icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ajana1
24. máj 2016

@miskakolacikova len aspon v Holandsku sa IUI a hlavne IVF uz berie ako posledna moznost drzim palce aby vam vysledky dobre dopadli a nemuseli ist cez iui

miskakolacikova
24. máj 2016

@ajana1 no vsak sa uz neviem dockat zajtrajska. nech vieme na com sme.

kareta21
24. máj 2016

@kakatulik pri mojom malom nezbednikovy by to nebolo jednoduche..a zatial sa snazime len druhy mesiac, tak hadam to nebude trvat ako pri malom 7mesiacov 🙂

papita247
24. máj 2016

@kareta21 aspoň niekto s rovnakým problémom lebo ja už neviem čo si mám myslieť uvidím čo mi zajtra povie lekár lebo posledné dni sa mi stále bolí a mota hlava do toho ma aj bolí celé telo každý sval ako pred chrípkou a ešte teraz tie vaječníky celé zle :D do zberu so mnou :D

monilik
24. máj 2016

@patka33 na virusy ti antibiotika nepomozu... jedine ak na bakteriu. to su sirokospektralne antibiotika na vsetky mozne infekcie. nie som farmaceut ale myslim si ze ziadne antibiotika by sa v tehotenstve nemali... iba ak by liecba s nimi prevazila nad rizikami. to teda v pripade ze by si uz bola tehotna. a kym nie si asi by som najprv vyliecila infekciu a potom začala snazilkovat. ak ti to dal na stafylokoka alebo nejake ine bakterie mozno by som poslala aj muza na vysetrenia aby ste si to neposuvali jeden druhemu.

patka33
24. máj 2016

@monilik dal mi aj prenho cize sme zacali spolu 🙂 mesiac pauza a ako je to ked hccme zmenit doktora mam cakat pol roka?

monilik
24. máj 2016

@patka33 kazdeho pol roka mozes zmenit doktora, to znamená ze ak si u tohto dlhsie ako pol roka mozes ho zmenit, ak si kratsie tak treba pockat do toho pol roka. ak ti dal aj pre muza tak ja by som sa fakt najprv preliecila a ked budete ok mozete ist na to 😉

patka33
24. máj 2016

@monilik ok cize po dobrati liekov mozeme skusat? 🙂

monilik
24. máj 2016

@patka33 nechcem ti v tomto radit lebo fakt nie som odborník to sa radsej porad s lekarom iba pisem co by som urobila ja. my sme minuly mesiac boli chori cela rodina a veru som sa bala snazilkovat kym sme neboli ok bo v 2013 som potratila prave po chorobe tak by som radsej neriskovala...

patka33
24. máj 2016

@monilik dakujem velmi pekne za radu o mesiac teda pojdeme do toho 🙂

monilik
24. máj 2016

@patka33 a to ich mas fakt az na 20dni? to je strašne dlho. ja by som sa spýtala doktora ze co to vlastne mam a prečo tak dlho antibiotika... vychadza mi to na toho stafylokoka... ale to by si musela mat z kultivacie potvrdene plus urobenu citlivost... no neviem...

kvetinka18
24. máj 2016

@zuzik_24 ja zatiaľ beriem VMK a bežné vitamíny spolu s priateľom. Ako dlho sa už snažíte? My teraz 4. cyklus.

dejna20
24. máj 2016

@patka33 ja som brala doxyhexal 20 dni na nieco uz si nepamat, ale zistili mi to z vyteru z posvy, mozno ureoplazmy alebo cosi podobne. Nepamatm presne. Beala som to pred viac ako 3 rokmi.
Ako som dobrala posl tbl tak som sa z toho povracala. V ten den som spravila test a bola som tehotna. Nemali by sa brat v tehu, lebo je to vlastne z druhu tetracyklinov a ten byva v tehu ale len v niekt tyzdni teratogenny.
Gyne som to ani nepovedala (ster z posvy mi robila kozna kvoli pleti), aby ma zbytocne nestresovala. Maly je v poriadku, bude mat tri, ale je to risk.

dejna20
24. máj 2016

@patka33 jaj a problemovy je ten doxyhexal hlavne okolo 16tt kedy sa tvoria zuby a kosti, ale na zaciatku tebu ho v osobitych pripadoch vedia predpisat napr pri mykoplazmach alebo aj tych ureo lebo tie su nebezpecnejsie v rannom obdobi tehu ako lieky. Ale safe je samozrejme sa nesnazit...

matrix87
25. máj 2016

Takze 1DC je tu ☹

monilik
25. máj 2016

@matrix87 jooooooj no do kelu 😒 to ma mrzi...

senselinka
25. máj 2016

@matrix87 škoda ☹
Inak nedrzala si teraz nahodou Macingovu? Sa mi tak zdá...

luciskooo
25. máj 2016

@matrix87 nastve to..ale su tu dalsie cykly a dalsie pokusy...😉

gitusnatitomi
25. máj 2016

Takze baby dnes som urobila test 🙂 a huraaaa je to dve ciarky 🙂 boly slzy radosti 🙂 ja aj partner sme stastny ze nasa dcera bude mat surodenca dakujem Bohu za to za ma znova urobi mamou 🙂 baby prajem to kazdej zene uzastny pocit pod srdcom mi rastie anjelik 🙂

luciskooo
25. máj 2016

@gitusnatitomi jeeeeeeej....kraaaaaasne..supeeer..gratulujem velmi 🙂

zuzik_24
25. máj 2016

@kvetinka18 my sa snažíme len prvý cyklus.... cyklus predtým bol len skúšobný, nakoľko som bola 2 týždne mimo SVK a prišla som až po ovu... tak sme trénovali len "výrobný proces" 🙂
avšak vzhľadom na to, že budem mať čochvíľa 38 rokov a toto bude prvé bábo, tak mi doktorka odporučila vitamínky hneď... takže prvý cyklus, ovu sa blíži, od včera testujem ovu testy a začnem merať BT, až dnes mi prišiel teplomer 🙂 a ak sa do 2-3 cyklov nezadarí, tak ideme k doky, že nech nám to nejako "urýchli"... hormonálne testy a krv mám OK, priateľ je tiež OK, tak verím, že žiadne špeci zásahy nebudú potrebné 🙂

zuzik_24
25. máj 2016

@matrix87 ach jaj.... ☹

zuzik_24
25. máj 2016

@gitusnatitomi jeeej gratulkáááá, a fotečku nám nepošleš? A prosíme si aj tehu vírusy 🙂

matrix87
25. máj 2016

@senselinka ano, no drzala ako drzala, ja uz som to kedysi drzala, takze teraz si to tak mierne upravujem podla toho, co mi z toho chuti a co mam v chladnicke k rychlej spotrebe 😀 ale tak schudla som aj tak... dufala som, ze mi to troska pomoze, ved predsa zdrave jedla, nic nevhodne, a aj tak nic...

@luciskooo nenastve, rozplace... ja uz musim rozmyslat co idem robit po prazdninach a posielat ziadosti do prace... toto bol v podstate posledny pokus pred nastupom do prace... maly uz ide do skolky a ja nemozem ostat doma...

popilka
25. máj 2016

@gitusnatitomi Super, gratulujem! A kolko ma mala? Aj my by sme chceli surodenca pre nasu malu 😉

popilka
25. máj 2016

@matrix87 Nezufaj, dalsi pokus date 😉

popilka
25. máj 2016

@pepka123 A ty ako? Uz si bola na kontrole u dr? Dufam, ze srdiecko uz bilo jak sa patri 😉

butterfly333
25. máj 2016

@gitusnatitomi gratulujem a prajem všetko dobre až do konca.

monilik
25. máj 2016

@gitusnatitomi gratulujeeeem 🙂

zaba9
25. máj 2016

@popilka ,
@monilik ,
@15katka11 no dievcata,ja ovulka az vcera,t.j.utorok. Tak uvidime,co z toho bude o par dni. 🙂