icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

nikolienko
12. jún 2016

@monilik jaj ze by si to po tyzdni este jedno rozmyslelo :D :D to ma nenapadlo vidis

monilik
12. jún 2016

@nikolienko 😀 dvojvajecne dvojcatka 💗
mi to napadlo kvoli tomu ze kamarátka ovuluje takmer kazdy mesiac z oboch vajecnikov a ma dvojvajecne dvojcata chlapca a dievca a chlapček bol cele tehotenstvo tyzden pozadu na uzv 🙂

nikolienko
12. jún 2016

@monilik neviem ci je to mozne ked posledny sex sme mali 1.6. kedze snubenec pracuje v zahranici 😀 tak jedine ze by sa tam 10dni len tak plavilo hore-dole 😝

popilka
12. jún 2016

@monilik dva dni pred je podla mna uplne super. Dnes uz nemusis, to by asi fakt nemalo zmysel.

popilka
12. jún 2016

@nikolienko niektore baby maju spinenie v dobe ms, ale tiez to može byt, ze mas malo hormonov a odchadza to. Ak si teraz ok, tak sa nemusis bat, ale ak spinis, tak radsej do nemocky na gyndu na pohotovost. Ja som mala to iste. Slabucky test, zacala som spinit a nakoniec to bol potrat.

nikolienko
12. jún 2016

@popilka dakujem pekne za skusenost, zajtra sa chystam pre istotu zenskemu takze uvidim co povie

popilka
12. jún 2016

@nikolienko urcite chod. Ak teraz uz nespinis, tak to bude ok.

nikolienko
12. jún 2016

@popilka teraz uz nie, len rano trosicku ako som sa utrela, mna ta krv vcera vystrasila a mam velmi negativne skusenosti s pohotovostou tu u nas takze to som vobec neriesila, skor som si dala cely vikend kludovy rezim a len som lezala tak snad to bude ok 😒

nikolienko
12. jún 2016

@popilka a mala si vtedy aj nejake bolesti ? a vlastne to spinenie bol vlastne ten potrat alebo ako ? prepac mi ze sa vypytujem len chcem byt pripravena na vsetko ☹

popilka
12. jún 2016

@nikolienko No v podstate hej, este som sice potom sla na cistenie, ale uz bolo vsetko prec. Bola som par dni v nemocke, merali hcg, ale klesalo. Kludovy rezim je urcite super. Ja som bola strasne v strese, vikend v robote na nohach a tak to odislo. Bolesti som moc nemala. Len take pichanie, nic zvlastne.

nikolienko
12. jún 2016

@popilka dakujem moc, tak som zvedava co mi doktor povie ☹

popilka
12. jún 2016

@nikolienko Ja myslim, ze to bude dobre. Ked uz teraz nespinis, nekrvacas. U mna sa to riadne potom rozbehlo.

nikolienko
12. jún 2016

chcem byt radsej pripravena aj na najhorsie aby ma to potom pripadne o tom menej tazilo, ze som ratala aj s takou moznostou

kareta21
12. jún 2016

@gerry22 tak mne sa dnes zacala spustat MS..a tak som dufala..nevadi, nabuduce 🙂

monilik
13. jún 2016

@nikolienko uhniezdovanie trva 4-10 dni 😉

monilik
13. jún 2016

@nikolienko inak ja mam tiez s pohotovostou tie najhoršie skusenosti co sa tyka skoreho tehotenstva... ked som druhýkrát otehotnela, ms tyzden meskala, robila som si testy boli pozitivne chystala som sa k dokymu v pondelok, jasne ze v sobotu som zacala spinit tak som sla na pohotovosť a tam taky mlady doktor urobil zo mna debila ze mi len meskala ms, ze som urcite dostala ms, ze tie testy su nespolahlive, ze co tam chcem ked to nemam potvrdene od doktora skratka spraval sa ku mne ako k poslednej socke a odchadzala som odtial s revom. povedal mi ze ked chcem nech idem do nemocnice ale ze tam ma vysmeju... tak som uz nemala silu niekoho o niecom presviedčať a sli sme domov, krvacanie sa spustilo naplno, bolesti ake som v zivote nemala, isli zo mna kusy sliznice, trvalo to vyse tyzdna kym zacalo uz iba spinenie v pondelok som nabehla k dokymu vyzalovala som sa mu spravil uzv a skonstatoval ze sa odlucuje sliznica, ze by sa to aj tak nedalo zachranit a ze nabuduce nech nerobim ziadne testy a pridem po 10 dnoch meskania ms rovno k nemu... a o par mesiacov si tak kontrolujem elektronicku pobocku z poistovne a docitala som sa ze som bola na pohotovosti s akutnymi bolestami mechura a dostala som vraj injekciu od bolesti... tak si predstav ze ten kok.. aby si mohol na mna vykazat nejake peniaze si vymyslel uplne inu diagnozu. hajzel. mala som sto chuti to v poistovni reklamovat ale uz som bola tehotna a nechcela som sa rozculovat a pripominat si to ale ked ho raz stretnem mu to splechnem do tváre.

monilik
13. jún 2016

@kareta21 to ma mrzi... drzim palceky nabuduce ✊✊

kareta21
13. jún 2016

@monilik prave som isla napisat prispevok 🙂 MS nedorazila..vcera som mala vytok ruzovy s trochou krvi, tak som myslela, ze sa dostavila MS..no vecer a uz ani dnes nic..ani stopy po MS..tak neviem

monilik
13. jún 2016

@kareta21 tak to je super 😀 tak nech uz nechodi aspon 9 mesiacov 😉 😀

jarushka1981
13. jún 2016

@kareta21 mala som rovnaké pocity a nakoniec nedošla🙂 vyzera to sľubne...

nikolienko
13. jún 2016

@monilik to mas tiez krasnu skusenpst, presne pre toto som tam nechcela ist, niektori su strasne arogantni debili... Minuly rok som tam bola s urazom hlavy a nechali ma tam cakat 5hodin... Mohla som mat otras mozgu alebo vnutorne krvacanie skoro som sa tam dogrcala.. Poslal ma ten mudrlant domov s ibalginom prosim pekne !!! Je to des obcas. Ale uz idem z krvi zajtra si mam volat tak uvidime co bude.

kareta21
13. jún 2016

@monilik
@jarushka1981 dakujem..no v sobotu test biely, tak skusim v stredu..hadam uz nepride 🙂

popilka
13. jún 2016

@monilik @nikolienko Tak to klasicka pohotovost je des, o tom niet pochyb. Preto tam tiez radsej nechodim a vzdy cakam do rana. Ale ked sa stane nieco take, ze pozit test a spinite, tak treba normalne na gyndu do nemocky na pohotovost. Aj tam su stale a nikto vas prec neposle. Asi by si vas tam rovno nechali, ale urcite by vas nevysmiali.

popilka
13. jún 2016

@nikolienko A ako si vlastne dopadla dnes u dr?

nikolienko
13. jún 2016

@popilka vzal mi len krv, zajtra budu vysledky a podla toho sa budeme odvijat dalej, ale ze keby som mala dnes hocijake bolesti tak rano mam rovno naklusat k nemu

junacik
13. jún 2016

pridávam sa k tejto skupinke, a hneď mám na Vás aj otázočku, pravdepodobne som mala ovuláciu na 20 den cyklu ale cyklus mám 28 dňový ako a čím si viem pomôcť aby som mala ovuláciu skôr? ďakujem za každú odpoveď.

butterfly333
13. jún 2016

@junacik ja som brala inofolic a ovu som mala na 13dc

junacik
13. jún 2016

@butterfly333 ďakujem za odpoveď a môžem vedieť v aký deň si ju mala keď si nerala inofolic?

butterfly333
13. jún 2016

@junacik okolo 16 až 21dc ako ktory mesiac.

junacik
13. jún 2016

@butterfly333 ďakujem, takže pomohlo výrazne🙂