Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring Tak s tymto sme rovnako na tom, len jeden rozdiel je ze mne MS ma prist az 10 juna, tak to mam kopec casu pred sebou, preto si ani neviem vysvetlit odkial sa beru tie citlive bradavky a naliate prsia.
Jeej gratulujem ti tak to by bol ozaj krasny darcek pre vas oboch,,,tak o to viac drzim vsetky prsty aby sa zadarilo. Daj vediet ako si dopadla... 🙂 🙂 🙂
@gerry22 Spoľahni sa 🙂 Taaak dufam, ze sa u Teba podarilo, drzim palceky 🙂
Ja som min. mesiac začala brať inofolic asi v strede cyklu par dni na to, vychadzalo to cca 14 dni do MS nehorazne bolesti do prs, fakt na zblaznenie, priateľ mi daval masaže takmer každý deň, a napokon mi prišli o dva dni skôr, ale také, že fakt divné, trvali asi tri dni, krv tmavá... podla mna to skor vyzeralo ako extremne silne trojdnove spinenie... normalne mavam tak 4-5 dni
@butterfly333 este nezufaj! ja som tiez absolutne nic necitila,nedavala som tomu vela a aha ho - testik pozitivny 🙂 drzim palceky 😉
@majaon absolutne nič si necítila?? žiadne pichnutie nič??Ja tiež nič iba ma asi tri týždne strašne páli zaha nech zjem čo kolvek neviem asi mám niečo zo žaludkom.Dnes som sice 26Dc a 12DPO čiže podla normálu by som mala mat ms 1.6 lebo som mala skor ovu no podla kalendara až buducu nedelu no myslim že pride toho 1.6
@alexwarring dakujem 🙂 🙂
Ja som mala taketo stavy minuly mesiac, absolutne som tomu nechapala co sa to deje, aj som si myslela ze som tehotna, Prisla mi MS ale trvala len 3 dni, krv bola cervena ako ma byt , mne bezne trva MS 5 dni, nikdy nemavam kratsiu MS. Bolelo ma v podbrusku , prsia ma boleli tak isto ako teba , bolo to neznesitelne, az som si ozaj myslela ze som tehotna , alebo ze je v tom nieco ine, ale nakoniec tehotnost to nebola a ani ziadne zdravotne problemy. Tak pravdepodobne to bol nejaky hormonalny vykyv a stres, lebo pracujem z domu ako call operatorka a mam co robit aby som zvladala aj domacnost aj mojho maleho sintra 🙂 🙂 popri praci.
Dnes som 2DPO tak som zvedava ako nam to dopadne.
@gerry22 Jj ja som min. mesiac spotrebovala asi tri testy, sice mi nemeskali, ale kedze moja MS bola taka aka bola, myslela som, ze mozno motyka vystrelila, ale nestalo sa tak... tak snad tentoraz, uz aby bolo 5. juna 🙂 Drahy by sa velmi potesil
@butterfly333 ja som pri svojom prvom otehotneni tiez nic necitila, ziadne priznaky som nemala a dokonca som mala slabsiu MS ktora trvala len 3 dni, skor to bolo silnejsie spinenie, lepsie povedana.
Spravila som si test a nic , druhy test tiez nic a treti mi ukazal az po pol hodine slabucku ciarocku, viem vysledok sa nema uz akceptovat po 5 minutach ale mne ukazal az po tej pol hodine, tak som nahodov skocila na vysetrenie a tehotenstvo bolo potvrdene 5tt. Sama som ostala prekvapena ze testi mi nepotvrdili tehotenstvo
@alexwarring ja som tiez minula dost penazi na testy kadejake znacky som skusila, kedze pri prvom dietati mi testi nepotvrdili tehotenstvo aj ked som bola v 5tt, tak som si aj ja myslela co ked 🙂 ..
tak mozno ozaj vystrelila motika v tomto mesiaci, respektive budeme to vediet v júny aspon viem ze necakam sama. 🙂
@gerry22 no... minimalne sme dve... ale myslim, ze nas je desatnasobne vyssie cislo 😀 😀 😀
Baby tie, ktore ste uz boli tehotne, pamatate si aj kedy ste zacali mat tie priznaky ako bolest prs, pichanie v podbrusku atd?
@kikushaa Kedy si zacala pocitovat bolest prs alebo bradaviek alebo zmenu ich farby ci velkosti, ak teda vobec?
@alexwarring nic ma nebolelo prsia mi cele moje sedemmesacne tehotenstvo narastli minimalne (a to som sa tesila ze konecne budem mat co dat do vystrihu no prd!) iba bradavky stmavli a to bolo asi az okolo 8tyzdna
Babenky, jupiiiii všetko v poriadku 💜 bije ako zvon termín 9.1.2017 🙌🙆 všetkým vám držím ✊
@pepka123 jeeej tak to gratulujeeeem a radujem sa s tebou ;) len nech to tak dobre pokracuje cele tehu ;)
No to musim pockat az mi da pebiazky priatel chcela som ist k lekarke lebo zacali hnacky, a celu noc som skoro nespala co ma tak hnusne palila zaha zacala v noci a pokracovala aj rano a boli ma podbrusko len nemam kde nechat syna

@gerry22 Vieš čo, uz asi dva dni mam take citlivejsie bradavky na dotyk a dnes uz citim aj prsia a obcasne pichanie v podbrusku, ale to mozu robit aj nervy v tele. Za sedem dni by som mala dostat MS, a to uz tyzden pred ma zvyknu pekelne boliet prsia, toto takmer necitit. Minuly mesiac som myslela, ze zosaliem od bolesti.
Ale zas na druhu stranu, hovorim si: „Podarilo sa!“ Snazim sa mysliet pozitivne, v auguste ma caka svadba, bol by to pekny darcek.