icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
26. máj 2016

@kikushaa bombuliatko drobnucke 💗

senselinka
26. máj 2016

@kakatulik joj, zlatik, už neviem, teraz nedavam, aj tak ho stopem dosť. Uz ma to celé nebaví...😢

jaannah
26. máj 2016

@15katka11 aj ja nečaká ms v rovnakom termíne, neverím veľmi, pocity žiadne

kakatulik
26. máj 2016

@senselinka tusim nas je viac co mame miernu krizu.

senselinka
26. máj 2016

@kakatulik tak my sa ani nesnazime teraz, este aj výsledky z genetiky ma dosť znechutili. Čo už, snad sa o mesiac prekonam

kakatulik
26. máj 2016

@senselinka nieco nove z genetiky?
Mna na jednej strane uz tie vitaminy nebavia,ale ak nezoberiem tak som uz nervozna....zavyslacka🙂

popilka
26. máj 2016

@kikushaa Fuu, to si mala teda riadny tlak. Preeklampsia nie je bohvieco. Suseda tak prisla o babo v 20tt.

popilka
26. máj 2016

@monilik No aj ja som mavala take myslienky, ale darilo sa mi ich nejak zvladat. Super, ze ta to potom ale preslo.

butterfly333
26. máj 2016

@majaon ahoj moja a ty ako dufam že ste v poriadku.

monilik
26. máj 2016

@popilka no my sme boli z toho na nervy aj s muzom lebo ten nechapal co sa mi porobilo furt som revala a panikarila zato som aj kontaktovala psycho bo som si nevedela rady. ale zrejme to boli len hormony... v spojeni s mojou paranoidnou povahou hotove peklo :-P

senselinka
26. máj 2016

@kakatulik praveze nové nic, povedali mi, že nič nezistili, lebo TO už bolo mŕtve a oni potrebujú živý materiál... no aká novinka pre mna, že moje babo bolo mŕtve 😔 Ved odumrelo v 9 tt a kyret bol robený v 12 tt. Tak je jasné, že TO bolo mŕtve 😢
Mi bolo na grc z toho normalne

pepka123
autor
26. máj 2016

@slavka11 pekne si to napísala, ale sama dobre vieš že keď žena veľmi chce dieťa tak ide všetko bokom a sústredí sa iba na to... Má to na mysli 24 hodín denne 7 dní v týždni... vieš to nieje len tak že odreagujte sa...Viem o čom hovorím.Ja mám kontrolu u gyn 30.5 a poviem ti že od 19.5 nemyslím na nič iné len či je všetko s bábätkom v poriadku... Takže viem že odreagovať sa je premna nemožné...

pepka123
autor
26. máj 2016

@senselinka Bože... 😢 ty si aj tak veľmi silná žena klobúk dole... A palec hore 👍

pepka123
autor
26. máj 2016

@senselinka vieš ako sa ja veľmi bojím aby bábo žilo? 😢 bola som u dr. 19.5 ale srdiečko nebilo ešte tak idem 30.5 a mám také bobky že neviem čo sa deje...či je v poriadku, depresia 😢😢😢

kakatulik
26. máj 2016

@senselinka tak to je sila a to ako maju vysetrovat zivy material...to je blbost,ved patologia sa musi dat urobit aj tu....no ale asi je zbytocne sa vrtat v zivych ranach ze?

senselinka
26. máj 2016

@pepka123 vďaka, nie som veruze silná, teraz som nejak totalne na dne, zlá na dcerku, ta zas uplne závislá na mne, furt reve, ja nervy z nej, ona z toho, že nechápe, prečo ju nenosím stále na rukach, prečo ma spat sama...začarovaný kruh a vystúpiť z neho môžem len ja, lebo u mna to začína.
A viem, ako sa cítiš, len je fakt, že prírodu neoklames... ja som mala total nervy a všetko bolo OK, živé babo, vacsie o par dni a potom sa príroda/Boh/vesmir rozhodli, že nie a zas koniec. Je fakt, že niektorým veciam nezabránis, či si v strese, alebo v pohode, akurat ti je este aj celkovo naprd, keď si v strese 😅

senselinka
26. máj 2016

@kakatulik ono to bolo asi myslené tak, že keby bolo mŕtve krátky čas, dá sa kultivovať a niečo vyzistit, ale toto už bolo nekroticke tkanivo a tým pádom nepoužiteľne.
Akoze ja to chápem, aj to, že pre nich je to len kus tkaniva, sú to vedci a denne tam toho majú.... len mi to proste teraz zle padlo.

kakatulik
26. máj 2016

@senselinka ...viem,ale mohli by masliet aj na cloveka ....fuu tak to si mala stastie,ze si nedostala nejaku sepsu...a zaujimave je,ze to neodislo spontanne kedze to uz bolo dlhsie mmrtve...nuz je ta tak a nic nezmenime....nabudúce to uz dopadne dobre a dame si v BA kocikove stretko🙂

luciskooo
27. máj 2016

Ahojte dievcata..1dc :( ten inofolik asi zosilnel pms..preto mi bolo tak naprd..

15katka11
27. máj 2016

@jaannah neboj sa este je skoro. Počkáme a verím že sa dočkáme 🙂 Ja som pri malej nemala ziadne priznaky az po vynechaní MS.

kchan
27. máj 2016

Baby tak hlásim 1DC 😪 budúci týždeň v stredu ideme s mm do gin fivu na spg, a rovno sa tam opýtam na iui či by bolo možné ho absolvovať už tento cyklus... Už nech sa to šťastie 🍀 nalepí na všetky z nás ✊

majaon
27. máj 2016

@butterfly333 ahojcek moja,ja verim,ze fazulka je OK a pekne mi rastie aj ked mam uplne slabucke priznaky,v pondelok 30.5. idem na kontrolu a necakam ine nez pozitivne spravy 😉 a ty ako? ktory si DC alebo DPO? drzim palceky tebe aj babam tu 🙂

veronika1603
27. máj 2016

@butterfly333 nooo ozaj dnes uz kolky dpo?aj budes testovat ci budes cakat?niekto povie netestuj ale napr.ja som chcela vediet ci cakat na ms a byt v pohode alebo stale dufat ze to vyslo tak som radsej testla aby som bola kludna.podla mna od 11dpo 10tkovym testom uz mozes.ved tento mesiac bola ovulka aj hlien aj si po laparke tak by to mohlo uz hladko vyjst 🙂

kakatulik
27. máj 2016

@kchan tak potom podaj hlásenie ako ste dopadli.🙂

popilka
27. máj 2016

@monilik No ja som mala hrozne stavy po porode. Verim, ze pri druhom uz budem kludnejsia.

butterfly333
27. máj 2016

@majaon no dnes som 24dc a asi 9-10dpo no myslim ze ani testovat nebudem necitim vobec nič ani pichanie v podbrusku ani tlakyul uplne nič tak viem že sa zasa nezadarilo. Ja sa už poznám. No čo už namna sa to na štastie asi neusmeje
@veronika1603

veronika1603
27. máj 2016

@butterfly333 ale ale ale......ani ja som nic necitila.vobec nic.tak klud...stale je nadej.mozno budes prekvapena.

kchan
27. máj 2016

@kakatulik jasné, dám potom vedieť 😉

butterfly333
27. máj 2016

@veronika1603 bodaj by si mala pravdu

miskakolacikova
27. máj 2016

@pepka123 Uz len par dni! Budem na Teba mysliet aby vsetko dobre dopadlo, ale skus si spravit test ak bude stale silny tak by malo byt vsetko v poriadku, rsp ist na krv ci hodnoty hcg neklesli ale idu hore- ale do pondelka to uz asi nikde nespravia