Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kristinka95 vidim dušíka 😉
@monilik joj dakukem baby za pozitivne spravy ale aj tak sa bojim sklamania po vyse dvoch rokoch a jednom potrate. Bojim sa ze sa zase sklamem
@kristinka95 vidím aj ja 🙂
Ahojte som tu nova smiem sa pridat medzi vas🙂
Ja som vysadila antiku minuly rok v oktobri, cyklus sa mi rozhadzal a teraz posledne dva mesiace ho mam 31 dnovy. Do teraz sme mali nechraneny styk a nic takze som si povedala ze idem na to s kyselinou listovou a pocitanim plodnych a neplocnych dni uvidime🙂 snad sa podari coskoro🙂
Tak dievcence,dnes som 29DC,mrcha mala pocitam dorazit vcera,posledna mrcha bola u mna 18.5,na 16DC som mala vecer ovu?Asi,alebo nie,postrehla som len na nohavickach taky husty biely vytok ako vajcovy bielok,na dalsi den piatok+sobotu slaba spinenie,v nedelu(19DC)uz zacalo slabe krvacanie,jasna cervena farba,krvacala som nedela-pondelok-utorok slabe krvacanie,nie ako normalny menzes,slabsie zvladla som to na tenkych intimkach.Streda-stvrtok uz len take dozvuky.Podla predosleho menzesu som mala vcera dostat,nic...dnes rano som si robila test....nic.Stale ma boli spodok brucha,vajecniky raz jeden raz druhy.Teraz neviem,ci to krvacanie od toho 19DC mam brat ako menzes a teraz mam uz zas cakat ovu,dnes rano som si robila aj ovu test,druha palicka bola len slabunka alebo mam cakat mrchu ktora vcera nedorazila.Ja dufam ze to slabe krvacanie mohlo byt sposobene tym ze som tento mesiac vysadila HAK ktoru som uzivala dva mesiace na upravenie hladiny hormonov,aaaaaale vidim ze mi to rozhadzalo vsetko este viac.Inak bolesti mam take otrasne ako som mala pred 10rokmi ked som cakala malu.Ja som neverila ze som tehotna ani v tedy ked mi doktorka vypisala tehotensku knizku,ani ked som videla srdiecko na ultrazvuku.Bolesti hrozne.Je mozne ze by som bola teho teraz v 29DC a testy negativne?Ci skor tie bolesti uz ohlasuju plodne dni?Ja viem staci ist k doktorke,ale zial skor ako v utorok sa k nej nedostanem....
@popilka no dr.mi dala HAK na upravenie hladiny hormonov,lebo som mala nizku hladinu estrogenu,tak ze aspon jednu davku(3mesiace)aby som vybrala a ze potom hned skusala ,ze je sanca ze by som ostala teho,lebo mam uz cerstvych 38.Ale vybrala som len 2mesiace HAK lebo mi lieky nerobili dobre.Ale vidim ze teraz sa mi ten cyklus uz posral nadobro.
Zdravim zienky, taaak navstevu u noveho gyn... mam za sebou. Mozem len odporucat, vysetril vsetko co v tu chvilu mohol, porozpraval sa, vysvetlil, napokon este skonstatoval: Krasny 21mm folikul, takze dnes a zajtra sa na to vrhnut a snad vas tu o mesiac mam uz tehotnu 🙂
Len skoda, ze dnes sme sa s drahym pracovne minuly, hmm a zajtra mozno tiez... :/
Tak došla M...
@kvetinka18 tak to ma mrzi ☹
Aj ja dnes cakam mrchu 😒
@aluska2999 no volaco sa tam miha...len ci je to ruzove lebo mi to pripada ako sedy kanalik
@veronika1603 doma vidno slabulinko ružová..
@aluska2999 preco nezbehnes uz k lekarovi na krvne testy?
@ajana1 chcem ísť neskôr k nemu nakoľko vo februári som bola tehotná bola som u neho v 6TT iba tehu potvrdil a až v 10TT som došla na krv a bohužiaľ babo nezilo ☹ preto chcem ísť okolo 8TT ak pôjde všetko v poriadku ☹ už sa bojím 😰
@lenkastar aj ja čakám dnes no zatiaľ nic ale test neukazal nic 😟😟
@aluska2999 lenze my ti nevyvestime, ci si alebo nie. Chod k dr, zobere ti krv a budes vediet, nie sa furt trapit s testami. Ved ta navsteva neovplyvni, ci sa to udrzi alebo nie....
@kvetinka18 jaaj tak to ma mrzi
@aluska2999 krv na potvrdenie tehu ti lekar moze vziat v hociktorom týždni. Kludne aj v piatok ci siestom to nie je ako s ultrazvukom ze treba cakat aby bolo nieco vidieť. Praveze najprv sa berie krv a az potom sa robi utz. Krvou ti mozu vylucit aj napr mimomaternicove tehu. Prinajhoršom ti moze dat este vyvolavacku ked ti ms nechodi. Ak si tehotná plodu to neublizi a ak sa fo rozhadzal cyklus aspon ti pridu kramy
@monika2101 ani mne test veru nic rano neukazal...no uvidime 😉

@kakatulik tak dufam ze to tak bude 🙂