icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

babsima
6. jún 2016

@popilka teraz cez vikend som mala vcera skoncila, prisla presna ako hodinky aj ked som nemala ziadne moje typicke priznaky pred no a megarychlo skoncila...3 dni aj s cestou a nejaka slaba, prvy den som ani nevedela ze mam a druhy den som v praci skoro odpadla, prislo mi nevolno a take stavy na volanie sanitky 😀 takze na to ze som myslela ze sa budem tesit z dvoch ciarok tak parada, este aj menzes si zo mna robi dobry den 😝
@kachita juj tak toto velmi ale velmi dobre poznam tiez tomu uz zacinam verit ze to je tym 😉

aluska2999
6. jún 2016

@kakatulik
@veronika1603 mam citlivé prsia a výtok priesvitný natahovaci nerozumiem tomu bruško nafúknuté pobolieva aj kríze do toho smrkam oči ma svrbia alergia hotová som

butterfly333
6. jún 2016

@majaon ahoj ako po po roku?kde bol syn či kde je??Ja som to ešte nepovedala nikomu len mm to vie,asi až v piatok ked pridem od gyn.A mám sa fajn zatial žiadne tehu príznaky.

butterfly333
6. jún 2016

@kachita my sme odstahovali v apríli od našich sme konečne sami a podarilo sa aj tehu na další mesiac.

simisk
6. jún 2016

@babsima neboj ja sa tiez presuvam do dalsieho mesiaca ☹ .Ja som na 19DC zacala krvacat,menstruovat...ci ja ani neviem ako to nazvat,nic silne to neni ale teraz som zvedava ze co 14.6.ci dostanem normalny menzes ci co,ako zas kedy mam cakat plodne dni a ovulku,som z toho zufala ☹

majaon
6. jún 2016

@butterfly333 no on zije so svojim otcom,mojim ex...byvaju sice v nedalekej dedine,ale synator sam od seba nepride a ja ked mu volam,tak mi vacsinou povie,ze nemoze alebo nema cas atd...co uz 😒 ozaj ved nam obidvom asi pomohlo to odstahovanie sa,aj my sme tiez v aprili odisli od nasich a hned sa zadarilo,to je fakt tou psychikou,aspon u mna... 😀

babsima
6. jún 2016

@senselinka tak drzim palceky nech to aspon tebe vyjde 🙂
@esminka85
@dejna20 tak s par dnovym rozdielom sice ale tak jedna po druhej mozme ocakavat neocakavane 😀

babsima
6. jún 2016

@butterfly333
@majaon vravite teda ze mam hned balit kufre hej? 😀

senselinka
6. jún 2016

@babsima si zlata,ale pochybujem, ze zrazu to po takom case a kyrete vyjde extra rychlo 😉

babsima
6. jún 2016

@simisk hmm a nemohlo to byt krvacanie pri uhniedzovani alebo co? 😒 ale neboj to sa kazdej uz stalo ze sa cyklus zblaznil to nie je nic neobvykle...ono sa to zase urovna a bude dobre uvidis 🙂

majaon
6. jún 2016

@babsima 😀 😀 ak sa da,tak asi ano,nam to evidentne pomohlo s @butterfly333 😉

kachita
6. jún 2016

@butterfly333 to si aj ja myslim, proste dietatko pride do dokonceneho domu, aj ked to este rok potrva

majaon
6. jún 2016

@kachita ahojky,nam sa podarilo hned ako sme sa nastahovali do domceka,ale nemame ho dokonceny,mame prizemie ako dvojizbak a poschodie zatial neriesime 😉 drzim palceky 🙂

luciskooo
6. jún 2016

@babsima neboj..ja som tiez v dalsom kole :D

babsima
6. jún 2016

@luciskooo dobre dobre hned mam lepsi pocit :D teda nie ze by ma tesilo ze sa niekomu nedari ale potrebujem skratka vediet ze niesom jedina ;)

simisk
6. jún 2016

@babsima nooo to neviem,v sobotu som si robila test co bolo myslim 19DC,ale neukazal dve ciarky,sice som uz slabo krvacala a vobec neviem kolko som bola DPO,lebo jeden ovu kalendar my ukazoval ovu okolo 28.5. a iny zas ovu az 2.6.To som si toho 2.6.vsimla vecer taky biely hlien s primesou trolinku ruzovej.V piatok uz trosku hnedkasty vytok,v sobotu uz cerveny vytok,v nedelu silnejsi.Dnes tiez,ale stale to zvladam len s intimkou.Ale skor si myslim ze mi to posramotili lieky.Dva mesiace som uzivala HAK na upravenie,lebo som mala nizku hladinu estrogenu,zaciatkom maja som ich vysadila,18.5.som dostala menzes presne na den ako som mala dostat podla tabletok a bum zrazu som dostala znovu.Tak ja neviem,som zvedava ci 14.6.dostanem podla planu ci zas budem mimo kalendara.☹

monilik
6. jún 2016

@babsima aj ja som tu 7dc 😉

blanch12
7. jún 2016

@kakatulik dakujem za info 🙂...my sme tu dost 'mimo civilizacie' a preto mi ani nenapadlo to tu zhanat 🙂...uz som objednala doma a pocka ma u sestry 🙂

lenkastr
7. jún 2016

tak aj ja sa pridavam k vam snazilkam 🙂

kareta21
7. jún 2016

Ahojte baby..ktore ocakavate MS v najblizsich dnoch??ja mam dostat v piatok MS..dufam, ze nepride 🙂

luciskooo
7. jún 2016

@babsima po tejto tvojej statiske mam aj ja taky dobry pocit ze som v tom neostala sama..kedze sa tento mesiac mozeme tesit s mnohymi snazilkami🙂 ja dnes 12 dc...

zuzik_24
7. jún 2016

@kareta21 ja ne/cakam MS v piatok... 🙂

kareta21
7. jún 2016

@zuzik_24 kedy sa chystat testovat??

5ka_es
7. jún 2016

@kareta21 ja necakam v nedelu 🙂 a asi to nevydrzim netestnut v piatok...

megica33
7. jún 2016

ahojte baby ja som sa rozhodla netestovat uz ako salena ovulku lebo a to len stresovalo. skočila som za gynekologičkou a ta mi vo stvrtok pozrela vajičko...vraj na lavej strane dominantny tak dnes idem na kontorlu ci uz praskol. s mužom sme sa snazili aj inofolic pijem tak dufam že sa to uz konecne podari 🙂 dnes som 20 DC. 🙂 minulý mesiac mi folikul vobec nepraskol a to bol dost velky ☹ az pri ms

kareta21
7. jún 2016

@5ka_es nooo ja nevydrzim asi tiez a testnem skor ako ne/pride MS 🙂 aj mas nejake priznaky na to, ze by sa zadarilo??

simisk
7. jún 2016

@gerry22 a prosim ta prislo ti to krvacanie v tom case ako si mala mat menzes ci skor?

zuzik_24
7. jún 2016

@kareta21 až v deň MS... keď nepríde... keďže sa na MS začínam cítiť, tak sa nechám prekvapiť či dorazí alebo nie... ak nie, tak testujem. 🙂 TY?

popilka
7. jún 2016

@babsima Aj ja som mala taku divnu. 4dni a teda, uz ma davno tak brucho nebolelo...Uvidime, co dalsi mesiac.

gerry22
7. jún 2016

@simisk prisla mi MS v ten den ako som mala mat. Neprisla ani skor ani neskor...preto som si myslela ze je to normalna MS. Mas nieco podobne aj ty ci? 🙂