Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik
@veronika1603 mam citlivé prsia a výtok priesvitný natahovaci nerozumiem tomu bruško nafúknuté pobolieva aj kríze do toho smrkam oči ma svrbia alergia hotová som
@majaon ahoj ako po po roku?kde bol syn či kde je??Ja som to ešte nepovedala nikomu len mm to vie,asi až v piatok ked pridem od gyn.A mám sa fajn zatial žiadne tehu príznaky.
@kachita my sme odstahovali v apríli od našich sme konečne sami a podarilo sa aj tehu na další mesiac.
@butterfly333 no on zije so svojim otcom,mojim ex...byvaju sice v nedalekej dedine,ale synator sam od seba nepride a ja ked mu volam,tak mi vacsinou povie,ze nemoze alebo nema cas atd...co uz 😒 ozaj ved nam obidvom asi pomohlo to odstahovanie sa,aj my sme tiez v aprili odisli od nasich a hned sa zadarilo,to je fakt tou psychikou,aspon u mna... 😀
@senselinka tak drzim palceky nech to aspon tebe vyjde 🙂
@esminka85
@dejna20 tak s par dnovym rozdielom sice ale tak jedna po druhej mozme ocakavat neocakavane 😀
@butterfly333
@majaon vravite teda ze mam hned balit kufre hej? 😀
@babsima si zlata,ale pochybujem, ze zrazu to po takom case a kyrete vyjde extra rychlo 😉
@babsima 😀 😀 ak sa da,tak asi ano,nam to evidentne pomohlo s @butterfly333 😉
@butterfly333 to si aj ja myslim, proste dietatko pride do dokonceneho domu, aj ked to este rok potrva
@babsima nooo to neviem,v sobotu som si robila test co bolo myslim 19DC,ale neukazal dve ciarky,sice som uz slabo krvacala a vobec neviem kolko som bola DPO,lebo jeden ovu kalendar my ukazoval ovu okolo 28.5. a iny zas ovu az 2.6.To som si toho 2.6.vsimla vecer taky biely hlien s primesou trolinku ruzovej.V piatok uz trosku hnedkasty vytok,v sobotu uz cerveny vytok,v nedelu silnejsi.Dnes tiez,ale stale to zvladam len s intimkou.Ale skor si myslim ze mi to posramotili lieky.Dva mesiace som uzivala HAK na upravenie,lebo som mala nizku hladinu estrogenu,zaciatkom maja som ich vysadila,18.5.som dostala menzes presne na den ako som mala dostat podla tabletok a bum zrazu som dostala znovu.Tak ja neviem,som zvedava ci 14.6.dostanem podla planu ci zas budem mimo kalendara.☹
tak aj ja sa pridavam k vam snazilkam 🙂
Ahojte baby..ktore ocakavate MS v najblizsich dnoch??ja mam dostat v piatok MS..dufam, ze nepride 🙂
ahojte baby ja som sa rozhodla netestovat uz ako salena ovulku lebo a to len stresovalo. skočila som za gynekologičkou a ta mi vo stvrtok pozrela vajičko...vraj na lavej strane dominantny tak dnes idem na kontorlu ci uz praskol. s mužom sme sa snazili aj inofolic pijem tak dufam že sa to uz konecne podari 🙂 dnes som 20 DC. 🙂 minulý mesiac mi folikul vobec nepraskol a to bol dost velky ☹ az pri ms

@popilka teraz cez vikend som mala vcera skoncila, prisla presna ako hodinky aj ked som nemala ziadne moje typicke priznaky pred no a megarychlo skoncila...3 dni aj s cestou a nejaka slaba, prvy den som ani nevedela ze mam a druhy den som v praci skoro odpadla, prislo mi nevolno a take stavy na volanie sanitky 😀 takze na to ze som myslela ze sa budem tesit z dvoch ciarok tak parada, este aj menzes si zo mna robi dobry den 😝
@kachita juj tak toto velmi ale velmi dobre poznam tiez tomu uz zacinam verit ze to je tym 😉