Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@gerry22 podľa mna to môže byt - citlivé a naliate prsia su príznakom a tiež som čítala, že niektoré ženy majú vytok z bradaviek podobný ako kolostrum. Ktovie. Však otestujes.
Baby, ja som dnes išla okolo jahôd. No musela som si kilo kúpiť a zožrať ich za chvíľu. Som ja normálna? Veď ja jahody vôbec nemusím. Ale voňali tak úžasne. Pamätám si, ked som bola tehotná pred 12. rokmi, mala som vždy chuť na hrozno. Manžel mi ho kupoval na "tony" a ja som ho vždy schuti zjedla a vždy som ho vyvracala o pár minút. Buď sa so mnou moja psychika zahráva, alebo...neviem.
@jarushka1981 no ano moze to byt tak ako puses aj v odborných clankoch je to tak pisane.
A citala som ze si pisala ze mas chute, ja si tiez pamatam, ked som bola prvykrat tehotna a to som este ani nevedela, ze som, tak som mala strasnu chut na kebab, to bola taka strasna chut ze som nevedela ako ju prekonam lebo uz som ho nemala sancu kde kupit bolo po pol noci 😀 no a vcera som dostala chut na rozne jedla a rozne kombinacie, co ja nemusim moc vela jedla len tak akurat, ale keby som mala vcera vsetko na co som mala cut tak neviem neviem ako by to dopadlo.. 😀 😀
@martinaj aj ja som si to myslela, ale zeby to boli zvyšky po kojeni aj napriek tomu ze od ukoncenia kojenia som to nikdy nemala?. ale nic vazne to nie je nemusim sa obavat?. hrcky nemam ani bolesti celych prs nemam ... bola by som stastna keby to bolo tehu, dakujem ti velmi pekne a blahozelam aj k tvojmu tehotenstvu, vidim ze si 5tt 😀 drzkajte sa a uzi si krasne tehotenstvo 😀
@popilka ja som zúfalá z mojho muza... mam z neho pocit ze uz tretie babo nechce hoci ked sa ho pytam povie ze hej ale nevyzerá to tak. najviac ma serie ze fajci a nechce s tym prestat a parkat za tyzden si vypije pivo ci vino... ked mu poviem ze ved tym nici spermie tak len prekruti ocami. je mi z toho smutno uz sa zacinam zmierovat s tym ze sme skoncili s babatkami... nechce sa o tom ani rozprávať 😞 😢
@monilik mas podobneho manzela ako ja 😀 tiez fajci sem tam si vypije pivko alebo vinko,ale o snazilkovani sme sa zhodli s manzelom... a aj ja fajcim , ale ak by som bola tehu tak urcite prestavam fajcit, to iste som sravila aj pri prvom tehu, ale samozrejme prisli neprijemne zivotne udalosti a situacie a nedalo mi to po 2 rokoch som si zapalila zas
ahojte baby tak po dvoch dňoch o5 testujem :D a výsledok ma prekvapil čo si mám myslieť ... som 8 dní pred mrchou je to vôbec možné mám to brať ako že tam niečo možno bude alebo ako nechcem si robiť nádeje znova ... ani sa tešiť ale každým dňom mám viac a viac nafúknuté bruško a som stále nejaká nijaká ďakujem za odpovede
baby este mi mozno budete vediet poradit..kedy sa zacina merat bazalna teplota uz od prveho dna ms,alebo az po skonceni? tri mesiace sme to riesili len tak ledabolo uzivala som len kyselinu listovu, teraz by som rada vedela kedy a ci vobec mam ovulaciu 😀
Tak kolegynky snazilky,dnes som mala behat po Budapesti mala som ist s dcerou a maminou do podmorskeho akvaria.....a ja sedim zatvorena u maminy na byte a cakam kedy sa oni dve zratia z vyletu.😔.Som 18DC,kolko som DPO neviem lebo jeden kalendar mi ukazal ovu minuly vik,iny kalendar zas az teraz vo stvrtok na narodky tak vobec neviem,snazilkujem len prvy mesiac tak to nemam odsledovane.No a dnes do rana bolesti brucha,krce des,vracat a vracat taaaak ma nadrapovalo(ale nastastie som nevracala lebo to je moja smrrrrt.Smrtelny pot,kolotoce v hlave,prehanalo ma....Som myslela ze umieram.Tak lezim u maminy v postely.Od stvrtka mam slabulinke ruzovkave spinenie.Pobolieva ma spodok podbruska,semtam popichava pri vajecnikoch,na kolotoci som stale,jest mi nechuti.Pred obedom som si robila test,ale teho neukazal,ale moc bol taky ruzovkavy,menzes mam dostat az 14.6.Nemate niektora podobnu skusenost,myslite ze by pripadalo do uvahy aj teho,aj ked test ukazal nie?Snazilkovali sme aj vo stvrtok toho 2.6.ako mi ukazol iny kalendar ovu takze to by som bola este len 3DPO.
Tak zienky 1DC, moja MS sa prave prihlasila bolestivym prichodom
@alexwarring
@monilik baby dajme aj buduci mesiac hromadne testovanie ja by som mala dostat 3.7. alebo 4.7.8-) celkom sa mi to pozdavalo 😀
Ja by som podla kalendara mala mat uz 30.6, tak aj by sme mohli 🙂
@kikushaa
@alexwarring sakra 30ho je v pohode len ci sa ti bude chciet na mna cakat lebo keby som sa testovala skor tak by to bolo asi moc skoro
@kikushaa Nemaj boja... mozno mi pride a nebudem testovat vobec a ak bude meskat aspon budem mat do tvojej MS nadej ;)
@alexwarring parada 😠 vitaj v klube... 😅 ja uz pomaly koncim chvalabohu...
@monilik (ne)stastny to clovek, stastie, ze mam bolestivy len prvy den :D Manzel odchadza na sluzobku, ak nebude v case ovu doma?
@alexwarring
@kikushaa inak... ja by som mala dostat uz okolo 26.6. tak budem rada ak pockam na vas s testovanim 😀 😀
@monilik
@alexwarring vy ste nejake rychle sakra 🙂
@alexwarring ide na chatu... budeme moct 3 dni pred ovu a potom az po ovule a to sa bude urcite "liecit" z chaty... 🙄

@gerry22 ved ani ja netvrdim, ze je to isto tehu, ale podla mna by to mohlo suvisiet.