Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kchan ano len to by chcelo po tom iui pekne sadnut do auta a v klude domou a nie električkou potom vlakom no raz sme tam boli ale ak sa nepodarí pojdeme.
@butterfly333 stále ma bolí podbrusko,prsia ma bolia a žalúdok mám ako na vode posledné 3 dni... A stále by som spala... no uvidím čo ten test 🙂
@pepka123 tebe sa žije ja nič a ešte aj test biely ☹
Babulkyyy aj ja sa chcem pridat k vam ,teda ak mozem 😲 😲 😲 😲 😲
Ahojte babenky no dnes som si kupila inofolic a hned aj zacala uzivat..tak drzte prsty aby sa to konecne podarilo 🙂
@butterfly333 tak to máš pravdu, ja rozmýšľam že ten deň ani do roboty nepôjdem, ako viem že ak sa to má podariť tak sa to podarí aj bez toho aby som v posteli ležala celý deň alebo sviečky robila 😁 ale chcem byť v ten deň v psychickej pohode a to ti robota nezaručí 😁
@butterfly333 aj ja pojdem v juni/juli na IUI 😉
@butterfly333 inak naposledy, keď som bola na IUI s dcerou, tak som sa trepala mhd este k ďalšiemu lekarovi po výsledky z MMR, muž hned po zákroku odcestoval do Talianska na 5 dni, u lekara zle správy, ja revy, že som možno otehotnela práve a ja mám nález na sluchovom nerve, muž prec, rodina 300 km, ja sama doma, potom som ešte cestovala busom domov... A vieš čo? Je z toho Eliska 😉
Ak sa má uchytiť, uchyti sa 😵
Inak baby teraz ma tak napadlo, tri mesiace som brala kyselinu listovú, B-komplex a pyridoxin a skoro 10kg som pribrala 😨😨 no mám čo robiť do leta...
@kchan aj ja som veľmi pribrala,odkedy beriem tieto vitamíny... Ale ja musim, jednak kvôli správnej krvotvorbu, ale aj kvoli veku... Listovku mi vyslovene prízvukoval gynekológ, že to musí byt
@senselinka tak to si mi dala nádej moja ak sa nezadarí tak pojdem aj ja aj pešo 😀 😀 no počkám na vysledky z hematologie.
@butterfly333 jasne, výsledky treba mať, ja teraz cakam este na genetiku z kyretu, histologiu mam, a podľa toho budeme postupovat
@denidi aj ja chcem inositol no kde ho kupim aj v lekarni??
@butterfly333 ja som sa na to pytala vo viacerých lekárňach,ale nikde ho nemajú,ale tusim senselinka pridavala link na jednu stranku,tam som pozerala a aj cenovo je veľmi dobry
@butterfly333 moja a ty si aká sikulka,mnamkovska tortička 🙂 recept na plnku som si zapísala,mnaaaam😉
@butterfly333 hm,to neviem,to nieje inositol,či?
@denidi je tam obsahuje to
@butterfly333 ahaa,ale pozri aké množstvo inositllu tam je
@denidi 150mg to je asi málo že?,tak sa spýtam v lekarni na čistý
@butterfly333 ja som pozerala este na stránke nutristar tam majú čistý inositol s obsahom 500mg a má sa užívať 3 tobolky denne,tak tých 150 mg bude asi dosť malo
@denidi našla som tento obsah 650mg
@butterfly333 super,idem aj ja ešte popozerať 🙂
@butterfly333 ale sa čudujem,že to ani v jednej lekarni nedržia

@butterfly333 achh 😒 ale zas ak to má vyjsť tak aj keby si cestovala cez pol Slovenska, tak pre bábätko sa ti to oplatí, no nie 😊😊