icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

gerry22
7. jún 2016

@simisk ja si myslim, ze to moze byt aj uhniezdovanie. Pokial nekrvacas normalne ako pri MS tak to moze byt to uhniezdovanie. ked ti ma prist MS 14.6 tak to nie je MS. Uvidis ci ti dojde toho 14.6 a ked nie tak to bolo uhniezdovanie.

kareta21
7. jún 2016

@zuzik_24 ja sa citim tak vselijak..ale myslim, ze su to PMS priznaky..uvidime 🙂

5ka_es
7. jún 2016

@kareta21 do dnes som sa citila celkom v pohode ... Dnes mam pocit ze mam trosku tlak v prsiach ... Aj na stlacenie bolia ... Brucho neboli ... Len kde tu pichne ... Bolelo ma doooost vyrazne asi 3 dni po ovulke co mna nezvykne ale teraz je ticho.... Co je ale priznak, ktory mi trosku dodava nadej je moja aktualna naladovost ... Manzela by som roztrhala v zuboch a o svokrovcoch ani nehovorim... Co je celkom problem kedze svokor je moj sef... Mavam zlu naladu pred mrchou, ale nie taketo navaly zlosti...

gerry22
7. jún 2016

Ahojte baby, co si myslite, mal by mi uz test ukazat aspon ducha v pripade tehu, ked MS cakam 10.6?, uz som si robila test vcera ale bol negativny. Mam taky pocit, ze nase snazilkovanie sa tento mesiac asi nepodarilo. ☹ ☹

martinaj
7. jún 2016

@gerry22 pockaj este 😊 a aj keby to teraz nevyslo, vsak sa snazite len mesiac 😉 ono to pride 😉

martinaj
7. jún 2016

@5ka_es tu naladovost mam v tehu vzdy 😀

butterfly333
7. jún 2016

@martinaj moja na kolko DPO si bola na tom sone?

5ka_es
7. jún 2016

@martinaj Tak neviem ja sa teraz citim tak ze ak si najdem dve ciarky tak bud manzela objimem alebo ho kopnem do kolena 🙂

gerry22
7. jún 2016

@martinaj pockam ci (ne)dojde MS, a ak sa nevydarilo tak sa mi svet nezruti, len budem sklamana trosku, viem ze su tu aj baby ktore snazilkuju dlhsie ale predsa 🙂 🙂

myskahryzka
7. jún 2016

@gerry22 Ja som pri prvom tehu mala tmave obe ciarky uz pred terminom menstruacie. Teraz som si robila test den pred tym, ako som mala dostat, ale bol negativny.. Ked mi meskala 4 dni bol test pozitivny..

gerry22
7. jún 2016

@myskahryzka ano je to mozne zalezi na tom kolko je HCG v krvi, ja som v prvom tehu mala malo HCG preto som mala aj testy negativne az do 5tt. Gratulujem k tehu 🙂

simisk
7. jún 2016

@gerry22 no ja som mala dostat az buduci utorok,ale dostala som uz v sobotu-nedelu co bolo 19DC,kolko som bola DPO ani sama neviem lebo raz mi ukazoval kalendar ovu 12DC a iny kalendar az 16DC,ale snazilkovali sme aj aj,preistotu 😉.A od tej druhej ovu sa mi pustilo slabe spinenie a po dvoch dnoch slabe krvacanie.Slabo krvacam uz 3den.Ale nic ze by som mala krce,alebo nejake ukrutne bolesti,semtam ma zaboli spodok podbruska alebo okolo vajecnikov.A nechuti mi jest,hlavne doobeda,na co sa pozriem z toho ma nadrapuje tak radcej do obeda nejem nic.Si myslim ze sak keby som mala mimomaternicove to by som mala asi bolesti,ci?Test si nemam ako urobit ked krvacam,tak uvidim co bude v utorok kedy by som mala dostat normalny menzes podla planu.

gerry22
7. jún 2016

@simisk no v tomto ti moc neviem poradit, lebo mne sa to este nestalo, ako som spominala ja som mala krvacanie v prvom tehu v termine MS, ani mna nic nebolelo ani ziadne krce nic som nemala a ani zle mi nebolo. Mimomaternicove tehu som tiez nikdy nemala, ale myslim si ze to by si mala bolesti. Neboj vyckaj co sa bude diat dalej , alebo chod na vysetrenie aby si si bola ista. Ak mas nejaky hormonalny výkyv tak to moze byt sposobene tym, ale moze to byt aj nieco ine, skus ist na to vysetrenie aby si mala istotu

martinaj
7. jún 2016

@butterfly333 24dpo tusim 🙂 5tt+2

butterfly333
7. jún 2016

@martinaj nezohnala som digi a aj tak som dost pila než som robila test tak asi spravim skor z ranneho ale aj tak zosilnel.

martinaj
7. jún 2016

@butterfly333 podla mna je super 😊

butterfly333
7. jún 2016

@martinaj ja by som mala byt v piatok 25DPO a 5+3tt

martinaj
7. jún 2016

@butterfly333 to budes podobne ako ja, tak keby daco, nechyt paniku ako ja 😀 tie bublinky sa zvyknu skryvat 😍

butterfly333
7. jún 2016

@martinaj verím že bude všetko tak ako má byt. 😉

alexwarring
7. jún 2016

Tak zienky, ja uz po MS, teraz len pockat si na prichod plodny dni 🙂

jarushka1981
8. jún 2016

Baby pruser. Moj doktor ma do 29. 6. dovolenku, aspoň tak to ma na nete. Keby som sa objednala na 30.teho, nebude to uz príliš neskoro? Poslednú ms som mala 9.5. Zhodou okolnosti som mala v pondelok preventívnu u všeobecnej a tá mi povedala, že si mam este test spraviť z ranného mocu aby som si bola istá. Tak som dnes testovala opäť. Neviem, co čakala doktorka, ja som čakala // A tu je on, moje babetko v dvoch ciarkach.

15katka11
8. jún 2016

@jarushka1981 dobre ranko aj mne vysiel testik presne ako Vam, poslednú MS som mala 6.5. a tiež sa chystám ku gynekologovi az koncom mesiaca.

monilik
8. jún 2016

@jarushka1981 ak nemas nejake ine zdravotne problemy napr. so stitnou zlazou ze by si potrebovala lieky tak podla mna sa nemusis bat. ja som bola s oboma az po 8tt a dokonca s prvym som este absolvovala v 5tt trhanie zuba... ak by bol problem vzdy tu je pohotovosť.

monilik
8. jún 2016

@alexwarring 🙂 prajem uspesne snazilkovanie 😀 moj muz este okrem toho ze ide na chatu zavolal k nam na vikend svokru... vraj aby som nebola sama s detmi 😠 😅 ...

superblondina86
8. jún 2016

čaute baby tak to vyzerá, že aj nám sa konečne po 10 mesiacoch podarilo. tento mesiac kombinácia VMK a alchemilkového čaju a samozrejme kyseliny listovej. Tiež sa chystám až koncom mesiaca k doktorovi, zatiaľ príznaky skoro žiadne, trocha citlivé prsia a posledná MS 06.05. 🙂 😀

monilik
8. jún 2016

teším sa zo všetkých pozitívnych testikov a prajem vam krásne tehulkovanie 💗💗💗

zuzik_24
8. jún 2016

babulky... ja dnes 1DC... zase na 23 deň... ☹ 😒 ☹

kudusko
8. jún 2016

@zuzik_24 to poznám a kedy mavas ovu? Vyskúšala si b6?

monilik
8. jún 2016

@zuzik_24 joooj tak to ma mrzi ☹

15katka11
8. jún 2016

@superblondina86 jeej tak to sme mali naraz..Blahoželám a želám krásne tehuľkovanie 🙂