icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kchan
2. máj 2016

@butterfly333 achh 😒 ale zas ak to má vyjsť tak aj keby si cestovala cez pol Slovenska, tak pre bábätko sa ti to oplatí, no nie 😊😊

butterfly333
2. máj 2016

@kchan ano len to by chcelo po tom iui pekne sadnut do auta a v klude domou a nie električkou potom vlakom no raz sme tam boli ale ak sa nepodarí pojdeme.

pepka123
autor
2. máj 2016

@butterfly333 stále ma bolí podbrusko,prsia ma bolia a žalúdok mám ako na vode posledné 3 dni... A stále by som spala... no uvidím čo ten test 🙂

butterfly333
2. máj 2016

@pepka123 tebe sa žije ja nič a ešte aj test biely ☹

zuzulaxx
2. máj 2016

Babulkyyy aj ja sa chcem pridat k vam ,teda ak mozem 😲 😲 😲 😲 😲

papulka91
2. máj 2016

Ahojte babenky no dnes som si kupila inofolic a hned aj zacala uzivat..tak drzte prsty aby sa to konecne podarilo 🙂

kchan
2. máj 2016

@butterfly333 tak to máš pravdu, ja rozmýšľam že ten deň ani do roboty nepôjdem, ako viem že ak sa to má podariť tak sa to podarí aj bez toho aby som v posteli ležala celý deň alebo sviečky robila 😁 ale chcem byť v ten deň v psychickej pohode a to ti robota nezaručí 😁

senselinka
2. máj 2016

@butterfly333 aj ja pojdem v juni/juli na IUI 😉

senselinka
2. máj 2016

@butterfly333 inak naposledy, keď som bola na IUI s dcerou, tak som sa trepala mhd este k ďalšiemu lekarovi po výsledky z MMR, muž hned po zákroku odcestoval do Talianska na 5 dni, u lekara zle správy, ja revy, že som možno otehotnela práve a ja mám nález na sluchovom nerve, muž prec, rodina 300 km, ja sama doma, potom som ešte cestovala busom domov... A vieš čo? Je z toho Eliska 😉
Ak sa má uchytiť, uchyti sa 😵

kchan
2. máj 2016

Inak baby teraz ma tak napadlo, tri mesiace som brala kyselinu listovú, B-komplex a pyridoxin a skoro 10kg som pribrala 😨😨 no mám čo robiť do leta...

senselinka
2. máj 2016

@kchan aj ja som veľmi pribrala,odkedy beriem tieto vitamíny... Ale ja musim, jednak kvôli správnej krvotvorbu, ale aj kvoli veku... Listovku mi vyslovene prízvukoval gynekológ, že to musí byt

butterfly333
2. máj 2016

@senselinka tak to si mi dala nádej moja ak sa nezadarí tak pojdem aj ja aj pešo 😀 😀 no počkám na vysledky z hematologie.

senselinka
2. máj 2016

@butterfly333 jasne, výsledky treba mať, ja teraz cakam este na genetiku z kyretu, histologiu mam, a podľa toho budeme postupovat

denidi
2. máj 2016

@kchan aj ja som pribrala asi 5 kíl od októbra,hlavne inofolic a clostil k tomu prispeli a nejde to dole...už dva týždne nejem chlieb,kilo slo dole a v sobotu sme boli na svatbe a bac kilo je spátky..aaach

veroniq85
2. máj 2016

@papulka91 aj ja skusam tento mesiac prvykrat inofolic a tiez aj muzovi som kupila vitaminky. Bol to partnersky balicek. Tak dufam ze nam pomoze😁 a ako dlho sa snazite? My zatial len 3 mesiace ale som strasne nedockava a to uz je druhe

zvedava29
2. máj 2016

@denidi aj ja som z inofolicu dosť pribrala, tak som ho vysadila ☹ ☹

denidi
2. máj 2016

@zvedava29 ako dlho si ho uzivala? Ja rozmýšľam nad čistým inositolom,ten inofolic obsahuje,z toho možno nepriberiem zasa,ide mi to na nervy,,lebo sa cítim zle ☹

denidi
2. máj 2016

@zvedava29 ako sak pre bábo kašlať na kilá,ale kilá idú a miminko nikde

butterfly333
2. máj 2016

@denidi aj ja chcem inositol no kde ho kupim aj v lekarni??

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 ja som sa na to pytala vo viacerých lekárňach,ale nikde ho nemajú,ale tusim senselinka pridavala link na jednu stranku,tam som pozerala a aj cenovo je veľmi dobry

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 moja a ty si aká sikulka,mnamkovska tortička 🙂 recept na plnku som si zapísala,mnaaaam😉

butterfly333
2. máj 2016

ja som našla tento može byt???Pojdem skusit do lekarne nech mi ho objednaju.

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 hm,to neviem,to nieje inositol,či?

butterfly333
2. máj 2016

@denidi je tam obsahuje to

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 ahaa,ale pozri aké množstvo inositllu tam je

butterfly333
2. máj 2016

@denidi 150mg to je asi málo že?,tak sa spýtam v lekarni na čistý

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 ja som pozerala este na stránke nutristar tam majú čistý inositol s obsahom 500mg a má sa užívať 3 tobolky denne,tak tých 150 mg bude asi dosť malo

butterfly333
2. máj 2016

@denidi našla som tento obsah 650mg

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 super,idem aj ja ešte popozerať 🙂

denidi
2. máj 2016

@butterfly333 ale sa čudujem,že to ani v jednej lekarni nedržia