Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 a ides aj na folikulometriu?
@megica33 no mala by som íst no 1.7 idem k novému gyn
Žienky výsledky sú negatívne :'( že počkáme do piatku čo uvidí že možno sme brali skoro krv :'( ach veľmi sa bojím sklamania ☹
ahojte baby sledujem vas tu uz dlhsie, my sa snazime od septembra, mavala som silnu a bolestivu mrchu tak som bola v januari na kontrole a v marci som musela ist na hysteroskopiu, mala som 8 cm myom v maternici 😔 fakt ked to clovek vobec necaka....od maja uzivam alchemilku, kupila som si tinkturu...uz 5 dni mi to meska tak som si dnes urobila test a su tam 2 // 🙂 baby za mna odporucam fakt tu alchemilku, moj gynekolog tomu ze otehotniem prirodzene nedaval moc sance, a predsa je to tu 🙂
@sigridka iha krasne ciarky... a aku alchemiku pijes??sipany caj alebo saciky mas??ja som si v lekarni kupila saciky...
teraz mi uz bude koncit ms za cca 2 dni mozem to este pit??
@monilik dobre. Cez vikend asi bola ovu, snazili sme sa riadne, tak som zvedava. No mam taku otazku. Je mozne, ze ovu nemam, aj ked mam bolesti? To sa pytam vsetkych tu. Nemeriam BT, ani ovu testy nerobim, len ma vzdy picha vajecnik, tak podla toho sledujem ovu. Ale je mozne, ze ma picha a pri tom ovu nie je?
@kotatko1232 mam tinkturu z alchemilky, je to taka vodicka, pije sa 3 x denne 7 kvapiek...uzivala som kazdy den, len pocas ovulacie som nepila
@kotatko1232 sypané čaje sú najlepšie
@sigridka a si myslis ze ten caj je slabsi??
@kotatko1232 vo všeobecnosti, všetky čaje ktoré sú sáčkové su slabšie, lebo sa tam môžu nachádzať aj iné bylinky alebo napr. ovocie, v sypanom by si mala najst len to co tam patrí🙂
@aluska2999 ale ved naposledy si mala uz pekne ciarky na teste,tak asi skoro no 😯
@aluska2999 fuha no tak to ma mrzi. Ale vsak este to nevzdavaj uvidis co bude v piatok na kontrole. Treba mysliet pozitivne i ked je to tazke.
@junacik cize ak sa tam pise ze 3x denne 250ml tak mozem aj viac aby to malo silnejsi ucinok 🙂
@kotatko1232 hm to neviem, ale ja osobne mam radsej caje sypane ako sackove....ja som mala tuto tinkturu http://www.fenix-my.sk/fotky31518/fotos/_vyr_13...
@kotatko1232 alchemilkou sa nemozes predavkovat :D takze kludne pi 😉
@aluska2999 joooj mojko....kludne to mohlo byt aj biochemicke tehu.....a mozno este motyka v piatok vystreli....uvidis...este nezufaj.....ale tie bleducke testy tomu podla mna nasvecovali nakolko v 6tt musi byt uz krasny test s dvoma vyraznymi ciarkami
@korytnacka1981 cize tento je onicom?
@sigridka tak skusim aj to objednat a odkial to mas??
@kotatko1232 normalne v lekarni kupis....alebo urcite aj na nete, drzim palce nech pomoze 🙂

@megica33 neviem či bola ovu ale asi nie som dnes 11Dc skusim dnes ovu test brala som aj clostil a teraz som si aj inofolic nasadila no uvidím.Snád nebudeme musiet zasa čakat dva roky kým sa zadarí.