Doktor Wallenfels a NaProTechnology.
Ahojte,prosim Vas zakladam novu diskusiu,lebo su tu len starsie na tuto temu a tamskoro nikto neraguje.Mate skusenosti s touto metodou a s p.doktorom?Chcela by som sa vybrat touto cestou,nakolko uz dlhsie sa nam nedari otehotniet,napriek vsetkym vysledkom ktore mame dobre.Neberu mi uz dlhsiu dobu v ordinacii telefon.Popripade ak ste jeho pacientkou poradte mi kedy tam mam volat alebo keby mate mail na neho.
@lucka_lullu ďakujem veľmi pekne. Odpísala mi administratívna pracovníčka. Bez lektorky sa to asi nedá, však?
@vikanika ďakujem veľmi pekne
@30kvietok30 nie, nie,nedá. Aj to musíš mat v tabuľke celý mesiac cyklu záznamy, aby ta vzal. Plus aj lektorky majú termíny kedy sa dostaneš na "školenie" a zapisujes do tabuľky až po školení a od začiatku cyklu. Ja som sa kvôli covid opatreniam k nemu dostala po troch mesiacoch.
Celý proces funguje tak, že najprv musíš osloviť lektorku, ktorú si sama vyberieš https://www.plodar.sk/o-nas-2/ a počas online stretnutiach s ňou si zapisuješ dva-tri cykly a až potom sa dostaneš k doktorovi. Preto píšem, že ja som najskôr na ten mail písala ako mám postupovať a sám doktor mi odpísal, že prvý kontakt s ambulanciou je cez lektorku. Až potom píšeš mail cez fertility, lebo tam už je kontakt s ambulanciou. Ale oni ti to všetko vysvetlia. Držím palce 🙂
@lucka_lullu
@vikanika ďakujem dievčatá, už mi odpísal aj sam doktor, ze majú tak veľa pacientov, ze momentálne nových neberú 😕
@30kvietok30 a odkiaľ si?podľa mňa cez lektorku by to šlo skôr.
@lucka_lullu
@30kvietok30 alebo do Popradu,BA skús. Ešte tam sa venujú doktori tejto metóde.
@vikanika presne to som chcela a ešte myslím ze aj v Kežmarku je jedna Dr. @30kvietok30 Pripadne pýtaj sa, či ti u Wallenfelsa nevedia poradiť kam máš ísť. Ak si presvedčená, že to chcete skúsiť touto metódou, len sa dozaduj info. Plus viem, že Wallenfels počas leta robí menej kvôli dovolenkám, čiže aj preto ti mohli povedať, že teraz neberú nové pacientky.
@lucka_lullu ahojte pripájam sa, aj ja začínam s Napro v septembri, na termín k Dr. Polomskej som už objednaná.
My ideme do Popradu, zatiaľ som v kontakte len s lektorkou. Prajem nám dievčatá všetkým, aby nám Napro pomohla🙏🙏🙏♥️♥️♥️
@lavienocka držím silno prsty 🙏❤️
@lucka_lullu ďakujem 😊
Ďakujem za rady, skúsim to nejak poriesit 🍀❤

@30kvietok30 ahoj, ja som s nim komunikovala cez tento mail fertilitycaresk@gmail.com
Ako píše vyššie, on Ti pridelí lektorku podľa toho kde bývaš a ktorá aktuálne má kapacitu. Ona Ti všetko podrobne vysvetlí. Držím prsty. Bola som jeho pacientkou asi rok a pol.