icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
4. jún 2016

@kikushaa ja mam len 25-26 dnove cykly odkedy cvicim. kym som necvicila som mala 29-30 dnove.

kikushaa
4. jún 2016

@monilik tak ho znasilni pred, tri dni to nieje az take marne 😀

alexwarring
4. jún 2016

@monilik Musis vyuzit den pred odchodom alebo rovno den odchodu ;)

alexwarring
4. jún 2016

@kikushaa Ja mam tiez 26-28 dnove cykly uz par rockov ako hodinky 🙂

kikushaa
4. jún 2016

@alexwarring
@monilik no to mne to chodi hore dole ako sa tomu zapaci 28-35dni posledne tri mesiace 32-33 preto si chcem sledovat tu bazalnu teplotu. uvidime co to vyda

monilik
4. jún 2016

@alexwarring
@kikushaa prepadneme ho s detmi na chate 😀 😀 ze sorry, prisla som si s nim len zasexovat a za chvilu zase pojdem 😀

alexwarring
4. jún 2016

@monilik :D :D :D len nezructe chatu :D :D

zuzanka_h
4. jún 2016

@kikushaa pockajte do 6.7 a testnem s vami :D

kikushaa
4. jún 2016

@zuzanka_h potom sa budem moct testovat az 11.7. a to mi uz bude jasne ze som tehotna od 31ho sme na chate 😀 bez vody a elektriny

monilik
4. jún 2016

@zuzanka_h 😀 to ja uz budem skoro v polke dalsieho cyklu 🙂

monilik
4. jún 2016

@kikushaa oooo budete mat intimčo pri sviečkach 🙂

kikushaa
4. jún 2016

@monilik no a so spiacim deckom vedla 😀

monilik
4. jún 2016

@kikushaa to je iba krasny detail 😀

jarushka1981
4. jún 2016

@kikushaa ja som za. Este otestujem v stredu, keďže v pondelok by som mala dostať ms.

5ka_es
4. jún 2016

Baby tie co (ne)cakate mrchu okolo 13. Juna ... Kedy planujete testovat???

papita247
4. jún 2016

@5ka_es ja som dnes testovala znova mrchu (ne)čakám 11-9.6 pridávala som už dnes ako mi vyšiel test no nik mi zatial neodpísal čo si o tom myslí

kareta21
4. jún 2016

@papita247 mne sa zda, ze tam nieco je..taka mini ciarka..drzim palce, aby silnela..

kakatulik
4. jún 2016

@papita247 nooo,nieco sa tam mariii,ale ktovie ci to nie je kanalik...

5ka_es
4. jún 2016

@papita247 podla mna tam nieco urcite je .. Dala by som tomu 2 dni alebo mozno skusila mamatest ci ktory je taky ze ulazuje silnejsie ...

papita247
4. jún 2016

@5ka_es
@kakatulik
@kareta21 baby ďakujem no mamatest nikde neviem dostať kúpiť všade majú hociaké iné len nie mamatesty .... a nechcem si robiť falošné nádeje lebo potom budem sklamaná i keď tá hlava sa mi motá celý deň aj keď som vypila asi 100 litrov vody a dosť ma začína pobolievať v podbrušku tak snáď nič zlé uvidíme nechám sa prekvapiť lebo do mrchy 8-6 dní i keď prsia ma vôbec nebolia len ich mám také iné .... zvyčajne bolia aj 2 týždňe pred mrchou 🙂

gerry22
4. jún 2016

@5ka_es ja (ne)čakám MS 10 juna, dnes som skusila testovat, ale test vysiel negativny, je to asi este skoro na testovanie, som 8DPO, tak ja planujem testovat 11 juna kedze , samozrejme ak nedojde mrcha 😀 .. ty kedy planujes testnut?...kolko si DPO

5ka_es
4. jún 2016

@gerry22
@papita247 ja som 7DPO ... Mna od ovulky bolelo dost silno brucho ako keby som mala dostat mrchu... Trvalo to asi 3 dni to sa mi nikdy nestalo.... Teraz mi je uz dobre len sa mi niekedy trosku toci hlava ... Prsia zatial nic... Tak neviem ... Planujem testovat v sobotu (v nedelu mam dostat mrchu) ale uvidim ci to ja vydrzim do vtedy :P

gerry22
4. jún 2016

@5ka_es mna tiez uz dva tyzdne pobolieva v podbrusku, najprv to bolo v celej oblasti oboch vajecnikov a od vcera je to len v oblasti maternice. Prsia ma bolia mam ich naliate a hlavne bradavky mam citlive, vcera som si nahodou vytlacila z jedneho prsnika, kvapocku bielu ako mlieko. zatial ine priznaky na tehu nemam, len mi je zvlastne ze mam stale chut na sladke , co predtym som nemusela jest sladke, preslo aj mesiac ked som si dala kusok cokolady alebo nieco ine sladke. testy negativne zatial tak neviem. Ja chcem tiez testovat v sobotu, samozrejme ak nedojde MS uz v piatok.

dominika7990
5. jún 2016

Ženy prišla som na recept 😳 Prestať sa snažiť 😂 Trištvrte roka sme sa snažili skoro každý deň a nič. Potom som mala v praci vela stresu s priateľom sa mi začal rúcať vzťah atď mali sme sex raz za ten mesiac a bum 😳 Dve čiarky na teste 😂 Takze sa mi potvrdilo ze ked to najmenej chcete tak vtedy sa to podarí 😂 Ale držím Vám všetkým palčeky nech sa aj Vám zadarí 😘

martinaj
5. jún 2016

@dominika7990 no u mna to tak urcite nebolo.....

veroniq85
5. jún 2016

@dominika7990 aj u mna to tak bolo pri prvom. Tiez to trvalo pol roka a posledny mesiac ked ma prepadlo uz maximalne zufalstvo a sex som mala asi 3x za mesiac a to ani neviem ci bolo v case ovulácie som ostala tehotna. Bol to poriadny sok. Ja si myslim ze psychika dokaze s ľudským organizmom viac ako si myslime ale tazko sa hovori ze nemysliet na to

jarushka1981
5. jún 2016

Baby, ja som to nevydržala a spravila som si test. Ja myslím, ze to tam je. Testnem o 2-3 dni este. Ale ja tam slabú čiarku vidím. Alebo mi uz šibe?

jarushka1981
5. jún 2016

Po 5 tich minútach je takyto

veroniq85
5. jún 2016

@jarushka1981 gratulujem je to tam😀

jarushka1981
5. jún 2016

@veroniq85 ďakujem. Tiež si myslím. Tesiiiim sa.