Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ahojte dievcata, presuvam sa k Vam z majovej skupiny :D aj ked je do septembra zostava malo casu, verim, ze to konecne vyjde! Snazime sa o nase prve babo rok a uz mam z toho cakania celkom depky kazdu ms.
@miskakolacikova aj my sa snazime nieco viac ako rok uz neviem co mam robit beries vitaminy alebo ovu testy?
Taaaakze po dnesnom tazkom dni som sa rozhodla kvoli mnohym priznakom neviem coho spravit test...a vysledok je jedna palicka...takze asi nic z toho nebude..
@patka33 testujem kazdy mesiac, takze ovu mavam potvrdenu a vitaminy beriem, kys listovu, e, zinok, b, c, pijem alchemilku a skusala som aj inofolic a pred tym femibiom ale ten som po par mesiacoch vyradila a dala vitaminky zvlast.
ahojte baby stalo sa Vám niektorej že Vás pri ovulke boleli oba vaječníky iba že jeden v iný deň a druhý v iný deň lebo včera ma počas dňa pobolieval pravý a dnes som sa ráno zobudila na bolesť v ľavom
@ajana1 ano, chodime s manzelom do gyn fiv, ale zatial len vysetrenia nam robili a este nam odporucali pockat.. zajtra tam akurat idem tak sa dozviem ci nas poslu na iui alebo ivf
@5ka_es Fakt kasli na svokru. Najblizsie ju posli niekam. Kamosku takto dostresovali s porodom. Nejaky vseved povedal jej svokre, ze bude mat problemy, takzy porod a ze babo bude ohrozene a svokra ju tym stresovala polku tehu. Jasne, ze nakoniec mala porod rychly a bezproblemovy a mala bola uplne ok.
@ajana1 zajtra mam hyfosy, tak uvidim ci je vsetko v poriadku. Tak dam vediet 🙂
Ale zatial som nemala ziadne problemy, ktore by mohli indikovat stitnu zlazu alebo nepriechodnost a z krvi nic zvlastne nezistili.

@monilik @popilka Tak si práve čítam svoj horoskop čo máme s mojim ocom spoločný a teda je dooosť odveci.... sú v ňom veci aj pravdivé a veľa krát strašne všeobecné a závislé od situácie....
Pár príkladov:
1. "potrpí si na jasné farby a výrazné vzory, takže niekedy býva až nevkusne vyfintený" Ja mám sice rada farby ale na seba si obliekam väčšinou jednoduchšie veci a výlučne jednofarebné.
2. Kôň miluje cvičenia, duševné i telesné. - Ste nevideli ešte väčšie poleno ako som ja.
3. "Miluje fanfáry a túži byť v strede udalostí." - Ja neznášam všetky oslavy mojich narodenín... keď každý gratuluje mne.
4. "Hoci sa Kôň nevyznačuje veľkou stálosťou, nikdy si nemôžete byť istí, kedy začne znova vyjednávať o dávno zabudnutom návrhu." - Nehovorím že som extrémne stála, ale s manželom sme sa dali dokopy v 16 a trvalo nám takmer 10 rokov kým sme sa vzali, ale sme STÁLE spolu 🙂
ATĎ...