Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 ahoj, ďakujem za odpoveď tak ja som presne tak jako Ty, jedno máme, druhé sa nepodarilo a o tretie sa snažíme🙂
ahojte dievcata dufam ze nevadi ze to sem pisem ale neviem kde sa mam opytat
mala som sex z priatelom mal vypite tvrdil mi ze sa nevedel urobit ze nic necitil..
moze sa stat aj to??
@dominini to je v poriadku, ale ja píšem ten prípad, že ak Ti budú meškať kramy viac ako týždeň a test by bol negatívny, tak aby si šla za ním nech ti zoberie krv aby tehotenstvo potvrdil alebo vyvrátil. Ak si aj bola tehu alebo sa uhniezduje vajičko tak piatok to ešte nemohol vidiet, ktorý deň si po ovulke?
@lulila20 ano, pokial mal vypite tak urcite. http://www.pluska.sk/plus-7-dni/relax/alkohol-s...
Jáj baby, dnes som mala taký živý sen že som si na teste našla tie dve krásne čiaročky, tak som si spravila test a jasné že tam bola iba jedna 😁😁
dnes od rana mam pichavu bolest na lavej strane v podbrusku kramy mi maju dojst az 28 tak newem a mam aj pco vajecniky ta newem co s tym ci to mozm povazovat za priznak teho alebo :(
Baby prosim poradte...je tu niekto komu inofolic vobec nezabral? som 34 DC a MS nikde :-/ maximalny cyklus som mala 35 dni tak som dufala že mi inofolic skrati cylklus aspon na tych 30. Dr mi povedala že tento mesiac som mala anovulačný kedze nevidela folik ale bazalnu teplotu mam doteraz 37-37,2....dnes som si aj pod pazuchou namerala 37. moze mi inofolic predlzit este viac cyklus?
@megica33 a tehu test si neskušala??
@junacik to ja neviem, neriadim sa ovulkou, ale v piatok mi povedal ked ma prehliadal ze tam vidi este nejake zostatky ovulky .. Tak neviem .. Ale od 1 juna ma picha v podbrusku, stale chodim na WC a mam citlive bradavky. A o tom ake mavam zmeny nalad a som unavena ani nehovorim..
@butterfly333 ani nie lebo viem že bude negativný ked nebol žiaden folik...nejak na tehu ani nemylsim. obavam sa že mi inofolic viac poskodil ako pomohol
@dominini tak keď tam boli zostatky tak asi bola minulý týždeň a to ti na teste ešte neukáže, a kedy máš mať kramy? keby si otěhotněla 1.júna tak to by si uz mala mať pozitívny test, ale to nesedí s tým že keď ta teraz prehliadal tak tam videl zostatky ovulky! Keby si bola tehotná od 1.júna lekár by už niečo videl pri kontrole v piatok. Takže test si sprav keď ti budú meškať kramy🙂 držím palčeky, aby to tak bolo a bol pozitívny
@megica33 mne inofolic zabral hned +VMK to som brala minulý cyklus,neviem nemyslím že by inofolic niečo pokašlal.
@butterfly333 tak dufam že aspon zajtra dojde aby sa mi este viac nenatiahol cyklus lebo to by som uz bola velmi smutna ☹ ale ako nahle dostanem idem k dr po clostil. ty ako uz bola ovu?
no podla 3 tyzdnoveho cyklu som mala mat tento vikend a podla 4 tyzdnoveho teraz co bude. Mavam nepravidelnu menstruaciu a taketo cykly, a teraz by mi mal vychadzat 3 tyzdnovy ale nedostala som tak pockam do 4 cyklu no uvidime ... dakujem ti ☹

@kakatulik oki nestrati to ucinok?