icon

Doktor Wallenfels a NaProTechnology.

siska266
7. okt 2019

Ahojte,prosim Vas zakladam novu diskusiu,lebo su tu len starsie na tuto temu a tamskoro nikto neraguje.Mate skusenosti s touto metodou a s p.doktorom?Chcela by som sa vybrat touto cestou,nakolko uz dlhsie sa nam nedari otehotniet,napriek vsetkym vysledkom ktore mame dobre.Neberu mi uz dlhsiu dobu v ordinacii telefon.Popripade ak ste jeho pacientkou poradte mi kedy tam mam volat alebo keby mate mail na neho.

Strana
z2
lucka_lullu
26. júl 2021

@30kvietok30 ahoj, ja som s nim komunikovala cez tento mail fertilitycaresk@gmail.com
Ako píše vyššie, on Ti pridelí lektorku podľa toho kde bývaš a ktorá aktuálne má kapacitu. Ona Ti všetko podrobne vysvetlí. Držím prsty. Bola som jeho pacientkou asi rok a pol.

30kvietok30
28. júl 2021

@lucka_lullu ďakujem veľmi pekne. Odpísala mi administratívna pracovníčka. Bez lektorky sa to asi nedá, však?

30kvietok30
28. júl 2021

@vikanika ďakujem veľmi pekne

30kvietok30
Autor odpoveď zmazal
lucka_lullu
28. júl 2021

@30kvietok30 nie, nie,nedá. Aj to musíš mat v tabuľke celý mesiac cyklu záznamy, aby ta vzal. Plus aj lektorky majú termíny kedy sa dostaneš na "školenie" a zapisujes do tabuľky až po školení a od začiatku cyklu. Ja som sa kvôli covid opatreniam k nemu dostala po troch mesiacoch.

vikanika
29. júl 2021

Celý proces funguje tak, že najprv musíš osloviť lektorku, ktorú si sama vyberieš https://www.plodar.sk/o-nas-2/ a počas online stretnutiach s ňou si zapisuješ dva-tri cykly a až potom sa dostaneš k doktorovi. Preto píšem, že ja som najskôr na ten mail písala ako mám postupovať a sám doktor mi odpísal, že prvý kontakt s ambulanciou je cez lektorku. Až potom píšeš mail cez fertility, lebo tam už je kontakt s ambulanciou. Ale oni ti to všetko vysvetlia. Držím palce 🙂

30kvietok30
29. júl 2021

@lucka_lullu
@vikanika ďakujem dievčatá, už mi odpísal aj sam doktor, ze majú tak veľa pacientov, ze momentálne nových neberú 😕

lucka_lullu
29. júl 2021

@30kvietok30 a odkiaľ si?podľa mňa cez lektorku by to šlo skôr.

vikanika
30. júl 2021

@lucka_lullu
@30kvietok30 alebo do Popradu,BA skús. Ešte tam sa venujú doktori tejto metóde.

lucka_lullu
30. júl 2021

@vikanika presne to som chcela a ešte myslím ze aj v Kežmarku je jedna Dr. @30kvietok30 Pripadne pýtaj sa, či ti u Wallenfelsa nevedia poradiť kam máš ísť. Ak si presvedčená, že to chcete skúsiť touto metódou, len sa dozaduj info. Plus viem, že Wallenfels počas leta robí menej kvôli dovolenkám, čiže aj preto ti mohli povedať, že teraz neberú nové pacientky.

lavienocka
2. aug 2021

@lucka_lullu ahojte pripájam sa, aj ja začínam s Napro v septembri, na termín k Dr. Polomskej som už objednaná.
My ideme do Popradu, zatiaľ som v kontakte len s lektorkou. Prajem nám dievčatá všetkým, aby nám Napro pomohla🙏🙏🙏♥️♥️♥️

lucka_lullu
2. aug 2021

@lavienocka držím silno prsty 🙏❤️

lavienocka
2. aug 2021

@lucka_lullu ďakujem 😊

30kvietok30
3. aug 2021

Ďakujem za rady, skúsim to nejak poriesit 🍀❤

Strana
z2