Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@denidi
@senselinka joj baby, ale tak zle sa cítim, jak veľryba na suchu 🐳 ja už som mala predtým než som začala brať vitamíny nejakých 5-7 navyše, a teraz ešte tých 10 k tomu, to je strašné 😪 keby aspoň babo prišlo tak kašľať na tie kila navyše, ale takto žiadne výsledky a ešte aj priberiem 😔
@leticia22 ja som 6dc takze sa pridavam k vam baby 🙂
@kchan nasad si zdravu stravu a zhodis ja sa pokusam tiez ked som ju dodrziavala super vahu som mala a cil hruuuza
@maminka12345 pekne vítam 😎
@maminka12345 no veru musím, dnes si idem nakúpiť nejaké potreby na cvičenie na doma a hádam to pôjde dole 😮
@zuzulaxx no dnes som to ale musela porusit prisla som z malym do nemocnice a ze na obed kolace no parada 🙂
@kchan tak v sobotu som povozila 60 taciek hliny na tyzden odcvicene 🙂
@maminka12345 toto asi nebolo adresovane mne 😀 😀 😀 ale to nič.. 😲 inač kukám že máme skoro v rovnakom veku deturence 🙂
Tak sa pridávam aj ja. S mm sme sa včera rozhodli že prehodnotíme počet našich detí tak snáď sa podarí . Momentálne 7dc tak uvidíme. 🙂
@zuzulaxx no stava sa 🙂 blbne mi to sem tam v mobile 🙂 aspon pokecame 😀
@maminka12345 ved ja som len rada.Pozeram že sme aj rovnako "staré" 😉
A odkedy sa snažíte o babo?
@maminka12345 a bolí tie koláče v nemocnici dobre?? 😁 ja by som v nemocke hneď schudla, mne tam jesť nechuti 😁😁
@jaannah ty si kolky dpo? Už chceš testovať? Ja som si povedala že budem čakať aspoň do konca týždňa. Ťaháme to už 2 roky a doteraz si neviem predstaviť situáciu žeby mne vybehli koľajnice. Po tých všetkých pokusoch si to neviem predstaviť.... Ale snáď sa zadarí konečne. Aj ja ti prajem aby ste to dali 🙂
@veroniq85 vies co my sa uz snazime 10 mesiacou takze uvudime ci pomoze inofolicm.kedze cyklus som mala 28 a pokazil sa na 34 niekedy skor niekedy neskor..tak uvidime ci sa podari ja dufam ze ano zatial budem brat 1denne a ked pohdem na druhe balenie tak si dam 2x rano a vecer 🙂
Jaj ja som tak sklamana z mojej gynekologicky, tak som si ju zastavala a bránila a teraz ma tak sklamala, že až... ☹ stále len o PCOS točí a pritom to nemá ničím podložené skôr vyvrátené... O tom ze som potratila som ju pomaly musela presviedčať, furt by do mna pchala hovadiny, ale aby nasadila poriadny liečbu to ju nenápadne. Dnes som 7-8 DC a na clostyl už je vraj neskoro, keď som volala sestričke, kedy mám prísť že som potratila tak až keď dokrvacam, už som to mohla mať nasadené a ešte ma dorazilo že má ani nepozrela či som sa dobre vycistila... Ako nemam slov, čím ďalej tým horšie 2 a pol hodiny v čakárni a hovno z toho... Štvrtok idem na folikulometriu a zase všetko odznova... ☹
@emakiki tak to sme na tom s lekárom asi na rovnako, tiež iba že pcos a žiadna liečba iba inofolic. Už som brala od neho kartu a zrazu že ide do dôchodku a pacientky berie doktorka čo ordinuje vedľa. Ta mi hneď clostyl nasadiť chce od nového cyklu a folikulometriu. Konečne trocha záujmu... Taká nervacka je ale aspoň sa zaujíma. 🙂 Ja vždy vravím na lekárov treba tvrdo. Pre nich ďalšia pacientka. Treba si vybojovať záujem a poriadnu liečbu dnes. Veľa štastia 😉 🙂
@darka252 no tak fajn, to mas dobre, len ja sa bojím od nej zobrat kartu, u nás skončili dvaja gyn. naraz a všetko sa to nahnalo k nej, lebo je najlepšia, no ale podľa mňa bola najlepšia kým nezobrala celé mesto, teraz ma toho strašne veľa a kvalita sa podľa mňa zhoršila... ☹ konečne navrhla aj nejakú liecbu, no len čo už keď je tento cyklus neskoro... Idem si zistit čo je to ten clostyl vlastne... Dakujem, aj tebe veľa šťastia...
@emakiki on vraj podporuje dozrievanie vajíčka a ma sa brat tuším od 5 dc a tak je stimulovaná ovulka. Aspoň tak som to pochopila ja 🙂 ale ja mám prísť rovno na folikulometriu na 7dc tak dúfam že mi neoznámi že je tiež neskoro a čakať další cyklus. Ale ja ešte len na mrsku čakám tak snáď ani nebudem musieť 🙂
@darka252 aha tak drzim palce aby neprišla... Vidíš ja som dnes bola 7-8 DC a povedala že je to malo, minulý cyklus som ovulovala na 14 DC a mala som folik 20mm a teraz som mala 8-9 mm, tak dúfam, že dozreje a vo štvrtok mi berie aj krv že aku mam este rezervu vajíčok, lebo už budem mať 34 rokov...
@zuzulaxx treti mesiac bolo teraz no bohuzial odislo to ☹ snad teraz vide uz konecne a ty este chces babo??
@kchan mne nemocnicna strava chutti strasne ja nemam stym problem akurat mi je blbo cely den ked som videla ako mi ho doviezli och ta moja panika myslela som ze uz je to v poho ale vacsi stres a som v prdeli ☹
@maminka12345 a čo je malému? 😮 skóre uzdravenie prajem. 😇
@kchan dakujeme a brali nosne mandle a vies chlap a strachoprt po mne ale mal to dost velke a este zacal silno krvacat tak to museli vypalovat aby zastavili ale uz je v poho mamicka nakrmila v posteli sak co neurobime pre nich ze?snad nam to oplatia na starost

@martinaj Dobre ja som 5dc takže to potiahneme zase spolu vo všetkom naraz a rovnako... no samozrejme že teraz už s úspešným rastom bruška 🙂