Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@pepka123 uz mam
@kristinka28 no vidíš takže do septembra to dáme, jasné? 😉 už na 100% 💞🍀
@pepka123 uvidime moja umna je to tazke ked moj chodi do zahranica uz ma to nebavi ,ale nadej je vzdy teraz dufam,ze ovulka sa predlzi a pride vtedy kedy moj,ale to chcem vela heh talu nerozkazes,takze my asi ten mesiac nic
@kristinka28 vieš môj chodí teraz na 3týždne takže my sme museli ísť na plno v apríli lebo viem že to bola posledná šanca tak ja dúfam že sme ju využili na 200% a že to klaplo 😉 v utorok budem testovať tak hneď pošlem 😉 drž mi palce kiss 😉 :-*
Ahojte...tiez by som sa k vam pridala... presuvam sa z jednej skupiny do druhej a tak verim ze tato bude uz ta posledna snazilkovska 🙂 v septembri to budu tri roky co sa snazime takze uz sme si co to preskakali..verim ze tento raz sa to podari..
@pepka123 neboj drzim,,,budu dve no unas tiez tazke ale sa podari raz
Vole. Svet ide do sraciek a vy len deti by ste rodili. Strasne ste sebecke.
Ahoj zienky, aj ja by som sa k vam rada pridala. Teraz cakam ms a potom uz ideme na to. Zase 😉
@lonsdaleka a ty si sa zle vyspala či o čo ti ide??? Načo si sem prišla??? Ak nato aby si si riešila nejaký komplex tak láskavo vypadni❗❗❗
Nemam komplex. Nemusis sa rozculovat :D iba som povedala svoj nazor. Zijeme v slobodnom state 🙂
@lonsdaleka no nato že máš 27r by si mohla byť rozumnejšia...ale očividne ta niečo štve
@pepka123 nechaj tak moja je to nejaká zakomplexovaná chudera ktorá nevie a nechápe ten pocit byt matkou .. 😀
Ja si skor myslim,ze chce provokovat a ocividne sa jej to dari,IGNOREEEE je najlepsi sposob taketo veci riesit.
Asi chce aj ina dieta ale nema skym 🙂)))
Asi chce aj ona dieta ale nema skym 🙂)))boa tam este mi to aj pismena nechcu napisat
@maminka12345 asi tak 🙂
Baby dnes 8dpo... Kedy testovat aby to malo zmysel? 🙂
3dc ☺️ takze to teraz v maji dame 😉☺️

@pepka123 poslednú MS som mala 30.3 brala som INOFOLIC 13 dní a ovulku neviem kedy som mala sexovali sme castooo 😉 5.4 som mala ruzovkasty výtok a bolesti v podbrusku mám už cca 3 týždeň a bolesť v prsiach tiež tak 3 týždeň,žalúdok ako na vode od včera...MS mi chodí ako hodinky