Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 nechapem ani ja..
@veronika1603 veronika a ty sa ako mas? brusknd uz vykuka?
@kakatulik ahoj mojko.dakujem za opytanie..mam sa fajn brusko uz veru vykuka skor ako pri prvom..teraz vo stvrtok ma caka odber krvi afp ci je babko zdrave a velky ultrazvuk tak sa trochu bojim.vlastne stale sa bojim a duplom potom co tu stale citam a aj unas v decembrovkach uz vela bab odislo....dokonca dnes jedna pisala bola uz 13tt a rano ruzove spinenie a koniec.ja neviem ja by som to asi nezvladla taketo nieco.stale nejake pichanie v podbrusku ale take jemne a ked sa chcem upokojit mam doma angelsound a ked pocujem ako to malinke srdiecko rychlo bije hned sa upokojim.este len nedavno sa mi ho podarilo najst stale s pocula len svoje...do prace chodim,davam si pozor a tesim sa na prve pohyby uz coskoro...a som max zvedava co to bude...mam uz syna a doma s mm ma provokuju ze chcu dalsieho...ale len nech je zdrave.na poslednom ultrazvuku doky vravel ze vyzera byt zdravucke a vsetko je ok..a ty moja ako?teraz si pred ovu ci po ci ako?
@veronika1603 ahoj moja mozem sa opytat o druhe ste sa snazili dlho??
@barbi339 ahoj.premna pomerne dlho lebo niektore mesiace e sa snazili kazdy druhy den...10mesiacov
@veronika1603 tn ma velmi tesi ze si ok.a neboooj,buf to vsetko dobre a dostanete mikulasa maleho😀.
Ja som v pohode. Som teraz 2,ci 3DC,ani uz neviem,lebo ms prisla uz vecer az v noci z piatka na sobotu a vraj sa ma pocitat az od rana,tak podla toho som 2DC. No ale to je fuk.
@kakatulik dufam ze malu mikulasku 🙂....a dufam ze sa coskoro podari aj tebe otehu...budem vam vsetkym drzat palce.stale som tu s vami :-*
@veronika1603 jasne aj ja dufam.
Och baby uplne hotova som. Ako na potvoru sa nam pokazilo auto na ceste domov a ti debilni nemcuri nam nechce dat nahradne nakolko ideme na Slovensko 😢 Tato dovolenka fakt na hovno zacala. Inak prepacte za vylevy. Viem ze aj horsie sa na svete stava
@ajana1 sak keď sa darí sa darí,m y sme v pondelok boli v Ba máme to 200 km,na diaľnici sme dostali defekt,esteze sme boli práve v kolone lebo pri tých 140 km by sme nedopadli dobre a ako tak sme prišli na pumpu a tam sme rozrazili idruhu gumu,takze obe predné gumy v ťahu,no ako na slaktrafenie,potom po 6 hodinách keď to bolo oki,sme vošli do zakazu,tak cakam či príde blocik s pokutou a nakoniec už na ceste domov sme museli hodinu navyše cestovať,lebo koli havarke nás všetkých odkláňali na iný smer a asi 5 km pred domom nás jeden skoro nabral...vecer som sa poďakovala Pánu Bohu,ze sme sa vrátili stastne domov....
@butterfly333 práve preto vzal krv aby to potvrdil
@foxinecka888 oprava *špinila,*nemávam 🙂
@foxinecka888 ja tam vidim dušika 🙂 gratulujem
@megica33 uz som si myslela ze si namyslam, tak ho tam nevidím len ja😂😂😂
@foxinecka888 pekny dusik.
@foxinecka888 jeeeeej, zruzovieva sa ti na lepsie casy 🙂
@foxinecka888 vidím dusíka,tak nech pekne silnie😃
Baby tak mrcha meska 4 den ale tedt biely.ma s takym niektora skusenost?

@veronika1603 vet to a že tak skoro niečo videl ked by bola neskor ovu??
@aluska2999 Moja držím palčeky