Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kareta21 do dnes som sa citila celkom v pohode ... Dnes mam pocit ze mam trosku tlak v prsiach ... Aj na stlacenie bolia ... Brucho neboli ... Len kde tu pichne ... Bolelo ma doooost vyrazne asi 3 dni po ovulke co mna nezvykne ale teraz je ticho.... Co je ale priznak, ktory mi trosku dodava nadej je moja aktualna naladovost ... Manzela by som roztrhala v zuboch a o svokrovcoch ani nehovorim... Co je celkom problem kedze svokor je moj sef... Mavam zlu naladu pred mrchou, ale nie taketo navaly zlosti...
Ahojte baby, co si myslite, mal by mi uz test ukazat aspon ducha v pripade tehu, ked MS cakam 10.6?, uz som si robila test vcera ale bol negativny. Mam taky pocit, ze nase snazilkovanie sa tento mesiac asi nepodarilo. ☹ ☹
@martinaj moja na kolko DPO si bola na tom sone?
@gerry22 Ja som pri prvom tehu mala tmave obe ciarky uz pred terminom menstruacie. Teraz som si robila test den pred tym, ako som mala dostat, ale bol negativny.. Ked mi meskala 4 dni bol test pozitivny..
@myskahryzka ano je to mozne zalezi na tom kolko je HCG v krvi, ja som v prvom tehu mala malo HCG preto som mala aj testy negativne az do 5tt. Gratulujem k tehu 🙂
@gerry22 no ja som mala dostat az buduci utorok,ale dostala som uz v sobotu-nedelu co bolo 19DC,kolko som bola DPO ani sama neviem lebo raz mi ukazoval kalendar ovu 12DC a iny kalendar az 16DC,ale snazilkovali sme aj aj,preistotu 😉.A od tej druhej ovu sa mi pustilo slabe spinenie a po dvoch dnoch slabe krvacanie.Slabo krvacam uz 3den.Ale nic ze by som mala krce,alebo nejake ukrutne bolesti,semtam ma zaboli spodok podbruska alebo okolo vajecnikov.A nechuti mi jest,hlavne doobeda,na co sa pozriem z toho ma nadrapuje tak radcej do obeda nejem nic.Si myslim ze sak keby som mala mimomaternicove to by som mala asi bolesti,ci?Test si nemam ako urobit ked krvacam,tak uvidim co bude v utorok kedy by som mala dostat normalny menzes podla planu.
@simisk no v tomto ti moc neviem poradit, lebo mne sa to este nestalo, ako som spominala ja som mala krvacanie v prvom tehu v termine MS, ani mna nic nebolelo ani ziadne krce nic som nemala a ani zle mi nebolo. Mimomaternicove tehu som tiez nikdy nemala, ale myslim si ze to by si mala bolesti. Neboj vyckaj co sa bude diat dalej , alebo chod na vysetrenie aby si si bola ista. Ak mas nejaky hormonalny výkyv tak to moze byt sposobene tym, ale moze to byt aj nieco ine, skus ist na to vysetrenie aby si mala istotu
@butterfly333 24dpo tusim 🙂 5tt+2
@martinaj nezohnala som digi a aj tak som dost pila než som robila test tak asi spravim skor z ranneho ale aj tak zosilnel.
@butterfly333 podla mna je super 😊
@martinaj ja by som mala byt v piatok 25DPO a 5+3tt
@butterfly333 to budes podobne ako ja, tak keby daco, nechyt paniku ako ja 😀 tie bublinky sa zvyknu skryvat 😍
@martinaj verím že bude všetko tak ako má byt. 😉
Tak zienky, ja uz po MS, teraz len pockat si na prichod plodny dni 🙂
Baby pruser. Moj doktor ma do 29. 6. dovolenku, aspoň tak to ma na nete. Keby som sa objednala na 30.teho, nebude to uz príliš neskoro? Poslednú ms som mala 9.5. Zhodou okolnosti som mala v pondelok preventívnu u všeobecnej a tá mi povedala, že si mam este test spraviť z ranného mocu aby som si bola istá. Tak som dnes testovala opäť. Neviem, co čakala doktorka, ja som čakala // A tu je on, moje babetko v dvoch ciarkach.
@jarushka1981 dobre ranko aj mne vysiel testik presne ako Vam, poslednú MS som mala 6.5. a tiež sa chystám ku gynekologovi az koncom mesiaca.
@jarushka1981 ak nemas nejake ine zdravotne problemy napr. so stitnou zlazou ze by si potrebovala lieky tak podla mna sa nemusis bat. ja som bola s oboma az po 8tt a dokonca s prvym som este absolvovala v 5tt trhanie zuba... ak by bol problem vzdy tu je pohotovosť.
@alexwarring 🙂 prajem uspesne snazilkovanie 😀 moj muz este okrem toho ze ide na chatu zavolal k nam na vikend svokru... vraj aby som nebola sama s detmi 😠 😅 ...
čaute baby tak to vyzerá, že aj nám sa konečne po 10 mesiacoch podarilo. tento mesiac kombinácia VMK a alchemilkového čaju a samozrejme kyseliny listovej. Tiež sa chystám až koncom mesiaca k doktorovi, zatiaľ príznaky skoro žiadne, trocha citlivé prsia a posledná MS 06.05. 🙂 😀
teším sa zo všetkých pozitívnych testikov a prajem vam krásne tehulkovanie 💗💗💗
babulky... ja dnes 1DC... zase na 23 deň... ☹ 😒 ☹
@superblondina86 jeej tak to sme mali naraz..Blahoželám a želám krásne tehuľkovanie 🙂

@simisk ja si myslim, ze to moze byt aj uhniezdovanie. Pokial nekrvacas normalne ako pri MS tak to moze byt to uhniezdovanie. ked ti ma prist MS 14.6 tak to nie je MS. Uvidis ci ti dojde toho 14.6 a ked nie tak to bolo uhniezdovanie.