icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
30. máj 2016

@patka182 veru radšej chod k doktorke nech ta pozrie a budes vediet na com si. drzim prsty nech je to pozitivna spravicka 😉

patka182
30. máj 2016

@monilik dakujem zacina mi byt fakt zle od noci to zacalo a neviem ci nejdr na mna vyroza skor

patka182
30. máj 2016

@monilik no oen bola som nedockava 🙂 chcela som pockat

gerry22
30. máj 2016

@pepka123 gratulujem. Drzkajte sa . 🙂

papita247
30. máj 2016

Ahojte žienky zasa Vás prosím o radu .... mala by som byť 20DC a ja sa cítim hrozne ráno som vracala a teraz mám tlak v podbrušku ako pred MS podľa všetkého ovu už prebehla ... a včera po milovaní som mala znovu ružovkastý výtok stalo sa Vám už niečo podobné??? Nechcem si nič nahovárať ani v nič dúfať lebo za tieto posledné mesiace toho bolo už aj na mňa dosť len ma to doslova vyplašilo že som znova mala ružovkastý výtok ... :-/

majaon
30. máj 2016

@butterfly333 veru nic okrem bolesti v krizoch,to som si myslela,ze som nachladla,vobec som to nebrala ako priznak tehu,ale prestali uz boliet...inak aj palenie zahy je tehu priznak 😉 dnes som bola na kontrole a uz bolo vidiet aj srdiecko,tak sa tesiiiim 😀 😀 😀

@pepka123 super,tesim sa s tebou,lebo aj ja som dnes videla prvykrat srdiecko 🙂 prajem pokojne tehu 😉

monilik
30. máj 2016

@papita247 po milovani mozes mat kludne ruzovkasty vytok staci ze si si pri tom poranila sliznicu

monilik
30. máj 2016

@majaon
@pepka123 baby ja sa z vas tak tesim 🙂 krasne tehulkovanie!

popilka
30. máj 2016

@majaon@pepka123 Baby, gratulujem k srdiecku a prajem bezproblemove tehu.

popilka
30. máj 2016

Baby, co (ne)mate dostat zaciatkom juna, mate v plane uz testovat? Ja mam take zmiesane pocity. Aj ma to laka, aj sa bojim...

alexwarring
30. máj 2016

@popilka ja si pockam na MS, rano som sa prebudila s tym, ze uz dost citim prsia, takze mna asi navstivia moje dni :(

popilka
30. máj 2016

@alexwarring A kedy by si mala dostat?

monilik
30. máj 2016

@popilka ja pockam, hoci ma to laka, ale radšej kupim test az potom ked nepride ms. nabieha mi PMS takze asi z toho aj tak nic nebude

alexwarring
30. máj 2016

@popilka 5.juna

monilik
30. máj 2016

@popilka psychika je svina, stale mam v podvedomi akusi nadej ze sa to mohlo podarit, hoci všetko svedci o opaku uz sa vidim aka budem sklamana

15katka11
30. máj 2016

@popilka Tiež počkám či sa menštruácia dostaví a ak nie tak sa testnem 🙂 Mám dostať 3.6. tak to už vydržím

popilka
30. máj 2016

@monilik no ja som na tom rovnako. Raz mam pocit, ze uz pride a raz, ze uz mam tehu priznaky.

butterfly333
30. máj 2016

@majaon jee to je super gratulujem k srdiečku

butterfly333
30. máj 2016

@pepka123 to je super gratulujem k srdiečku

zuzik_24
30. máj 2016

@popilka ja som podla kalendara pripravena nedostat az 8.6. 😊

papita247
30. máj 2016

@monilik chvala bohu lebo už som sa zlakla 🙂 Ďakujem za odpoveď

5ka_es
30. máj 2016

A je tu nejaká spolubojovníčka, ktorá má dostať v polovici júna ? Či som v tom sama?

simisk
30. máj 2016

Ahojte"kolegynky"cakatelky.Som sa odhodlala konecne aj ja ze sa k vam pridam mozno sa lepsie podrime.My to skusame prvy mesiac,nie ze by som bola mladica,mam teda vo stvrtok budem mat cerstvych 38rokov a doma mame 10rocnu dievku.A ja by som este chcela babo,sice neviem ci uz nemam aj dost rokov na babo,ale do konca prazdnin to chcem vyskusat ci sa nepodari.Bola som asi pred 3mesiacmi u zenskej na odbery,tak mala som nizku hladinu estrogenu,tak vraj sanca moc na otehotnenie nebola,nasadila mi HAK na upravenie,vraj mam vyuzivat jednu davku(3mesiace)a potom po douzivani 3balenia hned skusat ze vtedy je sanca najvacsia.Ale nakoniec som vybrala len 2balenia lebo mi to moc dobre nerobilo,gynekologicka mi povedala ze stacia aj dva mesiace na upravenie hormonov.Tak teraz cakam ci sa ,zadari.Posledny menzes som mala 18.5.minuly tyzden som mala snazivy,vikend tiez pocitam ze som mala ovu,tak som zvedava co bude.Ale idem sa zblaznit,strasne ma bolia prsia.Inak zatial nebadam nic,uvidim ci prestanu boliet alebo ci 14.6.dostanem...ale kiez by som nedostala

butterfly333
30. máj 2016

@patka182 podla mna to je len pretlačený obrys

kvetinka18
30. máj 2016

@5ka_es ja mám dostať 13.6. 🙂 tak sme dve 🙂

gerry22
30. máj 2016

@popilka ja mam mat 11.juna MS, som strasne nedockava, ze skusim testnut skor nez by mala prist MS, a ak to nevyjde tak uz pockam, jeden testik ma nezabuje 🙂 ....

Tiez mam zvlastny pocit , od vcera ma zacalo boliet v krizoch, mozno som nachladla, alebo je to priznak, aj prsia mam naliate a citlive bradavky a mam citlive podbrusko, bolesti nemam ale mam citlive sem tam ma aj pichne v podbrusku, tak som s toho zmetená, neviem co si mam o tom mysliet. Bud sa zadarilo, alebo je to psychického charakteru, kedze velmi tuzim po miminku 🙂 🙂

gerry22
30. máj 2016

@kvetinka18 sme 3 🙂 dokonca o dva dni budes dlhsie cakat, ale sme na tom v podstate rovnako, ja mam mat MS 11.6 🙂 drzim prsteky aj palceky nech sa zadari 🙂 🙂 🙂

butterfly333
30. máj 2016

@simisk aj ta zvyknu boliet pred ms? každu tu pichá v podbrušku bolia prsia a ja stále dva roky nič

5ka_es
30. máj 2016

@kvetinka18 Ja tak nejak 12. alebo 13. V poslednom čase mi to chodí večer tak si nie som istá, ktorý deň. Ale to už je jedno .... veď nám tento mesiac nepríde (myslím pozitívne ).

kvetinka18
30. máj 2016

@gerry22 aj ja držím palce ;) ja by som mala mať dnes ešte len ovulku. A asi to aj tak bude lebo ma dosť bolia kríže. 13. budeme akurát na dovolenke, tak som zvedavá, či budeme mať prekvapko 🙂