Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik ona je pekná ružova no nejak to nieje vidiet ale som len 7dc žeby bola ovu skor?? vždy som mávala neskor teda 16-20Dc a teraz čo som otehotnela som mala ovu na 13DC čo bolo super tak uvidím kedy pride ale asi bude skor aj na 10Dc čo povieš??
@butterfly333 vyzera to tak,ale ktovie ci to teraz len po tom tenu nie su este hormony tak hore.
@kakatulik myslíš?,No beriem clostil a bolí ma lava strana od včera.
@butterfly333 chcem asi aj ja skusit clostil tento cyklus ... Drzim palce 😉
@megica33 ešte si clostil nebrala??Kedy začneš?
@butterfly333 este nie...uz som volala dr ze ked dostanem ma mam hned prist po recept. Teraz som 30DC...berem inofolic ale vyzera to tak ze nic mi to s cyklom neurobilo a zas ms dojde na 36 DC ak nie neskor :-/
@butterfly333 inak ten clostil je na predpis? Asi spravim nalet na lekarne ked pridem domov
@ajana1 ano clostil je na predpis
@butterfly333 jaj,tak potom sa ovulka moze urychlit. ved merias BT tak uvidis.
@kakatulik ešte nemeriam zajtra začne do dnes som krvacala teda už len špinila ale už je koniec všetko ok preto sme dnes dali aj sex taký jemnejší. 😉
Baby,ale Clostil je silny umely hormon,tak pozor na to.
@kakatulik ved ja ho už brat nebudem teraz mi ho natlačil no naposledy už od dalšieho cyklu idem znova na VMK a inofolic.
Ahojte tak ja som bola vcera na kontrole a vsetko je fajn, akoby sa nic nestalo.... pichli mi protilatky a dostala som vit.D a E a od 12dc duphaston 2x1, 10 dni a potom ked bude test negativny tak cakat MS a opat od 12dc. A ked bude pozitivny tak hned duphaton 3x1 a clexane. Kupila som si opat aj inofolic. A mm ma vit.E, selen a zinok, len tak preventivne 😊.
@butterfly333 ved jasne,mozno len uz chce mat od teba pokoj,ale nie. Mozno chcel len rozbehnut hornony.
@monika2101 ahoj,ako si na tom?ja už 2.DC,mrcha prišla o dva dni skôr 😒 takže ide sa na to odznova 🙂
Ja stale cakam mrchu mam ju fostat za styri dni a citim sa strasne je mi na vracanie a boli ma v podbrusku asi to je zo stresu no dufam ze nie😀 aj ked priznaky byvaju az okolo 6 tyzdna a nie po par dnoch. Test bol ako inak negativny:/
@calmmeadow ahoj mne mrcha este neprišla ale test dnes neukázal nic 😞
@monika2101 a chodí ti vždy presne?Ja by som skúsila test znova o dva dni,ak ti dovtedy nepríde 🙂
@kenaiy no ja neviem,ale podľa mňa môžeš mať príznaky aj skôr.Snáď to bude tvoj prípad 🙂
@calmmeadow no teraz posledné mesiace to hafruje buď mešká alebo príde skorej 😞😟
Baby, prosím vas- tie, ktoré beriete inofolic, kedy ste ho začali brať? Ktorý deň cyklu? Či to je jedno?
@kchan ja som brala od 1dc
@butterfly333 ďakujem zlatko, takže začnem keď mrcha dorazí.. A berieš jeden sáčok denne či dva? Lebo šak to dosť draho vyjde ak dva denne....

@butterfly333 pekny no vidis. Neboj znova sa zadari.