Druhá slabá čiarka na ovulačnom teste na 18. deň cyklu
Ahojte mam dnes 18 dc a robila som si ovu test ze co ci mam ovulacie...a vysla mi druha slaba ciarka ale je ju vidiet..znamena to ze mam plodne dni???alebo uz mam po plodnych? Uz som blazon z toho...
@lauritka ou to tolko?? Nie som tu az tolko..ale koksooo to co riesili ste neako ci?
@milagrosss20
@milagrosss20 no jasne, ved som bola an na IVF aj KEtT.. ale po obidvoch om potratila cize uz na to serkame.. co bude bude.. 🙂 nemae ziadnu strasnu diagnozu, len horsie spermie a nepriazen osudu 😉
@lauritka 🙂 ano? no to bude muz frflat ze kazdy den :D no boli sme na SPG minuly rok v januari a zistili mu ze ma troska znizenu pohyblivost...tak berie vitaminky... no a preto sa snazime aby tam boli este pred ovulaciou,snad spravne :/
Inak je mozne ze mi vajicko neprasklo? lebo pred polhodinu som mala dost velke bolesti...aj krize ma bolia :/
@lauritka dooo puni to fakt?? Kua tak to je na hovno prepac...
@milacik3 vajicko praska? To je bolest vajecnika?
@milagrosss20 you you.. 🙂 ja som uz vecna snazilka na MK 😀
@lauritka chiiii este aj srandujes chiiii 😀
@milagrosss20 co ine mi ostava 😀 ... uz ked nas opusti humor, mozme si to hodit. 😝
@lauritka no vsak hej..to mas pravdu.. a kolko mas rokov?
Ten v strede je zo stvrtka a na pravo je streda hmmm
@milagrosss20 uz vela ;)... 😅
no pekne ti stmavol, zajtra uz moze byt uplne pozitivny
@lauritka teraz a ovu sak 5 mam dostat 😀 chaaaa neako neskoro ci co..
@milagrosss20 jaja, ja som myslela ze testujes ovu ? 🙂
@lauritka ano vsak to su ovulacne testy....testujem ci ju mam a vsak ju mam ked sa mi robi ciarka ci? Co by to mali byt?
@milagrosss20 no uz si ma doplietla. lebo citam, ze mas dostat mrchu.. 😀
@milagrosss20 no ciarky sa robia tak c tak. LH mas v moci cely cyklus.. ide len o tom ci sa to LH aj naozaj zvysi ;)
@lauritka ahaaa takze ti poviem nedalo mi a urobila som dalsi pred 19 a ciarka silnejsia po vyschnuti cca 15 min...a boli ma lavy vajecnik 🙂 cize asi sa to blizi...tak aj vaha je vyssia asi koli tomu..snazim sa schudnut 😀
@milacik3 ako si na tom?
@milagrosss20 tak potom ano ;) blizi sa ;)
@lauritka kua a teraz si davat kolko pozor ehm ehm dnes zajtra a pozajtra?
@milagrosss20 davat pozor ?? ty nechces byt tehu ? 😅 😕
@lauritka eeeee este nieeeee mala ma 7 m aaaaaa akoze aj by som lenze kto to porodi :-/
@milagrosss20 jaj chapem.. no puazcku si dajte to je jasne.. este aj zajtra moze byt silnejsie.. ale uz pre istotu.
@lauritka som zvedava vsl to od kedy robim furt je ciarka
@milagrosss20 no ciarka bude stale ;) ide len o intenzitu.

@milagrosss20 zlaticko viac ako 10 rokov.. ;) 😉