Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ajana1 no vsak sa uz neviem dockat zajtrajska. nech vieme na com sme.
@patka33 na virusy ti antibiotika nepomozu... jedine ak na bakteriu. to su sirokospektralne antibiotika na vsetky mozne infekcie. nie som farmaceut ale myslim si ze ziadne antibiotika by sa v tehotenstve nemali... iba ak by liecba s nimi prevazila nad rizikami. to teda v pripade ze by si uz bola tehotna. a kym nie si asi by som najprv vyliecila infekciu a potom začala snazilkovat. ak ti to dal na stafylokoka alebo nejake ine bakterie mozno by som poslala aj muza na vysetrenia aby ste si to neposuvali jeden druhemu.
@patka33 nechcem ti v tomto radit lebo fakt nie som odborník to sa radsej porad s lekarom iba pisem co by som urobila ja. my sme minuly mesiac boli chori cela rodina a veru som sa bala snazilkovat kym sme neboli ok bo v 2013 som potratila prave po chorobe tak by som radsej neriskovala...
@zuzik_24 ja zatiaľ beriem VMK a bežné vitamíny spolu s priateľom. Ako dlho sa už snažíte? My teraz 4. cyklus.
@patka33 ja som brala doxyhexal 20 dni na nieco uz si nepamat, ale zistili mi to z vyteru z posvy, mozno ureoplazmy alebo cosi podobne. Nepamatm presne. Beala som to pred viac ako 3 rokmi.
Ako som dobrala posl tbl tak som sa z toho povracala. V ten den som spravila test a bola som tehotna. Nemali by sa brat v tehu, lebo je to vlastne z druhu tetracyklinov a ten byva v tehu ale len v niekt tyzdni teratogenny.
Gyne som to ani nepovedala (ster z posvy mi robila kozna kvoli pleti), aby ma zbytocne nestresovala. Maly je v poriadku, bude mat tri, ale je to risk.
@patka33 jaj a problemovy je ten doxyhexal hlavne okolo 16tt kedy sa tvoria zuby a kosti, ale na zaciatku tebu ho v osobitych pripadoch vedia predpisat napr pri mykoplazmach alebo aj tych ureo lebo tie su nebezpecnejsie v rannom obdobi tehu ako lieky. Ale safe je samozrejme sa nesnazit...
Takze 1DC je tu ☹
@matrix87 škoda ☹
Inak nedrzala si teraz nahodou Macingovu? Sa mi tak zdá...
Takze baby dnes som urobila test 🙂 a huraaaa je to dve ciarky 🙂 boly slzy radosti 🙂 ja aj partner sme stastny ze nasa dcera bude mat surodenca dakujem Bohu za to za ma znova urobi mamou 🙂 baby prajem to kazdej zene uzastny pocit pod srdcom mi rastie anjelik 🙂
@gitusnatitomi jeeeeeeej....kraaaaaasne..supeeer..gratulujem velmi 🙂
@kvetinka18 my sa snažíme len prvý cyklus.... cyklus predtým bol len skúšobný, nakoľko som bola 2 týždne mimo SVK a prišla som až po ovu... tak sme trénovali len "výrobný proces" 🙂
avšak vzhľadom na to, že budem mať čochvíľa 38 rokov a toto bude prvé bábo, tak mi doktorka odporučila vitamínky hneď... takže prvý cyklus, ovu sa blíži, od včera testujem ovu testy a začnem merať BT, až dnes mi prišiel teplomer 🙂 a ak sa do 2-3 cyklov nezadarí, tak ideme k doky, že nech nám to nejako "urýchli"... hormonálne testy a krv mám OK, priateľ je tiež OK, tak verím, že žiadne špeci zásahy nebudú potrebné 🙂
@gitusnatitomi jeeej gratulkáááá, a fotečku nám nepošleš? A prosíme si aj tehu vírusy 🙂
@senselinka ano, no drzala ako drzala, ja uz som to kedysi drzala, takze teraz si to tak mierne upravujem podla toho, co mi z toho chuti a co mam v chladnicke k rychlej spotrebe 😀 ale tak schudla som aj tak... dufala som, ze mi to troska pomoze, ved predsa zdrave jedla, nic nevhodne, a aj tak nic...
@luciskooo nenastve, rozplace... ja uz musim rozmyslat co idem robit po prazdninach a posielat ziadosti do prace... toto bol v podstate posledny pokus pred nastupom do prace... maly uz ide do skolky a ja nemozem ostat doma...
@gitusnatitomi Super, gratulujem! A kolko ma mala? Aj my by sme chceli surodenca pre nasu malu 😉
@gitusnatitomi gratulujem a prajem všetko dobre až do konca.
@gitusnatitomi gratulujeeeem 🙂

@miskakolacikova len aspon v Holandsku sa IUI a hlavne IVF uz berie ako posledna moznost drzim palce aby vam vysledky dobre dopadli a nemuseli ist cez iui