Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik zajtra si spravím dnes sa mi už nechce utekať do mesta do lekárne 😀 vydržím už ten deň možno aj mrška sa spustí 🙂 a dáme pauzičku v snažilkovaní ... 🙂 uvidíme nechám sa prekvapiť ... každopádne asi som zmierená s tým že bábatenko si to ešte pre tento krát rozmyslelo 🙂 ďakujem ti za čas aj za odpovede 🙂 prajem pekný zvyšok večera 🙂
@aluska2999 tak gratulujem zatiaľ. A z tej krvy budes mat najistejsie vysledky ale nechapem preco az v piatok budu. Nemozes si zavolat skor?
@papita247 za malicko,ale nech je ako chce ak sa ms nespusti nechaj sa vysetrit. Ja si myslim ze si tehu. Jasne,ze az zajtra ci pozajtra ten testik. Aj tak sa ma vraj testovat z ranajsieho mocu. Drzim palceky a vela stastia aj s chrbatikom. Viem o com pises. pekny vecer aj tebe.😀
Dakujem za💗
@calmmeadow ahoj takze dnes 1DC 😕😕😕 och ....
@veroniq85 áno zavolám asi v utorok či myslíš že pondelok už budú?
@aluska2999 no vidis, gratulujem 😉
@monilik ďakujem moja ale kým nebude prvý trimester za mnou ako tak obavy neopadnu ☹ už mám rešpekt pred tým
@aluska2999 chapem, poznam z vlastnej skusenosti, ale neboj, verim ze vsetko bude OK 😉 drzte sa 🙂
@monilik ďakujeme a podobne držím palčeky aby bolo všetko ako si želás 🙂
@barbi339 MA skratka pre potrat. To znamena ja som mala 5x MA
@kikushaa ta alchemika je fakt taka dobra??
ako mam alchemiku pit ako casto
ja som to pila tak uvidime ze co cez kramy od prveho dna som pila alchemiku sypanu v polke cyklu som prestala tak uvidim 🙂 uz je to rok co sa snazime a nic ta dufam ze alchemika sa osvedci :P
@kotatko1232 ja netusim, to mam od kamosky zeby mala pomoct, tak uvidim ci pomoze 😀
@monilik jaj.no ta sliznica co pises.uz druhy den mam MS a stale zomna idu take kusi docitala som sa aj na foto som videla ze sa mi moze odlupovat Sliznica Maternice??
@kotatko1232 zo mna sli kusy ked som potratila, ked bola vysoka sliznica... inak pri beznej MS by sa to nemalo stavat.... a o alchemilke je tu aj toto forum:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vyskusali-ste-pit-caj-z-alchemilky-zltozelenej/
@monilik hmm neviem.to som mala vcera a dnes ale teraz uz nemam uvidim zajtra.
a inak ved potratila som minuly mesiac a uz som jeden krat krvacala a to neslo somna

@monilik ďakujem