaminy beriem, kys listovu, e, zinok, b, c, pijem alchemilku a skusala som aj inofolic a pred tym femibiom ale ten som po par mesiacoch vyradila a dala vitaminky zvlast.

patka33
24. máj 2016

@miskakolacikova mne doktor predpisal doxyhexal neviem naco sa to bere ...

kakatulik
24. máj 2016

@patka33 ahoj patka,kde si bola?

patka33
24. máj 2016

@kakatulik ved u svojho gynekologa predpisal mi to tak neviem co mam brat a byt 20 dni nez sexu alebo ja neviem

ajana1
24. máj 2016

@miskakolacikova a uz ste boli s partnerom na vysetreni?

luciskooo
24. máj 2016

@monilik dakujem pekne za povzbudenie...bude ako bude 🙂 treba verit..bo slzy nepomahaju🙂

papita247
24. máj 2016

ahojte baby stalo sa Vám niektorej že Vás pri ovulke boleli oba vaječníky iba že jeden v iný deň a druhý v iný deň lebo včera ma počas dňa pobolieval pravý a dnes som sa ráno zobudila na bolesť v ľavom

kakatulik
24. máj 2016

@patka33 to mi je jasne ze u gynekologa. Ja len ze tu som ta nevidela. A preco by si mala byt 20dni bez sexu.

patka33
24. máj 2016

@kakatulik lebo pise sa ze nemaju lieky jest zeny ktore sa snazia otehotniet

miskakolacikova
24. máj 2016

@ajana1 ano, chodime s manzelom do gyn fiv, ale zatial len vysetrenia nam robili a este nam odporucali pockat.. zajtra tam akurat idem tak sa dozviem ci nas poslu na iui alebo ivf

miskakolacikova
24. máj 2016

@patka33 to vobec nepoznam 🤐 na co sa to ma uzivat?

popilka
24. máj 2016

@5ka_es Fakt kasli na svokru. Najblizsie ju posli niekam. Kamosku takto dostresovali s porodom. Nejaky vseved povedal jej svokre, ze bude mat problemy, takzy porod a ze babo bude ohrozene a svokra ju tym stresovala polku tehu. Jasne, ze nakoniec mala porod rychly a bezproblemovy a mala bola uplne ok.

popilka
24. máj 2016

@monilik Hej, aj moj oco je ´57 rocnik. No uz nech je aj ten druhy kohut na ceste.

popilka
24. máj 2016

@patka33 doxyhexal su antibiotika. Nemas nejaku infekciu? A s otehotnenim asi radsej teraz pockat

ajana1
24. máj 2016

@miskakolacikova mozno mas nieco so stitnou. A skusala si aj laparo?

monilik
24. máj 2016

@patka33 preco ti predpisali doxyhexal? to sa dava na mykoplazmy a pod. radsej s tehotenstvom pockaj kym ich douzivas

kareta21
24. máj 2016

@papita247 minule som sa nad tym zamyslala..ja mam taky problem, ze v strede cyklu ma zacnu boliet a pichat vajecniky..raz jeden, raz druhy..trva to cca 5dni..tak neviem kedy nastava ovulacia 🙂

patka33
24. máj 2016

@monilik moze sa nieco stat?

miskakolacikova
24. máj 2016

@ajana1 zajtra mam hyfosy, tak uvidim ci je vsetko v poriadku. Tak dam vediet 🙂
Ale zatial som nemala ziadne problemy, ktore by mohli indikovat stitnu zlazu alebo nepriechodnost a z krvi nic zvlastne nezistili.

patka33
24. máj 2016

@monilik dal mi to na nejaky virus a moze sa nieco stat ked budem sa snazit popri nich?

kakatulik
24. máj 2016

@kareta21 nuz,tak musis zacat merat BT.