icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

andrejta
17. jún 2016

Baby, ja nechapem naco rozoberate tie digitalne testy... Sak ked vyjde negat, tak asi nie ste tehotne. Alebo idem, kupim iny a o par dni si spravim zas, ci?

butterfly333
17. jún 2016

@simisk budem mat o mesiac 37r 😉

ajana1
17. jún 2016

@andrejta Tak ideme na Slovensko a chystam sa na par akcii kde sa bude pit. Neviem preco ale moja hlava na zafixovane ze som v tom a aj moja prirodzena zvedavost chces proste vediet

ajana1
17. jún 2016

@131313 Diky. To ze som omylom kupila taky debilny test a k tomu este 25. No uvidime ci sa mrcha dostavi pocas dovolenky 😄

simisk
17. jún 2016

@butterfly333 fuuu tak ja som uz asi stara 😔

butterfly333
17. jún 2016

@simisk čo by si bola nie si 😉

simisk
17. jún 2016

Tak ja som postarka ja som na slnku kazdy den,fuuuuu niekedy by som brala aj menej slnka.A aaaaa my sa dnes s manzelom chystame na 2-ovy festival na Rudno.Taaaakze bude ruka hore,a teraz neriesim nic lebo lebo mrcha mala prist v utorok,neprisla,bola asi pred tyzdnom(asi to dvojdnove mini krvacanie bola mrcha)a ovulka teraz ze absolutne nevie,ci uz bola alebo este len ma byt,kaslem uz tento vikend na vsetko....len aby z toho vsetkeho nebolo festivalive dieta 😁😁😁

lenkastar
17. jún 2016

@simisk aaaa konecne niekto od PD 😉

aluska2999
17. jún 2016

Ahojte tak dnes u doktora bolo fajn som tehotná dal nám duphaston zobral krv aby to ešte potvrdil a na ďalší týždeň ideme znovu držte palce aby to už bolo úspešné tehu dokonca

butterfly333
17. jún 2016

@aluska2999 noo super gratulujem ani som nepostrehla tehu testik.

kakatulik
17. jún 2016

@aluska2999 noo tak super! A v kolkatom tyzdni si?

kakatulik
17. jún 2016

@butterfly333 tie akuskyne tehu testiky boli negativne.

butterfly333
17. jún 2016

@kakatulik ved tosi pamatám len sa čudujem že je tehu teda ked som nevidela pozit.tehu testík

kakatulik
17. jún 2016

@butterfly333 tak asi bola ovulka neskor a este nebolo nic vidno.

simisk
17. jún 2016

@lenkastar noooo skoro 😉

lenkastar
17. jún 2016

@simisk aj ja skoro.4km od pd.a ty?

simisk
17. jún 2016

Ja trosken dalej....smer Nitrica 😔

aluska2999
17. jún 2016

@kakatulik
@butterfly333 tak som 5TT ďalší týždeň 6TT idem ku dokymu ešte raz videl len malú bodku... Bojím sa aby všetko dopadlo už úspešne veľmi sa modlím... Posledný test mal dusika 35DC to bol

butterfly333
17. jún 2016

@aluska2999 ozaj slabuliné to je aky test ??To ti už aj potvrdil tehu na 100% ??

dominini
17. jún 2016

@aluska2999 juuj.. ja neviem.ci tento test nerobi falosnych duchov.. ja som si rbila 2 krat a mala som tam eate vyraznejsiu ciarocku na druhy den som si kupila mama test a spravila vecer a nadruhy den rano a ani naznak po druhej ciarke.. ale nechcem nic hovorit prajem ti to ... 🙂

aluska2999
17. jún 2016

@butterfly333
@dominini no povedal ze som tehotná ale je to ešte malinke videl iba bodku a vzal mi krv na ten tehu test

aluska2999
17. jún 2016

V piatok idem znovu aby povedal výsledky a čo bude ďalej

aluska2999
17. jún 2016

A bol to test Dr.max

butterfly333
17. jún 2016

@aluska2999 tak držím palce

papita247
17. jún 2016

Ahojte baby prosím o radu mám problém dnes 6.-7. deň čo mi mešká mrcha... ale namiesto nej špinenie a hnedé výtoky ... neviete čo to môže byť už som myslela že mrcha no tá nikde ... len toto miesto nej a bolesti v krížoch neskúšala som test bojím sa sklamania keďže ten posledný vybledol zrejme to bol falošný duch ...

kakatulik
17. jún 2016

@papita247 si asi tehu.

papita247
17. jún 2016

@kakatulik myslíš ??? a to ako nevadí že doteraz mi meškala a až po týždni toto špinenie ?? 😖

kakatulik
17. jún 2016

@papita247 pozri,moze a nemusi to nic znamenat. Urobila by som si test a basta.
Si si ista,ze ti tyzden meska? Ovulka sa mohla oneskorit a posunulo sa to cele.

papita247
17. jún 2016

@kakatulik som si istá bola som u gyndy 16.5 a tá mi povedala že ju budem mať ... piatok som si robila ovu test bol negatívny v nedeľu pozitívny ale aj tak sme sa milovali bežne ako vždy každý deň ... potom po týždni bolesti v podbrušku špinenie ... pred týždňom som bola na kontrole u obvodného ktorí mi stláčal brucho a stále ma pichalo pod pupkom v strede podbruška ... no a tento týždeň som bola znovu u obvodného na kontrole keďže som PN kôli krížom (lumbalgia) chodím každý týždeň na kontroly a tomu som spomenula že mi mešká mrcha a ten mi povedal že jemu sa už minulý týždeň nezdala moja maternica že sa mu videla byť zvačšená keĎ mi stláčal to bruško tak mi povedal že ak mi do budúceho týždňa neprídu mám si v utorok pred tým ako pôjdem na rehabilitáciu spraviť test aby som mohla povedať nech mi nerobia žiadne rentgene ani soná a v prípade bolestí si mám dať len paralen ale že je normálne že ma teraz bude bolieť brucho aj kríže ... a že ak sa to testom budúci týždeň potvrdí pošle ma gynde ... no a dnes tieto výtoky tak mám strach čo sa to deje kedže štandardne to vyzerá ako pred mrchou akurát už to má dlhšie trvanie a mrcha zatiaľ nikde ... 😖

mojezlate
17. jún 2016

Ahojte potrebujem radu od 2.6 do 7.6. som mala MS stale ma hrozne bolia prsia a stale mi byva zle vadi mi hociaky zapach ale test tehotensky vysiel negativny co som aj predpokladala ked som mala ms. Neviete čo to može byt? dakujem