Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ajana1 jaaaaj a vlastne to najpodstatnejsie som zabudla. ze ak mame mat tretie babatko rada by som bola keby som medzi rodicovskou a materskou nemusela nastupit do prace. jednak mam taku pracu ze za ten cas co som bola doma sa vela veci nakomplet zmenilo cize kym do toho nabehnem tak sa riadne natrapim a za druhe ak uz sa mi podari nabehnut tak to tretie dietatko ozeliem lebo sa mi to nebude chciet absolvovat znova... ale ktovie co bude, mozno to prehodnotim... 🙂
@butterfly333 cauko, ktory dc si? Ja 2dc. Vcera dosli prve kramy po laparke, tak uvidim ci to dame teraz ako si predstavujem 😂😂😂
Inak vobec mi nemeskali, resp prisli aj skor mala som 31cyklus. A mavala som aj 36dc. Len vcelku silna ms sa mi dnes zda, uplne guče
@dejna20 ja som po laparke dostala až na 35dc a inak mávam 31-32 dc no včera uz na 28dc som mala špinenie nechapem tomu nikdy som to pred ms nemala asi sa mi upravil cyklus po lapar. Neviem a dnes som 29dc ale 15dpo tak uvidim čo ms
Ahojte..odkedy sa snazime zacala som krvacat mimo cyklu.dovtedy ukazkovo presny menzes.teraz mi dal lekar duphaston a prestala som krvacat.po edal ze ani nevidi ze by bola ovu. Po menzese idem na kontrolu a bude mi merat ovu.uvidime..
Babyyy, tak akoo? Kde sú pozitívne testíky? 🙂
@kvetinka18 ja som si testy nechala doma... skocim dnes v ramci obeda do lekarne a potom dam vediet 🙂
dievčatá, podarilo sa mi vybaviť skorší termín na endokrinologii, dnes o desiatej idem, som zvedavá, čo mi povie k tomu zvýšenému testosteronu...
@lily1983 Ahoj. Nebrala si nahodou Inofolic? Mne sa po nom rozhadzal cely cyklus. Dovtedy som mala presne 29 dni. Teraz od 25 do 35 dni :( . Velmi som si s nim nepomohla..
U mna tiez snehobielo :/
Žienky moje to mi je ľuto :( Ja testujem až po 3.6. ak sa nedostaví mrcha, aby som znovu nebola sklamaná. Verím že o mesiac tu budu svietiť samé koľajničky 🙂
ahojte žienky s priateľkm sme sa zhodli že na testovanie je čas ... ale od včera mám bolesti večer ma ukrutne boleli kríže dnes špinenie a bolesti ako pri mrške som 22 dc mohlo sa stať že to čo sa na začiatku zdalo ako ovu nebolo ovu a mám ovu teraz alebo čo to môže byť som zúfalá mali ste to už niektorá đakujem za odpovede a ospravedlnujem sa za gramatiku .... majte pekný dník :-* ♡
@alexwarring to nevadi svet sa preto nezruti aj mne je trošku smutno ale to nevadi
@gerry22 nevadi to naozaj ja si počkam čakanie yato stoji
@monilik nevadi nabuduce to snad vijde
@kvetinka18
@alexwarring
@babsima
Ahojte babenky. Tak testik spraveny a aj ja ho mam snehobieli. Ale baby nezufajte tie ktore robili prilis skoro testik tak bolo pravdepodobne a jasne ze ho budeme mat snehobieli, nezufajte, skusime testnut ked bude ta spravna chvila pockame si ci dojde mrcha a ked nie tak testneme. Nebudte smutne, ak sa nevydarilo tento mesiac tak sa zadari buduci 🙂 🙂 🙂

@ajana1 to ja nechcem ist do prace... financne by to urcite pomohlo ale mna odradza ten stereotyp. pamatam si ako som prisla vzdy vecer z prace zbita ako pes a uz sa mi nic nechcelo ani len ist na prechadzku neviem si predstavit ako by som este fungovala s detmi. takto kym nam to financne vychadza som spokojna. kazde poobedie nieco vymyslime niekam ideme. starsi je v skolke ideme po neho a este niekam. kamosky co chodia do roboty rano zanesu deti podvecer zoberu a idu domov lebo su unavene a nevladzu... a chcem sa povenovat detom kym sa da. ked mam moznost byt do troch rokov doma tak to vyuzijem. ked vidim ako rychlo rastu tak si to chcem uzit.