Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 nuž... je to tam, superko, gratulka 🙂
@butterfly333 az take teplo ma zalialo ked som to videla,ale teplotka tomu veru nasvedcovala. 🙂 juuuj nech to len dobre domadne.Davaj na seba pozoz prosim ta, 🙂 🙂 🙂
@kakatulik neboj moja budem davat len sa bojim lebo musim ešte do prace aj ked nerobim ale aj tak sa bojím.
aj ja mám inofolic čo mi ostal 17ks,za 10e
@butterfly333 neboooj,fakt si to uzivaj.Uz ziaden strach prosim.Ved cely zivot a len bojime.Najskor ze neostaneme tehu,potom zu sme tehu,aby to dobre pokracovalo,potom aby to dobre dopadlo,potm aby sa detickam nic nestalo a takto to ide dalej a dalej...... 🙂
@butterfly333 ja neviem,ale myslim ze to mozes dobrat.....asi,ci?
@kakatulik to ano už len klud a pohoda. 🙂 🙂 🙂 myslíš ten inofolic??
@butterfly333 gratulujeeeeeeeem 😍 a vitam ta vo februarovkach so stastnym koncom 😙
@butterfly333 jo a inak, ja som si to uz davnejsie myslela 😊
@martinaj dakujem a ako si to vedela?? 😉a je ta stranka februarovky??či akoju najdem?
@butterfly333 ano myslim inofolic.Ved tam je len listovka a inositol.To nemoz skodit,ked si das kazdy treti den sacok.
@butterfly333 Ja som si to myslela.. Som si ta tu vsimala a naozaj som mala tusaka ze ste to dali... GRATULUJEM ... Zahrej nam ostanym co sme este netestovali miesto vo februarovkach🙂
@5ka_es neboj date to isto sa tam stretneme.
@butterfly333 cez forum, spolocny termin a tam februar 2017 😊
A ako som to vedela? Prisla si mi velmi pesimisticka 😂 ( to neber v zlom)
@martinaj Dakujem
@butterfly333 :-* -* ...superrrr!!!! tak toto je gratulka obrovskaaa 😀....tak sa tesim moja!! tak teraz uz len prosim ta ziadne citanie sialenych for 😀 a vychutnavaj si ten prenadherny pocit tehulkovsky 🙂..vellmi sa tesim a prosim prosim prepluj na mna nejake tie bacilky 🙂...
@blanch12 Pfuj pfuj posielam moooc tehu bacilkov. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
To by bolo super keby sa mi podarilo ze by teta mrska neprisla toho 14.6. dnes som 16DC,test som si nerobila myslim ze to je este skoro,ale ak by to vyslo v marci bude mat dcera 11rokov tak by som to mala skoro presne ako pred 11rokmi 😉
@butterfly333 Aspon niekomu to vyslo. Gratulujeeem 🙂 ;)
@alexwarring Dakujem po dvoch rokoch konečne sa to podarilo aj mne.Neboj podarí sa aj vám
@zuzik_24 ja som presne tak isto na tom, mimoriadne ma začali bolieť veľmi kríže a chrbát, tiež sa cítim ako na MS akoby som mala každú chvíľku vybuchnúť 😀 ale bolesti nemám len je to taký nepríjemný pocit nadutého brucha a sem tam pichnutie a pobolievanie v podbrúšku a mám aj citlíve prsia a naliate Tak sama neviem či sú to príznaky tehu alebo je to len moja psychika, lebo aj ja sa príliš sledujem 😀 😀
Aj ja očakávam MS 10 alebo 11 júna.
@butterfly333 Gratulujeeem 😀 😀 drzkajte sa a uzi si tehu 😀
@butterfly333 to je straaaaaaasne supeeer... gratulujem velmi velmi mooooc..uzivaj si:D
@luciskooo dakujeeeeem moooc pekne
@gerry22 dakujem velmi pekne

@kakatulik DAkujem moja moooc sa teším nemožem tomu uverit.Držímaj tebe palčeky aby sa zadarilo a posielam tehu bacilky