Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 opytam sa na hulvata. V profile pises, ze ste skusali prstovu metodu. To je prosim pekne co? Ze po sexe sa snazis si to tam natlacit? 😱 a to ako tampon alebo daco specialne?
@dejna20 ano moja po sexe mi mm prstom tie spermie akoby poutieral o krčok a to sme asi 4x5krat takskušali po sexe.
No mam dilemu...posledny menzes som mala 18.5.trval cca 5dni teraz mam 16DC,podla jedneho kalendara som mala ovu cez vik,podla ineho mi vyslo ze mam ovu dnes,tak som z toho mimo.Prsia ma bolia uz od minuleho tyzdna,dnes ma zacal pobolievat spodok brucha,vajecniky.Asi pred 2hod som bola na wcku a po utreti na papiery som mala taky slabulinko ruzovy hlien.Tak teraz neviem co mozem byt teho podarilo sa mi to minuly tyzden a teraz sa vajicko uhniezduje,a mam si davat pozor,alebo mam ovulaciu a prasklo mi zrovna vajicko pripravene na oplodnenie a mam"skocit"na muza.....
@butterfly333 gratulujem a prajem krasne tehulkovanie. Po dvoch rokoch to musi byt radosti😍
@veroniq85 Dakujem velmi pekne no je to radost neskutočna no ešte si neviem na to zvyknut 😉
@patka33 vf to je akuqat,lebo ak bude ovulka dnes az zajtra,tak ste sa akurat strafili. Aspom bude material nasetreny. Vies co? Ja som si na sebe vsimla,ze akurat taky plodny hlienik mam este pred pozitivnym ovulacnym testom. Cize ak to takto zariadila priroda,tak spermuse si pockaju na ten spravny cas. Zajra este poistite a basta.
Baby, tak ja dnes 1DC 😒 😒
@patka33 tá včelia materská kašička robí zázraky aj ked je hnusná no nedam nau dopustit určite mi pomohla aj ked som je brala až v den ovu lebo vtedy mi práve prišla.
@butterfly333 a kde si ju objednala skusim to ako sa to berie
@patka33 tu baby davali tu stranku neviem ako sa vola
@patka33 www.vceliamaterskakasicka.sk
Ale nie si ty v Nemecku?

@papita247 mozno aj, ja ti drzim palceky nech su tam o dva dni ozaj tie ciarky, prajem ti to nech sa radujes uz tento mesiac z tehu 😀 😀