icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

patka33
19. jún 2016

@kakatulik oki nestrati to ucinok?

kakatulik
19. jún 2016

@patka33 nie. Len je iste lepsie ked sa co najviac vstrebe sliznicou ust.

patka33
19. jún 2016

@kakatulik teraz nechapem

kakatulik
19. jún 2016

@patka33 co nebhaaes.

kakatulik
19. jún 2016

@patka33 pozri cez sliznicu ust sa to vstrebe rychlejsie lebo su tam take jemnucke kapilarky. Inak nic hrozne aj v zaludku.

patka33
19. jún 2016

@kakatulik ahaaa

junacik
20. jún 2016

@aluska2999 ahoj, ďakujem za odpoveď tak ja som presne tak jako Ty, jedno máme, druhé sa nepodarilo a o tretie sa snažíme🙂

junacik
20. jún 2016

@dominini ahoj, záleží od toho kedy si mala ovuláciu, niektoré testy ukážu už na 10 deň po oplodnení ale aj hladina hormonu je u každej zeny iná, ale odporúča sa testovať už prvý deň po meškaní MS

renimac
20. jún 2016

@patka33 ja som to prehltla, nebola som schopna nechat si to v ustach 😀

dominini
20. jún 2016

@junacik dakujem .. skusala som dnes rano negat, tak pockam do nedele ☹

junacik
20. jún 2016

@dominini no písali tu niektoré beby že ho mali negatívny aj do 6 týždňa tehotenstva, veď uvidíš a keď bude negatívny aj týždeň po meškani MS a neprédu tak skoč k lekárovi nech sa na Teba pozrie🙂

lulila20
20. jún 2016

ahojte dievcata dufam ze nevadi ze to sem pisem ale neviem kde sa mam opytat
mala som sex z priatelom mal vypite tvrdil mi ze sa nevedel urobit ze nic necitil..
moze sa stat aj to??

dominini
20. jún 2016

@junacik u lekara som bola teraz v piatok, pozrel mi vajecniky, maternicu a ppveda ze by malo byt vsetko oka...

junacik
20. jún 2016

@dominini to je v poriadku, ale ja píšem ten prípad, že ak Ti budú meškať kramy viac ako týždeň a test by bol negatívny, tak aby si šla za ním nech ti zoberie krv aby tehotenstvo potvrdil alebo vyvrátil. Ak si aj bola tehu alebo sa uhniezduje vajičko tak piatok to ešte nemohol vidiet, ktorý deň si po ovulke?

monilik
20. jún 2016
lulila20
20. jún 2016

@monilik cize nevylucil zo seba ziadne spermie...ja som myslela ze si robi srandu

monilik
20. jún 2016

@popilka ako???

monilik
20. jún 2016

@lulila20 vies, to ti nikto nepovie ako to bolo vo vasom konkretnom pripade, ale alkohol vo velkom mnozstve utlmuje, takze je mozne ze sa ani erekcia nedostavi nie to este ejakulacia...

martinaj
20. jún 2016

@renimac aj u mna skoncila v piatok 😁

kchan
20. jún 2016

Jáj baby, dnes som mala taký živý sen že som si na teste našla tie dve krásne čiaročky, tak som si spravila test a jasné že tam bola iba jedna 😁😁

barbi339
20. jún 2016

dnes od rana mam pichavu bolest na lavej strane v podbrusku kramy mi maju dojst az 28 tak newem a mam aj pco vajecniky ta newem co s tym ci to mozm povazovat za priznak teho alebo :(

megica33
20. jún 2016

Baby prosim poradte...je tu niekto komu inofolic vobec nezabral? som 34 DC a MS nikde :-/ maximalny cyklus som mala 35 dni tak som dufala že mi inofolic skrati cylklus aspon na tych 30. Dr mi povedala že tento mesiac som mala anovulačný kedze nevidela folik ale bazalnu teplotu mam doteraz 37-37,2....dnes som si aj pod pazuchou namerala 37. moze mi inofolic predlzit este viac cyklus?

butterfly333
20. jún 2016

@megica33 a tehu test si neskušala??

dominini
20. jún 2016

@junacik to ja neviem, neriadim sa ovulkou, ale v piatok mi povedal ked ma prehliadal ze tam vidi este nejake zostatky ovulky .. Tak neviem .. Ale od 1 juna ma picha v podbrusku, stale chodim na WC a mam citlive bradavky. A o tom ake mavam zmeny nalad a som unavena ani nehovorim..

dominini
20. jún 2016

@barbi339 mozes to mat aj predmenstruacne boleti ..

megica33
20. jún 2016

@butterfly333 ani nie lebo viem že bude negativný ked nebol žiaden folik...nejak na tehu ani nemylsim. obavam sa že mi inofolic viac poskodil ako pomohol

junacik
20. jún 2016

@dominini tak keď tam boli zostatky tak asi bola minulý týždeň a to ti na teste ešte neukáže, a kedy máš mať kramy? keby si otěhotněla 1.júna tak to by si uz mala mať pozitívny test, ale to nesedí s tým že keď ta teraz prehliadal tak tam videl zostatky ovulky! Keby si bola tehotná od 1.júna lekár by už niečo videl pri kontrole v piatok. Takže test si sprav keď ti budú meškať kramy🙂 držím palčeky, aby to tak bolo a bol pozitívny

butterfly333
20. jún 2016

@megica33 mne inofolic zabral hned +VMK to som brala minulý cyklus,neviem nemyslím že by inofolic niečo pokašlal.

megica33
20. jún 2016

@butterfly333 tak dufam že aspon zajtra dojde aby sa mi este viac nenatiahol cyklus lebo to by som uz bola velmi smutna ☹ ale ako nahle dostanem idem k dr po clostil. ty ako uz bola ovu?

dominini
20. jún 2016

no podla 3 tyzdnoveho cyklu som mala mat tento vikend a podla 4 tyzdnoveho teraz co bude. Mavam nepravidelnu menstruaciu a taketo cykly, a teraz by mi mal vychadzat 3 tyzdnovy ale nedostala som tak pockam do 4 cyklu no uvidime ... dakujem ti ☹