Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@martinaj juu ty už 3dc ja stále čakám už berieš inofolic??kolko 2x denne?
dievčatá skušali ste niektorá z vás gynex, teraz pred týždňom som si ho nasadila, tak uvidíme 🙂
@butterfly333 ja som brala inofolic 2 mesiace, cítila som že sa mi naštartovali vaječníky, ale dosť som z neho pribrala
@butterfly333 ano rychlo to letí, beriem ho raz denne a este vit E.
@martinaj a nie 2x?ja skusim 2x uvidím vit E C D beriem už dlho.
Baby pridavam sa k Vam 🙂 my mame svadbu v auguste a po svadbe by sme chceli zacat pracovat na babatku. Som asi dost optimisticka ked si myslim, ze sa to moze tak rychlo podarit, ale clovek nikdy nevie 🙂 Zatial neuzivam ziadne specialne vitaminy ani nic ine. Idem sa zatial ucit viac poznavat svoje telo prostrednictvom Billingsovej metody.
@zvedava29 gynex som brala 2flaštičky mne nepomohol aj femi kvapky od valoviča som brala teraz mám femigard asi mesiac,
@butterfly333 dočkala si sa už mrchy alebo je to na dobrej ceste? 🙂
@zvedava29 prave som si robila test a biely nič tak zajtra ms pride no čo už. 😕
@butterfly333 takže aj vy sa pokúšate o tretie? presne ako my. Škoda že je test biely, ale čo ak je ešte len nizke hcg?
@zvedava29 no ano chceli by sme ešte prveho syna mám s ex mm ten má16r máme ho na striedavu starostlivost čiže málo je doma a dceru mám s terajším mm dnes má dcera 10r a nechcem aby bola sama a aj tak s mm tužime mooc po dalšom.
@butterfly333 drzim palce verim ze sa dockas vytuzeneho 🙂
@maminka12345 dakujeem mooooc krasne 😉
@butterfly333 a posli tej torty kusok 🙂
Tak mne ms mešká uz 5dní co je u mňa veľa,takto mi meškala len ked som bola tehotná,čiže tento týždeň urobil test a v kútiku duše sa tešíme.ale keďže mam za sebou uz jeden potrat,tak nechavam tomu volny priebeh a ak vyjde test pozitívny,tak aj ku gynekologovi sa chystam,az niekedy v polovici júna co by bolo asi cca 10tt.ved som s malou doma,takže pokial sa to ma uchytiť ,tak sa uchytí a nemusím sa ponáhľať hneď na sono
@pepka123 aj sa nejak zvláštne cítiš??Ja dnes test biely 😒
@kchan kam pojdeš na IUi ja do Ferticenta no uvidím ešte asi dva cykli.
@butterfly333 pravdepodobne do gyn fivu, mám to tam najbližšie
@kchan no jamám všetko velmi daleko aj ked mám auto no netrufam si ist do BA tak jedine vlakom a to je hodina cesty , 😒 škoda že aj v trnavskom kraji nerobia IUI.
@butterfly333 no veď toto je naprd že to nemáš v meste kde bývaš a musíš cestovať... Ja som z BA a gyn fiv mám cca v strede cesty z domu do práce, tak je to super
@kchan božee to máš super u mna je len to problem inak by som tam už davno bola ☹ ☹ mm nemá vodičák toje na prd.

@darka252 skúsila si? ja sama neviem, kedy to má zmysel...