Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@megica33 spravila som si dalsi ale nezdalo sa mi na nom nic, mozno aj kvoli tomu ze som vela pila aby som si ho mohla spravit atd.. a pohotovost ma napadla ale co im poviem ze nemam potvrdene tehotenstvo len som si robila test kde sa mi zjavil slaby duch a teraz mam vytok ? prislo mi to ze by ma povazovali za idiota 😒 mam dost zle skusenosti s pohotovostou
@nikolienko no ak si na dalsom teste nic nevidela tak potom uz len cakat ci sa ms rozbehne
Musíte si to priblížiť
@aluska2999 ja tam nic nevidim :(
@aluska2999 to presvita kanalik,toto sú negatívne testiky..
@aluska2999 ja tiez nic nevidim,kedy ma prist ms?
@aluska2999 vsetky testy su, bohuzial, negativne...
@denidi mala dôjsť štvrtok dnes som 31DC a nič pobolieva bruško ale uz pomenej ako cez týždeň aj kríze aj biele vytoky mam prsia
Naliate prsia už neviem čo si o tom myslieť :'(
@senselinka
@14nunu10
@kareta21 niektoré žienky na fore písali že mali negatívne testy no počkali týždeň po vymeskani ms a bol pozitívny tak čo myslíte? ☹
@aluska2999 stáva sa aj to,ale ak chceš živiť v sebe takéto nádeje,kľudne si to myslí..Ja viem,je to ťažké ..drz sa 😕
@14nunu10 čo by si robila na mojom mieste? ☹
@aluska2999 no ťažko povedať,Ale keby som mala takéto testy asi by som v sebe nezivila zbytočne nádeje,ale preniesla sa cez to a myseľ snažiť zamestnať niečím iným..veriť ze ďalší mesiac bude isto úspešný ..😕ono ľahké to nieje ani pre jednu z nás ...😟
@aluska2999 kedy by mala prísť mrcha?? Ak ti ešte nemeska tak ešte pockaj,mohla byť posunuta ovu..
@14nunu10 moja takto ja som mala nepravidelný cyklus vo februári tehu no v aprili potrat ☹ cize dva mesiace po potrate 13.5. Bola naposledy ms a rátala som od štvrtka 28DC dodnes nič ☹ mala som bielopriesvitneho hlienu veľa teraz pred MS to nikdy nemavam, teraz už len biely výtok,nepali,nesvrbi,prsia naliate,podbrušku a v krížoch ma bolí už týždeň pomaly ale znesitelna bolesť tak ja uz neviem vo februári som testovala 31DC a pozitívny dnes som rovnako ale uz nechcem testovať až o týždeň ak nedôjde
@aluska2999 tak divne rozhadzane to je ..výdrž presne tak týždeň a uvidíš ..najlepší je fakt čas..
@aluska2999 no môže byť,ze po tom vsekom sa dáva tvoj cyklus do starých koľají a preto ms meska,tie príznaky čo opisujes síce môžu byť aj tehu príznaky,ale rovnako aj pms,este teda pockaj a ono sa to ukáže do pár dní,tvoje telo možno potrebuje ešte chvíľu čas na prijatie nového človiečika,tak hlavu hore,ked nie tentokrat,nabuduce to môže výjsť😉
@megica33 ms nedorazila.. rano troscku spinenie a odvtedy uz vobec nic, norezumiem vobec 😕
@nikolienko ja si myslim ze to mohlo byt zahniezdovanie.
@monilik presne bolest ako pre MS, pichanie vo vajecniku a slabsi hnedy vytok som mala minulu sobotu (to som pokladala za uhniezdovanie), v stredu mala prist MS ale neprisla az vcera opät bolest a spinenie a tentokrat s troskou krvi... myslis ze sa moze uhniezdovat tak dlho ?
@aluska2999 zlatinko ja tam tiez nic nevidim 😒
@nikolienko mozno sa uhniezdovalo druhe 😀 😀 😀
@nikolienko hmm, to o tom prvom spineni som prehliadla... tak ktovie. ale vraj niektore zeny mavaju v case ms aj pocas teho slabe krvacanie...
baby nemate skusenost, mozem mat falosne pozitivny ovulacny test pri zapale obliciek(teda neviem co mi je ale asi zrejme toto) dnes som len 10dc.

@nikolienko dalsi test si neskusala? Popripade pohotovost